IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо ми писва да ги чакам. 3 пункта суап платих и още не се е изсипало...

Коментар

• как е бичаци има ли розови сънища

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        здравей кандидат-хамериканец
        и ти ли тръгна да вадиш кинтата от "бегетовицата". да не се окаже после каква я мислехме каква стана. )
        имаше едно време един шОфер - асен75 - голем разбирател - и той така
        абе оракуле не ви ли е срам, държава на илядо и триста годин, дала на света славянската азбука и език да залитате по екстремни избушеняци ? )))
        А по кое да залитаме? По Божков, Банев и т.н ? В темата за атера стана дума за добрите практики в една държава. Нека да дойдат добрите практики в БГ и ще инвестираме. Ако инвестираме сега при изманици те никога няма да фалират и да освободят място на кадърните и работливи хора. Така че ако си истински патриот не храни измамниците и некадърниците
        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Слизам от Хонконг към Виетнам,ония маймунки ако имат интернет,ще пиша.
          Сполай ви,и да събаряте Дакса вече.
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            На адв.кантори това им е работата, да търсят мърша
            Компанията си има обаче история, некъса и нелоша.
            Но по принцип всички BDC са си тъмна Индия. Ще им хванеш феър валю на нанай. Търгуват се по принцип над нав заради изкусителните 15-16-18% дивиденти плащани ежемесечно, ала са си рискови и пропадат немалко при здрава корекция или мечи маркет. Добре е човек да е диверсифициран, да ги пълни само при як спих и да не им посвещава повече от 5-6% от портфейла.
            Аз в момента от тея ежемесечните имам РSEC,BDCL, CEFL,GGN.
            Впрочем BDCL е по добро решение за мене от PSEC.
            Ако нещо изглежда твърде хубаво за да е истина, то най-вероятно не е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Ти си знаеш - те ти казват че тези лъжат като разпрани за всичко ти се обосноваваш с това което те казват
              На адв.кантори това им е работата, да търсят мърша
              Компанията си има обаче история, некъса и нелоша.
              Но по принцип всички BDC са си тъмна Индия. Ще им хванеш феър валю на нанай. Търгуват се по принцип над нав заради изкусителните 15-16-18% дивиденти плащани ежемесечно, ала са си рискови и пропадат немалко при здрава корекция или мечи маркет. Добре е човек да е диверсифициран, да ги пълни само при як спих и да не им посвещава повече от 5-6% от портфейла.
              Аз в момента от тея ежемесечните имам РSEC,BDCL, CEFL,GGN.
              Впрочем BDCL е по добро решение за мене от PSEC.

Коментар

• дедо ви държи къси фашисти 9930 че с тоя VIX не може да продължава тъй работата ....
                колко и да го чекнат и да го опъват - само кабадан и само на доле ...
                Last edited by michaelis; 03.06.2014, 10:01.

Коментар

Toва не е ново и още тон подобно сме изчели.
                  Последния NAV е 10.64$ доколкото си спомням.
                  Ма дори и 10 да е - се тая.
                  BUY THE FEAR !
                  Ти си знаеш - те ти казват че тези лъжат като разпрани за всичко ти се обосноваваш с това което те казват

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    On May 6, 2014, Prospect Capital filed a Form 10-Q with the Securities and Exchange Commission ("SEC"). Therein, the Company disclosed that "the staff of the SEC has asserted that some of our wholly owned companies are investment companies for accounting purposes and are required to be consolidated by us," and that a restatement of Prospect Capital's financial statements was one possible "near-term resolution of the issue." On this news, shares of the Company's stock declined $0.54 per share, or over 5 percent, on unusually heavy trading volume.

