IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аха може би...

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Ти самият беше цитирал продажбата на надвижими имоти над очакванията.
    Аха може би...ама надали.

http://www.admiralmarkets.bg/analytics/forex-calendar

разгелдай икономическия календар...за днес

Само да обележа че ралито почна в Европа без никаква причина, след ужасния резултат за икономическите очаквания се засили а в щатите ралито почна и беше набрало скорост преди данните за продажбите на нови домове което повече търябва да е притеснително от колкото бичи. Да не говорим за производствения индекс за който оставям коментара на теб))

Не може да се обясни необяснимото с икономическа логика.

А логика има само че не е икономическа...и единствената причина да подхващам тая тема е за да видя как аджеба когато няма логика си обяснявате движенията а когато ви казвам че пазара се манипулира ви се струва невъзможно.

защото на мен ми е пределно ясно кой и как е отговорен за тези движения което ми дава спокойствието да увелича шорта без да ми мигне окото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      Гледам TOL, LEN и WHR доста са нагоре. HD слабо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Не.

Имам предеостатъчно рзерв.

Шорта, в тази ситуация не може да ме притеснява.

Но по интересен е другия въпрос.

На какво би могло да се дължи подобно рали днес?

Няма добри данни за икономиката - дори напротив всичките са зле като почнеш от Европа, преч Австралия та чак до Щатите.
        Долара - расте - а това нали уж е мечи.
        Няма новини които да пораждат "емоция" у "инвеститорите" която уж движи краткосрочно пазара.
        Петрола се вдигна - СЛЕД ралито при мечи новини.

Та въпроса е кой прави това рали? Ако базирано на фундамент би трябвало да има някаква причина нали? За сега медиите само констатират.

Понеже аз виждам какво се случва и съм спокоен обаче какво мислите вие?

Понеже ти сам предполагаш че ако всички са мечи - тренда е вероятно бичи. Така ама за тази цел някой трябва да иска да преебе мечките..нали така? Кой е този някой? И ако въобще някой може да прееебе мечките...това не е ли манипулация? Или е фундамент.

Щото както всички са на мение пазара се движи от фундамент и краткосрочни емоции. Днес от какво се движи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
          Честит празник колеги.
          Моят син има само такива часове. Поради липса на кой да ги преподава го правя аз. Затова съм го спрял от училище. там нищо не могат да те научат ако нямаш въображение и не можеш да мислиш.. Това което трябва да знаем ще го научим по един или друг начин. Дори ще се сетим с помоща на въображението и без да сме го знаели никога. Навремето като ученик грам не учех. Справях се само по предметите дето може да си изсмуча нещо от пръстите. Хем ме виждат че съм тъп хем ме пращат на олимпиади. Малко по бавно решавах задачите защото се налагаше да измисям някоя теорема вместо да я уча ама се справях някакси По останалите предмети тактиката ми винаги беше да обяснявам че ще кандидатствам с история, география, химия, биология и т.н. Или се връзват и ти пишат 6-ци или се отвращават и гледат да не приказват с теб и ти пишат там нещо да им се разкараш от главата. Та така. И понеже пак ще ме обвините че философствам да кажа каква е връзката с темата Не мога сега да схвана за какво ги четете тея анализи и отчети. Дано да ви помага четенето на книгите, които ви препоръчва Ники или пък кой какво казал, разните скриптове и т.н. Сутринта препрочетох 1984-та /300 страници за 3 часа -наистина не знам как го правя/. Онзи Смит като четеше забранената книга. Докато я четеш знаеш че винаги си знаел тези неща. Знаел си ги винаги защото си имал въображението да ги измислиш. Самото четене е безмисленно ако преди това не знаеш и не разбираш написаното. То с четене и учене ако ставаше всички да са богати. Това че някой си бил копал там някъде си и че правил "инвестиции" в проучвания. патенти и иновации хич не ми пука. Бай Ганьо от кварталният магазин гледа какво може да продаде и от къде може да изкара пари. Там 100те вида излишни коефициенти и там растжи мрастежи да ги гледат учените от УНСС
          Честит празник
          това за училището,правилно ли го чета
          п.п сипчето пак кърти апокалпсиса се отлага
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Движи се от страх и лакомия.
            + любезните ботове, които знаят точно кога да подложат крак на претоварените със позиции играчи
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Не.

