IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

ко е туй - xffe? Никъде не го намирам...
    Рано или късно всяка печалба от борса или крипто се вкарва в имот, зпато или земя.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

... Съответно продължавам да вкарвам всяка кешовица в xffe.
      ко е туй - xffe? Никъде не го намирам...
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

То топките може спасиш, ама със сърдечния ритъм как си.

Иначе продължавам ситуацията да я виждам като яко btd. Индустрията според мене е яко подценена. Ето, точно в момента опитвам сега да играя trox и mativ, но няма никаква ликвидност на опциите.
        Не че нещо, ама батко ви успя да отиграе поредния срив и е на ath. Безплатно! Засега.

... иначе планът е ограничени разпродажби и разтоварване на евро към долар. Продължавам да нямам идея как еврото успява да ги държи тия нива. Съответно продължавам да вкарвам всяка кешовица в xffe.
        Last edited by terziеv; 17.03.2025, 17:23.

Коментар

• Едно тото рано сутрин:
          SPX 18.03 5800 debit $0,50

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
            За мен нещо по-рисково, с по-малко капитал и по-голям потенциал за печалба, за сметка на по-голям времеви разпад

SPXS Call @ $7.00 (16.01.2026 / 15.01.2027)...

Моля кажете от кои сайтове гледате европейски акции?
            Може и платени да са!
            https://stock3.com/
            Има и приложение от години го използвам и съм доволен

Коментар

• За мен нещо по-рисково, с по-малко капитал и по-голям потенциал за печалба, за сметка на по-голям времеви разпад

SPXS Call @ $7.00 (16.01.2026 / 15.01.2027)...

Моля кажете от кои сайтове гледате европейски акции?
              Може и платени да са!

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                14.03 SPX s5575/b5550 Put Spread за кредит $7,90
                Добре се получи. Около 70%

Да пробваме това:
                31.12 SPX 5525/5500 Put Spead дебит $7,50
                Last edited by ford_perfekt; 14.03.2025, 18:30.

Коментар

Нищо чудно скоро да ми скъсат топките.
                  То топките може спасиш, ама със сърдечния ритъм как си.

Иначе продължавам ситуацията да я виждам като яко btd. Индустрията според мене е яко подценена. Ето, точно в момента опитвам сега да играя trox и mativ, но няма никаква ликвидност на опциите.

Коментар

и аз съм на същата вълна, ама толкова големи топки нямам. доста по-долу са ми късите путове.
                    Нищо чудно скоро да ми скъсат топките.

Коментар

14.03 SPX s5575/b5550 Put Spread за кредит $7,90
                      30.04 SPY 590 Call дебит $5,84
                      и аз съм на същата вълна, ама толкова големи топки нямам. доста по-долу са ми късите путове.

Коментар

• 14.03 SPX s5575/b5550 Put Spread за кредит $7,90
                        30.04 SPY 590 Call дебит $5,84
                        Last edited by ford_perfekt; 10.03.2025, 18:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                          Тесла чукна диагонална подкрепа, да видим.
                          Всеки път Мъск като си отвори устата, Тесла чуква ново дъно...
                          Мъск по-добре да не говори и нищо да не прави, а само да се усмихва!!!

Наздраве!

Коментар

• за един готен краш дау тряя да слезе под 39000,
                            теслите на 100 не ги виждам, щото теслите под 200 ще е тотална катастрофа за целия авто сектор .., ама както се казва всичко е е възможно на необятния щатски маркет

Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                            НАЛИ ви казах преди месец за цена под 42000 при Dow ..или по рано беше ?.. под 42000 се отваря път за още 2000 тика надолу .. разбира се след подскоци нагоре надолу и тъй ..па тя Теслата следва Dow тъй че за нея е добре 100 да стигне

Коментар

• НАЛИ ви казах преди месец за цена под 42000 при Dow ..или по рано беше ?.. под 42000 се отваря път за още 2000 тика надолу .. разбира се след подскоци нагоре надолу и тъй ..па тя Теслата следва Dow тъй че за нея е добре 100 да стигне
                              Pip master

Коментар

А на мен вчера ми чукна стопа :/
                                Прилича на краен диагонал - раширяваш се по посока на горе. И сега да сме в четвърта. Което би позволило и още малко на долу. Но тук е също е добре за обръщане.
                                Друият вариант диагонала да е приключил и да сме в мечи тренд , но е малко вероятно структурата некак си не е присъща а нямаме и силен алтсезон при крипто.

Коментар

Working...
                                X