Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ с пари на масата и без пари, акъл си требе!!!И дупе!!!Но когато си сигурен е по-лесно!!!Нали Импе!!!Ако не познаваш продуктите не можеш спокойно да търгуваш/да продаваш/!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, не си играй. Избирай стабилни компании, купувай акции и не ги папай, освен ако не научиш нещо отвратително за самата компания. Диверсифицирай умерено според парите, които ще вкараш.
Аз така ще правя - ще наблегна основно на компанията, в която работя, защото ценя нейното могъщество, харизма, класа, стабилност и визия - и - разбира се - традицията и.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИграй с етф до като вземеш да ловиш пазара. като няма пари на масата нещата не са същите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИграй с етф до като вземеш да ловиш пазара. като няма пари на масата нещата не са същите.
Аз така ще правя - ще наблегна основно на компанията, в която работя, защото ценя нейното могъщество, харизма, класа, стабилност и визия - и - разбира се - традицията и.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеФундаменталист си в България щото има няма 10 свестни компании.Ама като имаш избор между хиляди свестни компании ще видим колко време ще ти се задържи фундаментализма
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЩе го бъде Импе!!!Трябва да си сигурен!!!Още половин или една година ми остават!!!
Може и по-рано!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЩе го бъде Импе!!!Трябва да си сигурен!!!Още половин или една година ми остават!!!
Може и по-рано!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми да беше на истинското.
Може и по-рано!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е, ами да му мислят спекулантите - аз съм неспекулант, аз съм фундаменталист, както знаеш.Ама като имаш избор между хиляди свестни компании ще видим колко време ще ти се задържи фундаментализма
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеГлуности!!!За два дена съм 3000лв печалба!!!На демото ,деее!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеблагодаря ви че отделяте толкова време да пишете - за жалост ме мързи да чета всичкопък и както и да го въртите вече пазарите не предоставят тия възможности които ги имаше 2009-2011, вече всичко си е изсмукан от пръстите ръст
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова че краткосрочно се ръководят от емоции трудно може да се използва - особено от среднностатическия спекулант. Реално и той изпитва същите емоции. Най-вероятно дори с по-голяма амплитуда от тези на самия пазар. Така че е много по-вероятно ако разчита че ще бие пазара защото пазара вкарва емоции да се окаже излъган - и всъщност пазара да го бие негоВсе едно дали защото е оптимист и не продава когато трябва да е песимист или защото е песимист и не купува когато трябва да е оптимист.
Реално няма значение на къде върви пазара - ако човек няма достатъчно много опит, но се надява да печели от това че пазара е ирационален почти сигурно ще губи от това.
И по борсовото ми гащи ни-ко-га не е имало кафяво.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе мисля, че ще е достатъчно. Требе поне да пробваш да обърнеш и гащите с кафЕвото навън
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмпе, понякога хората говорят с ирония...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
�
Коментар