Няма добри данни за икономиката - дори напротив всичките са зле като почнеш от Европа, преч Австралия та чак до Щатите.
              Няма новини които да пораждат "емоция" у "инвеститорите" която уж движи краткосрочно пазара.

Та въпроса е кой прави това рали? Ако базирано на фундамент би трябвало да има някаква причина нали? За сега медиите само констатират.

Понеже ти сам предполагаш че ако всички са мечи - тренда е вероятно бичи. Така ама за тази цел някой трябва да иска да преебе мечките..нали така? Кой е този някой? И ако въобще някой може да прееебе мечките...това не е ли манипулация? Или е фундамент.

Щото както всички са на мение пазара се движи от фундамент и краткосрочни емоции. Днес от какво се движи?
              Движи се от страх и лакомия.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Не

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Има ли някакви нива на индекса при които шорта ще започне да те притеснява?
                Не.

Last edited by Iv_max; 24.05.2016, 18:53.

Коментар

Икономистите които разбират.

Може ли някой да ми даде някакво обяснение за ралито в европа и щатите към момента?

Просто съм любопитен...от къде идва емоцията или е базирано на фундаментални данни за нещо...?

Някакво обяснение което пропускам?
                  Щото едни хора го движат нагоре надолу за да могат да правят пари.
                  Също избиват стоповете на по малките играчи.
                  Фундаментална логика в тези движения няма,

Коментар

Добавих малко шорт
                    Има ли някакви нива на индекса при които шорта ще започне да те притеснява?

Коментар

• Добавих малко шорт

Добавих малко шорт

Коментар

• Да четох

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Аз не разбирам, както и почти всички пишещи тук, но преди два дни писах какво мисля. Нищо не се е случило от тогава. Всичко е по старо му. Предполагам след като тогава го отхвърли като възможност, ще го отхвърлиш и сега и няма да ти е от полза, защото ще търсиш подкрепящи тезата ти доказателства. По принцип великите хора, или поне такива в собствените си очи, никога не бъркат, пък аз като глупав човек съм правил доста простотии и не смея да давам акъл. По принцип е ясно, че просто пускам някакви идеи, които ми се въртят в главата. Сега ми е интересно как ще се развива процеса с глобалното затопляне, но още не мога да го осмисля напълно. Сякаш ще има доста сериозно отражение върху икономиката и борсите. Може някой ден ако съм на кеф да напиша две педи за обърканите си идеи в тази посока, може и да не го направя. Айде лека и доходна.
                        Да четох, писа че ако всички очакват едно то ще се случи друго. Сиреч ако всички са мечи настроени е време да си бичи.

Това го разбирам. Но кой е отговорен за това? И какви са причини ако може да ми кажеш?

Само не мисли че съм притеснен заради позицията си...просто ми е любопитно какво мислите

Коментар

Икономистите които разбират.

Може ли някой да ми даде някакво обяснение за ралито в европа и щатите към момента?

Просто съм любопитен...от къде идва емоцията или е базирано на фундаментални данни за нещо...?

Някакво обяснение което пропускам?
                          Аз не разбирам, както и почти всички пишещи тук, но преди два дни писах какво мисля. Нищо не се е случило от тогава. Всичко е по старо му. Предполагам след като тогава го отхвърли като възможност, ще го отхвърлиш и сега и няма да ти е от полза, защото ще търсиш подкрепящи тезата ти доказателства. По принцип великите хора, или поне такива в собствените си очи, никога не бъркат, пък аз като глупав човек съм правил доста простотии и не смея да давам акъл. По принцип е ясно, че просто пускам някакви идеи, които ми се въртят в главата. Сега ми е интересно как ще се развива процеса с глобалното затопляне, но още не мога да го осмисля напълно. Сякаш ще има доста сериозно отражение върху икономиката и борсите. Може някой ден ако съм на кеф да напиша две педи за обърканите си идеи в тази посока, може и да не го направя. Айде лека и доходна.

Коментар

• Sell Gild

Sell Gild

85.43 ot 83.33

От снощи 2.4 % кой ти ги дава

Коментар

• Много маймунЕ сме на клона. Да видим до къде ще ни тръскат

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                Short S&P @ 2055 Target 2050
                                Добавка Short SP @ 2068 Target 2050

Коментар

Working...
                                X