Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Това с машинките (High Frequency Trading) няма да доведе до нищо добро..лично мнение на програмист.
1. Цитадел и сие стават мега компании
2. обвиват пазара в нещо като висикочестотна мъгла, която замазва образите и доста често лъже сетивата на хората търгуващи с или с/у машинките.
3. високочестотната търговия става основна патерица при подпиране, манипулиране и обръщане на пазара + изглаждане на волатилността
4. тези същите става и маркет мейкъри при това основни...
в резултат пазара не е пазар в смисъла на това което сме свикнали да виждаме - едни охранени, почервенели брокери със смешни престилки които крещят, смеят се плачат...припадат и тн...
ако нещата не се регулират в един момент пазара ще стане една черна кутия на изхода на която данните ще са според желанията и целите на няколко човека... останалото ще са клакьорите от сиенбиси и разни анализаторчета дето костюмите им имат повече акъл от тях.
поздрави и успехLast edited by bertram; 11.05.2016, 11:47.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
No coment
Citadel Said in Talks to Buy Citigroup Electronic Trading Unit
..........
Citadel is already one of the largest market makers -- the industry term for traders that facilitate others’ transactions -- in assets like stocks. If Citigroup parts with Automated Trading Desk, it’ll represent the latest bank to retreat from market making.
http://www.bloomberg.com/news/articl...c-trading-unit
Коментар
-
Хайде слушам
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеХубаво е, че предупреждаваш, когато пишеш глупости. Ако очаквам пост с глупости, можеш да ме уплашиш единствено с проблясък на интелект! Нищо, др път...
Целта на форума е да бъде трибуна на различни мнения. Няма нужда от гурута, които винаги са прави и убиват всяка дискусия в зародиш. Остави хората да си кажат приказката. Излишно е да опяваш "ооо, колко си шорт", какво вино си пил снощи и как след няколко бутилки си мноо праф. За цял ден творчество имаш няколко реда смислена информация и достатъчно флууд, за да откажеш всяка разумна размяна на мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеГлупости,,,
Човек се плаши от това което не очаква.
Целта на форума е да бъде трибуна на различни мнения. Няма нужда от гурута, които винаги са прави и убиват всяка дискусия в зародиш. Остави хората да си кажат приказката. Излишно е да опяваш "ооо, колко си шорт", какво вино си пил снощи и как след няколко бутилки си мноо праф. За цял ден творчество имаш няколко реда смислена информация и достатъчно флууд, за да откажеш всяка разумна размяна на мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСпоред мен днешното 'рали' ако така може да се нарече движението беше с катализатор машинките и с гориво стопове на полакомили се къси играчи. Не знам дали с началото на азиятската сесия няма да направят финален спайк нагоре, но не виждам много място и енергия за нови върхове.
И ще го държат така още 2-3-4 седмици може и повече.
И после корекция.
Коментар
-
Според мен днешното 'рали' ако така може да се нарече движението беше с катализатор машинките и с гориво стопове на полакомили се къси играчи. Не знам дали с началото на азиятската сесия няма да направят финален спайк нагоре, но не виждам много място и енергия за нови върхове.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАз ти предлагам да ги продадеш веднага на 455, да си вземеш парите и пак да купишНо не вярвам.
Коментар
-
Аз ти предлагам да ги продадеш веднага на 455
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАко просто така си паднат на 300 без причина ще взема още.
Коментар
-
Абе
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАко всички бяха бици щях повече да се притеснявам...
Нали виждаш какво съм си сложил на ника?))
Коментар
-
Голдманите относно пътя на лихвите
Goldman Sachs has reduced its forecast for 10-year US Treasury bond yields over the next few years as it responds to dimmer expectations for Federal Reserve rate rises.
The New York investment bank said it sees the yield on the 10 year paper ending 2016 at 2.4 per cent, and ending 2017 at 2.75 per cent, down from its previous guidance of 2.75 per cent and 3.3 per cent, respectively. It does not see the yield ending a year above 3 per cent until 2018.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТи виждаш ама не знам какво виждаш...
А ще ги откажеш ли на 300 ...просто ми е интересно..?
Сега ти викаш си дълъг на 451...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТо яма бици бе...само ти си и разчиташ на късмета))
Коментар
-
Ти виждаш ама не знам какво виждаш...
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДългосрочно не знам какво ще стане с тях, но след година ги виждам на 650. След три години двойно нагоре.
А ще ги откажеш ли на 300 ...просто ми е интересно..?
Сега ти викаш си дълъг на 451...?
Коментар
Коментар