Ей тва гравитацията е голема работа, тегли си надолу и тва е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз на черното бяло не мога да кажа. защо да скъсявам от 16к до 17к , вместо да удължавам и да печеля? когато видя обръщане на сентимента нямам задръжки и причини и аз да обърна. а научих по трудния начин да не бъда мазохист и да стискам губещи трейдове докато излезнат на печалба или ме фалират.емоционалните повреди личат много ясно у някои от пишещите в тази тема
Никой не може да ми обяснява как да си загубя парите,по добре отколкото аз знамАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеok 10xТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене знам още. бичия сентимент за мен се обърна на 31.07. сега ми трябва корекция, за да ми даде отправна точка за таргетите надолу.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз на черното бяло не мога да кажа. защо да скъсявам от 16к до 17к , вместо да удължавам и да печеля? когато видя обръщане на сентимента нямам задръжки и причини и аз да обърна. а научих по трудния начин да не бъда мазохист и да стискам губещи трейдове докато излезнат на печалба или ме фалират.емоционалните повреди личат много ясно у някои от пишещите в тази тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениееее обърна а викаш няя смисъл от скъсяване, са таргетите на долу се обръщат на таргети на горе да изтърбушашт късите пък тогаз пак на долу да се прецакат и дългите и те така ....Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДАКС-а дълъг да, под 9100 смело, че и над 9100 до 9200.
Дъното мина или е близо около 9000.
ДАКС-а е oversold тия глупости че Русия ще напада Украйна го свалиха прекалено много.
8500 за сега не го виждам да стигне на този етап, освен ако Събота и Неделя Русия не реши да напада Украйна ... ама едва ли
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене знам още. бичия сентимент за мен се обърна на 31.07. сега ми трябва корекция, за да ми даде отправна точка за таргетите надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеРуки какво сочат трендлиниите до къде надолуТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
Като е балон скъсявай ... няма лошо.
Дето има една приказка "Put your money where your mouth is".
Ако си обявиш позициите че си къс и после падне евала.
Аз съм Лонг, с по 1 контракт надолу го удължавам и чакам есента пак 10 000.
Според мен дъното е близо 9000-8900 били сме там и преди и около 10-12% от върха.
Успеха на всички волатилност да има, ще се правят пари.
а 8900 ще отворя още един дълъг ако стигнем до там.
Коментар
-
Август месец почти винаги е на червено или на нулата за къда ше бързаме, поне за СП500
https://finance.yahoo.com/q/hp?s=%5E...&g=m&z=66&y=66
Септември вече, ше проличи на къде ше оди
Коментар
Коментар