If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За да се върне инфлацията до желаните от Fed 2% ще бъде необходим "период на нисък растеж и отслабване на условията на трудовия пазар", каза още Пауъл.- превод -безработица и СПАД в цените на всичко ! https://www.expert.bg/macroview/fina...d-2079685.html
Някой има ли представа какво ще бъдещето на Tellurian не мога да си представя че през 2023-та година проект за втечняване на газ ще се провали провали.
най-много да фалират, докато газа беше скъп печалбите бяха добри, ама сега няма пари.
Някой има ли представа какво ще бъдещето на Tellurian не мога да си представя че през 2023-та година проект за втечняване на газ ще се провали провали.
Вече няколко пъти те хващаме,че не откриваш позиции,а само казваш "Еди какво си е много добре"
Ако то се качи след време,се показва и уж имаме и позиция ,а другите 20 позиции който си обявил и паднали и то с ДВУЦИФРЕН % дневен спад,нищо не казваш
Дай справка от акaунта,ако искаш да доказваш нещо,кво се плюнчиш с някви смешки
Колкото до познаваемоста ,справка по -долу.И няма как да си печеливш,щом от 2г изобщо нямаш познато движениe на индекси.А ти щом тях не познаваш,къде си тръгнал бинго да играеш
[ATTACH=CONFIG]n4121331[/ATTACH]
Кавръков, безплатноти се хвърлят бисери. Твоя работа дали ще ги ловиш. Да злобееш като петниста хиена, че си ги изпуснал обаче е жалкарско.
Иначе си признавам, че за момче с работническо-селски произход като мен десетина дни в петзвезден хотел в Банско е супер лукс. Чак ми беше неудобно.
Вече няколко пъти те хващаме,че не откриваш позиции,а само казваш "Еди какво си е много добре"
Ако то се качи след време,се показва и уж имаме и позиция ,а другите 20 позиции който си обявил и паднали и то с ДВУЦИФРЕН % дневен спад,нищо не казваш
Дай справка от акaунта,ако искаш да доказваш нещо,кво се плюнчиш с някви смешки
Колкото до познаваемоста ,справка по -долу.И няма как да си печеливш,щом от 2г изобщо нямаш познато движениe на индекси.А ти щом тях не познаваш,къде си тръгнал бинго да играеш
[ATTACH=CONFIG]n4121331[/ATTACH]
Кавръков, безплатноти се хвърлят бисери. Твоя работа дали ще ги ловиш. Да злобееш като петниста хиена, че си ги изпуснал обаче е жалкарско.
Иначе си признавам, че за момче с работническо-селски произход като мен десетина дни в петзвезден хотел в Банско е супер лукс. Чак ми беше неудобно.
Терзиев дай справка за 12,24,36 месеца какво ми даваш картинки за 5,6 месеца .Това не ме интересува.Ако си направил 25% всички последователни 3,4,5,6,7 и повече години ок цар си ама такъв не се е родил още.Инвеститори дето се радват на торта в Банско ....как да ти кажа не че нищо човешко не ми е чуждо ...но ...ниско....много ниско...Това е храна все пак ...ако и на храната се радваш като невиждал си не знам на какъв синдижир си бил държан...
Наа, ударих кьоравото и още празнувам на гусин Кемпински годишнината. Егати якити тортичка черпиха. Още малко така и се премествам в темата за имотиту.
В темата за имотите топ инвеститорите се хвалят с газови уредби ,тука че са хапнали на аванта тортичка в Кемпински ,изводите оставям на публиката
Петрола може и да отлепи към 110 ,но да се надяваме да не става,щото ще е зануляване за всички
А иначе ватника от началото на миналата година на 110 квичи ,че щял да качва,а той слезе до 64
Сега руската му душица сигурно се възбужда,че е познал нещо.
Коментар