IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
    На бутилка марков алкохол, че ще видим до края на годината 10 000 при DAX ?
    Може, всичко може...
    Ала Европа си е болния човек на света - факт.
    Бе де сме влезнали-нищо не е оцелявало, също всеизвестен неоспорим факт.
    Да им е яко дупето га/ако ни вземат и еврозоната, евро - нада

Коментар

• Ще трепеме теленца на каймица. Аз ставам до Понеделник (другата седмица ще се видим на 8000). Весел Уикенд!

Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      кажи им бе жейсъне кажи им че ще бъде красиво . значи вече във форума имаме жейсън и майкъл жексън също майкъле ще трепим ли

Коментар

• кажи им бе жейсъне кажи им че ще бъде красиво . значи вече във форума имаме жейсън и майкъл жексън също майкъле ще трепим ли

Коментар

• Добре, Дадено аз казвам че няма!

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
            До тук беще ръста, 10 000 ще витиш през 2017

До тук е по план само тази корекциика нагоре трябваше да стане по-бавно не толкова бързо но... затова пък по-рязко ще обърне надолу.
            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• уауууууууууу 8853. да не повярваш късу другата седмица ще има скимтене

Коментар

• айди помпайте . нали знаете най накрая аз побеждавам . а този път много ще боли

Коментар

• До тук беще ръста, 10 000 ще витиш през 2017

До тук е по план само тази корекциика нагоре трябваше да стане по-бавно не толкова бързо но... затова пък по-рязко ще обърне надолу.

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Ръъъъъъст
                  Ще се видим на 10 000 точки

Коментар

• Ръъъъъъст
                    Ще се видим на 10 000 точки

Коментар

• Над 3 % на плюс
                      Такъв кеф за 3-те ми години на 2-те борси не помня..дано затворя така
                      Ма заслужавам си го де, от кефене че редовно бия индекса и бях стигнал за 10 месеца 16% ..та бях спаднал до - 1.5 оня ден...и се самоуспокоявах че още съм на плюс ако сложа дивидентите, ма бях сигурен че ще потъвам още...

И са кво ?
                      Имам още 20% кеш.....за жалост май познах че само до 1850 ще стигнем..
                      Ма карай, имам си и артии в неотменен мечи пазар в които да си влагам...
                      Яд ме е само де не закръглих жилетките на 5 стотака, дебнех с още 30 бройки на 92...

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                        Тези въпроси струват най-малко няколко трилиона долара
                        Скромното ми мнение, че до края на годината отново ще видим петцифрен DAX

Иначе аз съм отворил от 8423 и държа.....пък да видим докога
                        Същата работа и при мен, незнам само ако върне да кажем 100-150 пойнта дали да не затворя на печалба. Иначе ще държа но има логика за 5 цифрения ДАКС.
                        Поне Русия Украйна ще се споразумеят там мърдане няма (главно понеже Украйнците няма къде да ходят).

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          Кво става ся?
                          Кво да правим, да държим ли?
                          Да кешираме ли дългите и да отваряме нови къси?
                          Дали тва беше корекцията и сега ралито почва?
                          Или пак ще падаме?
                          Тези въпроси струват най-малко няколко трилиона долара
                          Скромното ми мнение, че до края на годината отново ще видим петцифрен DAX

Иначе аз съм отворил от 8423 и държа.....пък да видим докога
                          Attached Files

Коментар

• ай че 7777 иди . там отиди с твойте роднини в лас вегъз и дръпни ръчката

Коментар

• помпай еврейнооооооооо

Коментар

• Кво става ся?
                                Кво да правим, да държим ли?
                                Да кешираме ли дългите и да отваряме нови къси?
                                Дали тва беше корекцията и сега ралито почва?
                                Или пак ще падаме?

Коментар

Working...
                                X