Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНякой има идея защо се срина HSBC - 4.47%... при условие, че всички банки катерят не е на добре
http://finance.yahoo.com/q?s=HSBA.LМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМи залагайте. При коефициент 3+ за Тръмп, по-лесни пари няма да намерите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Някой има идея защо се срина HSBC - 4.47%... при условие, че всички банки катерят не е на добре
http://finance.yahoo.com/q?s=HSBA.LЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
За какво ми е...
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМи залагайте. При коефициент 3+ за Тръмп, по-лесни пари няма да намерите.
Само дето ако го изберат или такива са изгледите пазара ще стане по лесен....т.е шорт.
Коментар
-
Извинявай....
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТръмп е неизбираем. Неговото избиране означава отказ от цялата 200 годишна история на държавата и поне още сто години, когато са били английска колония. Той едновременно атакува идеалите им за човешки свободи и отказва да следва стратегическите им интереси в международната политика. така предава емоционално и рационално държавата. Избора му би бил със същите катастрофални последствия като Ердоган за Турция.
Той е неизбираем и поради дребни технически причини. Той се опира на белите утайки на обществото използвайки техните реални и измислени страхове породени от неуспешният им живот. Такъв кандидат би бил успешен ако не насъскваше срещу себе си утайката от малцинствата. Разчиташ ли на паплачта то трябва да я вземеш цялата. Реално погледнато изборите се превръщат за или против Тръмп. За или против 200 години традиции в САЩ. Да насъскаш едновременно малцинствата и средната класа срещу себе си и да очакваш да спечелиш е несериозно. Влиянието му върху историята ще е сходно с това на нацистката партия в САЩ от 30 те години. Тоест нищо. Вече е почти сигурно, че Хилари ще е президент. Остава да си спечели изборите сред демократите, което ще и бъде по-трудната част.
Хайде за Щатите е ясно щом са интереси...значи са ок...амам за теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНапротив - Доналдът е истински американец - олицетворение на всичко това, което е направило Америка не просто могъща, но и страната-мечта на цялото човечество. Тия "бели утайки", които ги наричаш, са създали Америка, негърите само са бачкали... ама копането само по себе си не е достатъчно.
Тръмп не насъсква средната класа срещу себе си - напротив - той се бори за нейните интереси... клинтънова защитава само паразитите. И вчера казах - видях зад клинтънова нейните поддръжници - черни, забрадени и т.н. - все едно някой български политик да си произнася предизборната реч от Максуда или Столипиново - или по-скоро от пазарджишкият т.нар. "квартал" Изток.
Клинтънова ще спечели изборите при демократите - точно това е по-лесното - защото изправяйки се директно срещу Доналдът - в диспут - и слепите ще я видят колко е смешна и жалка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа ти кажа....Клинтън с тея писма...оня ден гледх едно за UBS сделката....всичко е помия ....
Тук си приказвам аз с американци някакви....пък всички смятат че Тръмп ще спечели...не че са представителна извадка но казват че настроенията извън медиите са по скоро за него... на кой да вярваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТръмп е неизбираем. Неговото избиране означава отказ от цялата 200 годишна история на държавата и поне още сто години, когато са били английска колония. Той едновременно атакува идеалите им за човешки свободи и отказва да следва стратегическите им интереси в международната политика. така предава емоционално и рационално държавата. Избора му би бил със същите катастрофални последствия като Ердоган за Турция.
Той е неизбираем и поради дребни технически причини. Той се опира на белите утайки на обществото използвайки техните реални и измислени страхове породени от неуспешният им живот. Такъв кандидат би бил успешен ако не насъскваше срещу себе си утайката от малцинствата. Разчиташ ли на паплачта то трябва да я вземеш цялата. Реално погледнато изборите се превръщат за или против Тръмп. За или против 200 години традиции в САЩ. Да насъскаш едновременно малцинствата и средната класа срещу себе си и да очакваш да спечелиш е несериозно. Влиянието му върху историята ще е сходно с това на нацистката партия в САЩ от 30 те години. Тоест нищо. Вече е почти сигурно, че Хилари ще е президент. Остава да си спечели изборите сред демократите, което ще и бъде по-трудната част.
Тръмп не насъсква средната класа срещу себе си - напротив - той се бори за нейните интереси... клинтънова защитава само паразитите. И вчера казах - видях зад клинтънова нейните поддръжници - черни, забрадени и т.н. - все едно някой български политик да си произнася предизборната реч от Максуда или Столипиново - или по-скоро от пазарджишкият т.нар. "квартал" Изток.
Клинтънова ще спечели изборите при демократите - точно това е по-лесното - защото изправяйки се директно срещу Доналдът - в диспут - и слепите ще я видят колко е смешна и жалка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Аз нямам таргет...
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение+1
така си е...е аз съм с доста по малко но пък доста доволен-таргета ми беше 4.60....ама от лакомия изчаках още малко та разтоварих малко отгоре(4.70)...според мен ще има лек спад може би утре но като цяло тренда тук е за продължаващ ръст на цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение+1
така си е...е аз съм с доста по малко но пък доста доволен-таргета ми беше 4.60....ама от лакомия изчаках още малко та разтоварих малко отгоре(4.70)...според мен ще има лек спад може би утре но като цяло тренда тук е за продължаващ ръст на цената
Мислех да го затварям на загуба миналата седмица .. добре , че размислих
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа бе...да му се невиди....и аз си имам малкичко за около 20 к....днеска 13-14 % нагоре......))
Аз купих малко викам ако се преебе още да купя още.....а то виж...къде го чукаш..къде се пука?))))
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
По скоро за света...
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеХилари,Голдман и банкерите са най-лошият избор за САЩ и света
Коментар
-
Гледам....
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеи продължава нагоре с устрем
П.С. достигна ми цената от 4.70 и
разтоварих въпреки че може би ще има още нагоре
Коментар
-
Да ти кажа....
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМда, то и затова републиканците подивяхаНе им е проблемът в президент Тръмп, все някак ще го вкарат в релси, проблемът им е че ако спечели първичните, няма никакъв шанс срещу Килъри.
Но той ще дръпне малко нагоре след първичните. При всички кандитат-президенти републиканци е така - след като спечелят гласовете на откачалките, могат да се успокоят и да спрат да говорят глупости за да привлекат и малко нормални хора
Така че предвиждам по-нататък интервюта с оръфани мексиканци които прическата е спасил от глад.
Тук си приказвам аз с американци някакви....пък всички смятат че Тръмп ще спечели...не че са представителна извадка но казват че настроенията извън медиите са по скоро за него... на кой да вярваш?
Коментар
Коментар