Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧета ви: колебаете се какво ще става. Не се срамувайте - явно всички са тъй - вижте Дау как прави: пьяу-пьяу-пьяу.))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАз го купувах 6 месеца от 45 надолу до 30 през 40 винаги купувах, и после върна всичко.
Една торба пари направих от петрола.
Само ме е яд че не купувах повече.
Де да падне пак на 30 всичко което имам ще го вкарам в петрол.
Ама такива възможности излизат 1 път на 10 години.
При петрола поне беше ясно че ще върне и че спада е спекулативен понеже там има фундамент, няма кой да го произвежда на 30 и на 40 няма кой да го произвежда дългосрочно и е обречен да дига.
Вече над 60 се включват шистовите и играта става друга.
Но до 60 ще вдигне (вече дали 2016, 2017 или 2018) не мога да кажа.
Според мен за момента 50 е връх.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа не забравиш...да го купиш на 45...
Но понеже не съм лош човек не прави тази грешка
Една торба пари направих от петрола.
Само ме е яд че не купувах повече.
Де да падне пак на 30 всичко което имам ще го вкарам в петрол.
Ама такива възможности излизат 1 път на 10 години.
При петрола поне беше ясно че ще върне и че спада е спекулативен понеже там има фундамент, няма кой да го произвежда на 30 и на 40 няма кой да го произвежда дългосрочно и е обречен да дига.
Вече над 60 се включват шистовите и играта става друга.
Но до 60 ще вдигне (вече дали 2016, 2017 или 2018) не мога да кажа.
Според мен за момента 50 е връх.
Коментар
-
Да не забравиш
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеПетрола дългосрочно е нагоре (макар че не много нагоре) да кажем 60-65.
Обаче за момента може би 50 е върха.
Но бе бих го шортил.
По скоро бил чакал ако падне до 45 пак да вляза.
Също над 50 за момента не бих пускал дълги.
Но понеже не съм лош човек не прави тази грешка
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПетрола дали обърна посоката как мислиш?
Обаче за момента може би 50 е върха.
Но не бих го шортил.
По скоро бих чакал ако падне до 45 пак да вляза.
Също над 50 за момента не бих пускал дълги.Last edited by Haho333; 18.05.2016, 22:22.
Коментар
-
Не съм толкова нагъл
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеИв, чудиш ли се още защо 35% от портфейла ми е financials?
И чудиш ли се защо ти казах да държиш BAC. Провери дали BAC бие останалите големи банки. Днес. От спиха насам.
Само това че има 100 пъти по добри шортове ме кара да се спра.
Коментар
-
Не не се чудя
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеИв, чудиш ли се още защо 35% от портфейла ми е financials?
И чудиш ли се защо ти казах да държиш BAC. Провери дали BAC бие останалите големи банки. Днес. От спиха насам.
Не не се чудя. Разбира се действаш първосигнално.
Но разбира се ти си си убеден..какво да те прави човек))
Коментар
-
Под секрет да ти кажа имам 3000
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеX best stock in the world) Реших да я включа в шорт портфейла с малко и то главно заради теб..щото покрай теб я видях
))
Коментар
-
А ясно ли ти е защо става това..сега го гледах
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЕто сега е на -24.59%.
Според мене хората, които са много навити да шортят е най-добре да си правят портфолио от шитове.
Обясни движението.
Коментар
-
На теб
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеФед ще вдигне лихвите. Акциите на банките също ще скочат. СиП може леко да спадне и после пак нагоре. Фед вдига само ако са много сигурни, че икономиката ще върви нагоре. Фед няма да вдига рязко, дори инфлацията да мине 2%.
На кой не му е ясно?
Ама спора е безпредметен.
За акциите на банките само изчакай малко.
Ще видиш банки манки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеРано е да се каже нека видим супорта ще издържи ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРано е да се каже. Сега започват приспивните песни от "анализаторите"....
Може да имаме отскок при затварянето, но европейската сесия ще е сеч.
Коментар
Коментар