IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смятай пантеро не са изпуснали технологичния.той е като злото.шипове по 100

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Обаче какво оптимистично беше сутринта а пантеро.фърчат нагоре пеят песни и строят строя нов.а аз само късо късо.кой да ти вярва
      гледай братле днес как ще се сринат едни мунимум 2 % на дау ама недей да казваш на никой

Коментар

• Обаче какво оптимистично беше сутринта а пантеро.фърчат нагоре пеят песни и строят строя нов.а аз само късо късо.кой да ти вярва

Коментар

• време разделно настана....

Коментар

• Как е бичаци

Коментар

• Ето така дърпам аз

Коментар

• Трепя бичаци по цял свят.мухахаааа

Коментар

• Все още размишлявам за онова 16969.не го пипна с пип.да не би да искат да ми кажат нещо с това 69

Коментар

• А най хубавото е че днеска ще трепя бичаци .ония купуват а още не съм видял 16796

Коментар

• Точно така майкъле.ще ги трепим .все още не искат да се изпуснат в памперса.абе много силни тия западни икономики

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        E то по твоята графика късите са пълно безумие има още поне 1/3 от движението нагоре
                        може бе, всичко може, аз няям проблем, вчера си излязоха късите на DAX, скоро ще излязат и късите опции на SPX и доволно, дали е безумие или на мене кво ми дреме, после малко дълги, после пак къси и към есента ще пусна едни дългосрочни къси опции и сме готови и ич не ме ебе дали има още 5/6 от движението на където и да било ...
                        аз смятам standard deviation from monthly open price / SAM200 ако е над 1 не е ок, а сега над 1.4 това е екстремум и очаквам цената да се залепи по някое време за SMA200 monthly, ако не веруете сметнете коя и да е графика по тоя начин и да видиме какво става след такива екстремуми .... аз нишо повече няяя да коментирам ...

е и тука още една интересна статия, а тоз тъпотии не пише ...

Stock-Bull Topping 2
                        http://zealllc.com/2014/bulltop2.htm
                        Last edited by michaelis; 25.06.2014, 11:33.

Коментар

• отворете си затворените очички

Коментар

• аз гледам черно тото по футбол с гърция и лично за себе си знаех че ,гнидите са уредили свойте братя от европейската сценка гърците , като едни големи футболисти да продължат напред . ето заради такива малки детайли ще трепя наред . няма линии няма фибота . атомките са най силни

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              E то по твоята графика късите са пълно безумие има още поне 1/3 от движението нагоре
                              именно, че и повече.пробива на рейнджа дава таргет от 900 поинта / 1600-700 /, до тук триста от тях ги има . изобщо няма противоречие с моите дейли чартове
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                                еми ти си ми пуснал малки графики, ей ти тука една, да видми как ти се струва тя в
                                дългосрочен план ... аз тва виждам и виждам на базата на исторически данни, че нещо не е както тряя, но не може да се определи бъдещето, да на горе е може още много да виси там, но ще има и много на долу, може и нови дъна да избаца, тва е моето мнение ...

Коментар

Working...
                                X