The Complaint alleges that Prospect Capital and certain of its executive officers violated the Securities Exchange Act of 1934 during the Class Period by making a series of false and misleading statements to shareholders about the Company's revenues, losses and internal controls. Specifically, the Complaint alleges that, in violation of generally accepted accounting principles, Prospect Capital "fraudulently announced inflated revenues, earnings and earnings per share." Additionally, the Complaint alleges that Prospect Capital misrepresented "its financial results and propriety of its accounting and consolidation of subsidiaries," and that the Company maintained adequate internal controls.
                    Toва не е ново и още тон подобно сме изчели.
                    Последния NAV е 10.64$ доколкото си спомням.
                    Ма дори и 10 да е - се тая.
                    BUY THE FEAR !

Коментар

Оракулов - прав си. PSEC под 10$ си е за безусловен лаппп.
                      On May 6, 2014, Prospect Capital filed a Form 10-Q with the Securities and Exchange Commission ("SEC"). Therein, the Company disclosed that "the staff of the SEC has asserted that some of our wholly owned companies are investment companies for accounting purposes and are required to be consolidated by us," and that a restatement of Prospect Capital's financial statements was one possible "near-term resolution of the issue." On this news, shares of the Company's stock declined $0.54 per share, or over 5 percent, on unusually heavy trading volume.

The Complaint alleges that Prospect Capital and certain of its executive officers violated the Securities Exchange Act of 1934 during the Class Period by making a series of false and misleading statements to shareholders about the Company's revenues, losses and internal controls. Specifically, the Complaint alleges that, in violation of generally accepted accounting principles, Prospect Capital "fraudulently announced inflated revenues, earnings and earnings per share." Additionally, the Complaint alleges that Prospect Capital misrepresented "its financial results and propriety of its accounting and consolidation of subsidiaries," and that the Company maintained adequate internal controls.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        здравейте хамериканци
                        колебая се за покупка между 2 позиции psek и sdrl като повече клоня към първата.По принцип съм фен на дивидентните компании и се надявам да дадете някакъв компетентен съвет по въпроса за което благодаря предварително
                        и още едно бързо въпросче-през коя платформа търгувате?
                        здравей кандидат-хамериканец
                        и ти ли тръгна да вадиш кинтата от "бегетовицата". да не се окаже после каква я мислехме каква стана. )
                        имаше едно време един шОфер - асен75 - голем разбирател - и той така
                        абе оракуле не ви ли е срам, държава на илядо и триста годин, дала на света славянската азбука и език да залитате по екстремни избушеняци ? )))
                        Last edited by precakanoto; 03.06.2014, 00:42.
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Според мен да ме извинява pipbel , но дрилърите дават необосновано високи дивиденти..... за положението в което се намират. Мирише ми на примамка
                          Ми търси си друго, никой те не зори.
                          А на мене пък ми мирише на чудесен риск/реорд рейшио и при 3-те основни играча.
                          Всеки SDRL <35$ RIG <39$ и ESV<49$ за мене си е бай отвсякъде.
                          Верно че още около годинка ще им е трудно. Ала догодина по това време едва ли ще ги намериш на тия промо цени.
                          Междувременно сосните ( и обосновани!) дивиденти много помагат в чакането.

Оракулов - прав си. PSEC под 10$ си е за безусловен лаппп.
                          Ма за сидрил лекинко си позакъснял.....нищо, поизчакай някой по лош отчет,новина, корекция или по стръмно сурване на олиото, може да извадиш късмет под 35$
                          Last edited by pipbel; 03.06.2014, 00:23.

Коментар

здравейте хамериканци
                            колебая се за покупка между 2 позиции psek и sdrl като повече клоня към първата.По принцип съм фен на дивидентните компании и се надявам да дадете някакъв компетентен съвет по въпроса за което благодаря предварително
                            и още едно бързо въпросче-през коя платформа търгувате?
                            Ensco не е лошо, и тия дни ще дават дивидент

Коментар

• http://www.upstreamonline.com/live/article1363294.ece

Много медец ще има да капе тук.
                              Предчувствам вече сладост при артия номер 2 на нисе.

Коментар

здравейте хамериканци
                                Според мен да ме извинява pipbel , но дрилърите дават необосновано високи дивиденти..... за положението в което се намират. Мирише ми на примамка
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X