Първоначално изпратено от Pronto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеА в какви сектори отрасли биха били най перспективниLast edited by volaswap; 24.04.2016, 16:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение10 ETFs
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеДа да то това със сигурност нама да вляза в тези позиции и 10 години да не пипам нищо. Толова ми е хоризонта като време 10 тина години. Говоря като за начало. Чудя се дали да влизам наведнъж или всеки месец или да чакам корекция за сега съм на кеш. Колкото повече чета толкова повече достигам до извода че трябва по голяма диверсификация евентуално да не губя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеКато цяло мисля, че ще е по-добре да си малко по-диверсифициран. Можеш в удобен момент да продадеш част от някои позиции и после пак в удобен момент да влезеш в нови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеБлагодаря Мишо
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеМишо какво ти е мнението за тези за период около 10 години
С равни тегла доло горе
Googl, v, t, fb, jnj , ge, ibb , amzn, lmt, bf-b , fslr
Трябв ли да увелича биотехнологии или банки да включа според теб как го виждаш бъдещето
Биотехнолигиите ми харсват по принцип и мисля, че е правилно да се купи ЕТФ. Но още не съм решил дали ИББ става. Ravnovesie и Пип имат по-ясно изградено мнение по въпроса. Предполагам сега е добър момент да се вземе още биотек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеМишо какво ти е мнението за тези за период около 10 години
С равни тегла доло горе
Трябв ли да увелича биотехнологии или банки да включа според теб как го виждаш бъдещето
Коментар
-
С равни тегла доло горе
Коментар
-
С равни тегла доло горе
Коментар
-
С равни тегла доло горе
Амазон ми се вижда прекалено скъп. Верно, че постоянно увеличават пазарния дял в ритейла, но това е за сметка на ниски цени и супер ниски маржове на печалбата. Идеята е, че в един момент ще вдигнат цените. Но какво става тогава? Няма ли сайтовете на големите вериги тогава да си върнат пазара?
Фейсбук става много мощен, или поне така изглежда. Но според мене Фейсбук може да се изтласка от друга по-софистицирана мрежа. На много хора им се гади от фейсбук, а в същото време искат да са в социална или някаква друга мрежа.
Коментар
-
С равни тегла доло горе
Ще ми се да ти дам подобен съвет как да инвестираш. Проблемът е, че не знам
Коментар
Коментар