Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеъммм ... и най-голямата новина е Ipad-a
Едит : ТВ-то не е лошо, доста интересно
Днес обаче американците се държат като мишове, изложиха всичкото световно пазари. Отново виждаме затихваща вълна, тръгваща от Азия - но тоя път вълна не на спад, но на ръст. Самурайците колко скочиха - около 7% ли? - А краварите се окъкаха.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от VDAX Разгледай мнениепрепора4вам да излеес от тематаи и да се конценриац варху книгата на кобилкинаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе смятам че книгата на Кобилкина е лоша.
Значи сега в чужбина няма киилица казваш...като се прибереш чак тогава.
Аз пък като не съм ходил никаде...нямам представа...
каде си ходил, кво ис у4ил, и колко милиона имас: за мен нема никакво зна4ени. да си
жив и здрав
Коментар
-
Не смятам че книгата на Кобилкина
Първоначално изпратено от VDAX Разгледай мнениепрепора4вам да излеес от тематаи и да се конценриац варху книгата на кобилкина
Значи сега в чужбина няма киилица казваш...като се прибереш чак тогава.
Аз пък като не съм ходил никаде...нямам представа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВдаксов: ужас - като пишеше по латиница беше по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЯ да видим ябълките дали ще вържат днес.
http://blogs.ft.com/tech-blog/livebl...e-2015-launch/
мирише ми на ръсттт
Едит : ТВ-то не е лошо, доста интересноLast edited by andy2000; 09.09.2015, 21:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКефале, пълним темата със спам, абсолютно ненужно за всички читатели.
Ако те е страх да изразиш мнение това е друг въпрос. Но няма нищо страшно.
Но не бива писане от типа бля-бля , нещо да кажем
Даже най отдолу затова съм написал :Не е препоръка!!!Какво му е бля-блято на това!!!
Коментар
-
Я да видим ябълките дали ще вържат днес.
http://blogs.ft.com/tech-blog/livebl...e-2015-launch/
мирише ми на ръстттLast edited by andy2000; 09.09.2015, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеKefale, уточни моля те(изрази се по-точно) какво имаш предвид - "и тази седмица поне ще е зелено" - означава ли че мислиш че тази седмица ще е зелен (DJIA), а другата ще пада ?
Не случайно е аз мисля!!!А пък колко много други има тука дето мислят,ехееее!!!
Не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ тази седмица поне,мисля,че ще е зелено!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЗапочна плъзгането на Дау Жона , а с него и на Dax-a
Коментар
Коментар