Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
... Съответно продължавам да вкарвам всяка кешовица в xffe.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
То топките може спасиш, ама със сърдечния ритъм как си.
Иначе продължавам ситуацията да я виждам като яко btd. Индустрията според мене е яко подценена. Ето, точно в момента опитвам сега да играя trox и mativ, но няма никаква ликвидност на опциите.
... иначе планът е ограничени разпродажби и разтоварване на евро към долар. Продължавам да нямам идея как еврото успява да ги държи тия нива. Съответно продължавам да вкарвам всяка кешовица в xffe.Last edited by terziеv; 17.03.2025, 17:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеЗа мен нещо по-рисково, с по-малко капитал и по-голям потенциал за печалба, за сметка на по-голям времеви разпад
SPXS Call @ $7.00 (16.01.2026 / 15.01.2027)...
Моля кажете от кои сайтове гледате европейски акции?
Може и платени да са!
Има и приложение от години го използвам и съм доволен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение14.03 SPX s5575/b5550 Put Spread за кредит $7,90
Да пробваме това:
31.12 SPX 5525/5500 Put Spead дебит $7,50Last edited by ford_perfekt; 14.03.2025, 18:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Нищо чудно скоро да ми скъсат топките.
Иначе продължавам ситуацията да я виждам като яко btd. Индустрията според мене е яко подценена. Ето, точно в момента опитвам сега да играя trox и mativ, но няма никаква ликвидност на опциите.
Коментар
-
и аз съм на същата вълна, ама толкова големи топки нямам. доста по-долу са ми късите путове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение14.03 SPX s5575/b5550 Put Spread за кредит $7,90
30.04 SPY 590 Call дебит $5,84
Коментар
-
14.03 SPX s5575/b5550 Put Spread за кредит $7,90
30.04 SPY 590 Call дебит $5,84Last edited by ford_perfekt; 10.03.2025, 18:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеТесла чукна диагонална подкрепа, да видим.
Мъск по-добре да не говори и нищо да не прави, а само да се усмихва!!!
Наздраве!
Коментар
-
за един готен краш дау тряя да слезе под 39000,
теслите на 100 не ги виждам, щото теслите под 200 ще е тотална катастрофа за целия авто сектор .., ама както се казва всичко е е възможно на необятния щатски маркет
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеНАЛИ ви казах преди месец за цена под 42000 при Dow ..или по рано беше ?.. под 42000 се отваря път за още 2000 тика надолу .. разбира се след подскоци нагоре надолу и тъй ..па тя Теслата следва Dow тъй че за нея е добре 100 да стигне
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
А на мен вчера ми чукна стопа :/
Друият вариант диагонала да е приключил и да сме в мечи тренд , но е малко вероятно структурата некак си не е присъща а нямаме и силен алтсезон при крипто.
Коментар
Коментар