Смятай пантеро не са изпуснали технологичния.той е като злото.шипове по 100
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОбаче какво оптимистично беше сутринта а пантеро.фърчат нагоре пеят песни и строят строя нов.а аз само късо късо.кой да ти вярва
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеE то по твоята графика късите са пълно безумие има още поне 1/3 от движението нагоре
аз смятам standard deviation from monthly open price / SAM200 ако е над 1 не е ок, а сега над 1.4 това е екстремум и очаквам цената да се залепи по някое време за SMA200 monthly, ако не веруете сметнете коя и да е графика по тоя начин и да видиме какво става след такива екстремуми .... аз нишо повече няяя да коментирам ...
е и тука още една интересна статия, а тоз тъпотии не пише ...
Stock-Bull Topping 2
http://zealllc.com/2014/bulltop2.htmLast edited by michaelis; 25.06.2014, 11:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеE то по твоята графика късите са пълно безумие има още поне 1/3 от движението нагореТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениееми ти си ми пуснал малки графики, ей ти тука една, да видми как ти се струва тя в
дългосрочен план ... аз тва виждам и виждам на базата на исторически данни, че нещо не е както тряя, но не може да се определи бъдещето, да на горе е може още много да виси там, но ще има и много на долу, може и нови дъна да избаца, тва е моето мнение ...
Коментар
Коментар