страхотно се получава а мошак хубаво трепане се очертава остават само 7 дни
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение18 000 вече е покорено.сега се пита какво правим
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепускам като животно . ше ги спукам тия кокайнови гладки мозъчета
Ще изтрепят всички къси през 2015 ...
Нищо лично - аз съм неутрален , не търгувам индекси ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепускам като животно . ше ги спукам тия кокайнови гладки мозъчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее то мошетата с този кокайн вече го дават по плоско лесно се предвиждат ,
сега лявото рамо на 17747 го направиха сега връхчето скоро чакаме десното рамо и надоле
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеархитекте бравос
сега лявото рамо на 17747 го направиха сега връхчето скоро чакаме десното рамо и надоле
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеЧакай де още не е отворила хамериканската сергия
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениесъгласен съм но за четвъртък -петък за днес май толкова да не кажа потегляме в 15.30
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеприготвил съм на бюрото една чашка и съм сложил шампуанското да се изстудява за 18000
Коментар
-
а ей това е фонда ментална приказка
Неотдавнашният спад в цените на петрола ще продължи и ще помогне за повишение на глобалната икономическа активност с до 0,7% през следващата година, написаха двама висши икономисти на МВФ в техен блог, цитирани от БНР.
аааааааа двамата от бенере и вратарчето гошко знам ги аз
Коментар
Коментар