Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Залога си заслужава
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеBAC не знам дали ще има добър ърнинг точно сега... Трябва да се държи до края на годината, а може би повече за максимизиране на възращаемостта, ако си дълъг.
Коментар
-
И прокопсал ли е
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеА, не се знае, ето тука един пич дето го е направил
thebrowser.com
Да не говорим, че инвестор е почти изцяло журнализъм копи пейст + превод
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениекакви опции имам аз? NTFLX, LVS и FB)))))))))
Имам и BAC...ама той е за ърнинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАз мога да ти кажа как...не можеш...
thebrowser.com
Да не говорим, че инвестор е почти изцяло журнализъм копи пейст + превод
Коментар
-
Аз мога да ти кажа как...
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАма как ще се обиждам като аз това отдавна си го мисля, само не знам как ще го монетизирам
Коментар
-
Мисля че правилното число е 350
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПознаваш, и в случая ще се радвам ако познаеш за под 400
А я хвърли един поглед на WYNN и LVS?
Помните ли какво казах за WYNN i 96?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение)) Бъзиках се не се обиждай...
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСега приемаш ли че пак съм познал за чопотъл?)))
я му хвърли едно око?)))
какво ти отговорих че е в рейндж щото събират къси...прав ли съм?)))
Що тъй все съм прав а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениечакай аз да спечеля от късите а пък после ти си печели колкото искаш- фундаментално разбира се
))
Предполагам, че има разумна вероятност още малко да вървят надолу, понеже тази година им се очертава дота черна, но съм почти сигурен, че ще се съвземат.
Коментар
-
Сега приемаш ли че пак съм познал
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТи смяташ, че все "познаваш", но аз виждам как не познаваш. Примерно за еврото или за Гилиъд. И ако Чипотъл Мексикън не паднат още надолу ще приема, че и там не си познал. Също така ти продаде Епъл на 105 ми се струва, точно преди да скочи на 110. Е, това познаване ли е?)))
я му хвърли едно око?)))
какво ти отговорих че е в рейндж щото събират къси...прав ли съм?)))
Що тъй все съм прав а?
Коментар
Коментар