If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами ето виждаш ли чисти са като момина сълза Сега ще те анатемосат, че не е от официален източник. Ако не е от CNBC или Bloomberg не се брои Такива руски медии, не се зачитат тук.
Дори и на гилиъд направих преди малко арбитраж, отново в полза на HQH. Вече 1:2.
Все по апетитно ми се вижда, с огромен ъпсайд потенциал, сосни дивиденти, а и до голяма степен без да носиш риска на отделната компания.
Не знам за вас, ако имате предвид някой друг сектор - споделете, ама за мен няма нищо което да се доближи до биотехите в момента като риск/риорд. Все едно отговарят на 160 спайчо...
US Department of Commerce sets preliminary antidumping duties (AD) of 4-49% on hot-rolled flat steel imports from seven countries. Australian, Brazilian and British imports (18% of total imports in 2015) received meaningful ADs of 23-49% (still less than 34-162% alleged). However, Japanese, Korean, Dutch and Turkish origin material (~41% of total) received low ADs of 4-11%, implying imports from these countries can continue unabated if domestic prices increase. Weighted avg. margins are 8-9% versus 67-68% in CRC and 45% in recent Coateds determination, but not directly comparable due to CRC/Coated heavily skewed by hefty Chinese margins. Commerce’s final determination is now due 8/3 and International Trade commission’s injury ruling by 9/17.
US steel import permits for March through 3/15 total 1.4m st. If adjusted to a full month, imports would be 2.8m st (-23% YoY), vs. Feb. permits of 2.4m st and Jan. imports of 2.6m st. Semis (+198kt, +51%) appear to witness the largest MoM increase. YTD imports (through Feb.) are 5.1m st (-38% YoY). (US Import Administration)
Като видях в линка думата painkiller, присетих се за следната история, която някога ми разказаха. Било е в началото на миналия век. По някакви пътища в Бг влиза ново лекарство дето и до сега му викаме неправилно аспирин. Особено популярно става по време на войните, когато всеки наш войник е имал кутийка с таблетки, на която е пишело painkiller. Нямам идея дали произходът е бил английски или американски, но го препоръчвали за всичко - от главоболие до прострелна рана. Поради почти "магическото" си действие (уж, де) за всякакви болежки и медицински състояния, думата пенкилер (както му викали войниците) станала популярна в много широк смисъл. Нещо става за всичко.
Иде болка, ама не знам с какво ще се лекува по-добре. С пари или с хартии (в частност на биотехи)
преди неколко дни пуснах и една друга новина zа coco bonds. бе важна
Четох я....
Обикновенно при важни икономически новини има засилка в двете посоки ....гапове ли се пълнят ,дупки ли....ама ако не си алчен може и да хванеш некоя трошичка....плюс..
Коментар