Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеДайте по една прогноза за златото в създалата се ситуация? Според мен 1200 до месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеДайте по една прогноза за златото в създалата се ситуация? Според мен 1200 до месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХубаво, но е ЕДНА компания, която продава дъвки и четки за зъбки. Помниш ли равновесиев пусна една таблица - за около 18 от най-големите производители на автомобили - и всички те отчитаха ръст на продажбите. Нито една нямаше спад. Не е ли по-логично да предположиш, че дъвкаджиите си имат някакъв свой проблем, вместо да казваш, че целият свят се е сринал заради тях? А може би все повече хора пазаруват през интернет?
По същия начин едно време евреините ги наводнил един по-силен дъжд в пустинята и те измислили Всемирния потоп.Last edited by Hermes73; 20.01.2016, 20:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеТази компания е най-големия работодател в света,най-големия търговец на дребно в света и сигурно още доста работи от сорта най-големия.
По същия начин едно време евреините ги наводнил един по-силен дъжд в пустинята и те измислили Всемирния потоп.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи гледаш една компания, че затваря магазини и оттам вадиш изводи за целия свят, аз гледам 10+ компании, които увеличават продажбите си?
Кой е по-възможно да греши?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеСпоред мен дъното ще го видим до 1 месец при цена около 25 долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеСвило се е навсякаде .Недей да вярваш на официалните данни едно към едно,защо Уол-Март затвори 2015 264 магазина? Два процента и полвина от обектите си?За един ден акциите и поевтиняха с 10 %.
Кой е по-възможно да греши?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСрещу скромен процент приемам залози за дъното на петрола. WTI 23 Brent 23,50 от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСрещу скромен процент приемам залози за дъното на петрола. WTI 23 Brent 23,50 от мен
Коментар
-
Коментар
Коментар