Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Аз смятам че трябва да си чисто луд да купиш нещо дълго каквото и да е то освен ако не искаш да го продадеш на следващия ден но - разни хора разни идеали.
Ако се търси растеж - защо например това а не целген, с 1/3 е по евтин при много по добър проектиран растеж.
Като удари следващата криза познай новата кухня къде ще иде като приоритет, а за илачи - няма начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСе замисли
Благодаря за съветаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениети на колко си ги купил. абе мой още малко и късите ни на дакс30 от преди няколко години ще ни излязат на нулата , че що да не спечелим.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениене ми е приятно да го кажа щото не ти желая лошо...обаче ще стане като ЦМГ, експедия и т.н , въпреки че това не е ЦМГ.
Пък да не говорим за HD. HD са за вечно държане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Аз смятам че трябва да си чисто луд да купиш нещо дълго каквото и да е то освен ако не искаш да го продадеш на следващия ден но - разни хора разни идеали.
Според мене е лудост да мислиш, че късите са абсолютно сигурна работа и да се набухваш все повече с къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениене ми е приятно да го кажа щото не ти желая лошо...обаче ще стане като ЦМГ, експедия и т.н , въпреки че това не е ЦМГ.
като се точиш 3 години що не го взе на 110
Коментар
-
Около 130
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗнам го тоз тарикат,няма да изтърве юздите лесно,ако направи по голяма дръжка теслата,още ще купя
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗнам го тоз тарикат,няма да изтърве юздите лесно,ако направи по голяма дръжка теслата,още ще купяНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеРадвай се, защото нали и твоите може, да се безкрайни заради неговитеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
И аз
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКой хвана мъжката на теслата дръжката?
Аз да
Обаче щото ми е много разнообразен шорт портфейла в който няма как да не пропусна Тесла като искат само 2-3 % фее за щорта
аз вчера купих 300 броя на 195 за всеки случай и по голямата част ги оставих
Коментар
-
не мога да се сравнявам с
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеРадвай се, защото нали и твоите може, да се безкрайни заради неговите
Коментар
-
не ми е приятно да го кажа
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМамка им на алгосите!
Тъкмо взех Home Depot (на които се точа вече три години) на 127.64 и в следващите 30 секунди алгосите свалиха HD на 127.55. Това е заговор!
Long HD на 127.64.
не ми е приятно да го кажа щото не ти желая лошо...обаче ще стане като ЦМГ, експедия и т.н , въпреки че това не е ЦМГ.
като се точиш 3 години що не го взе на 110
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеМишо мога да го поздравя, че продаде Прайслайн.
Но мога да се обзаложа, че ЛВНТАта ще има по-голяма възвращаемост в следващите три години от Експедията.
Прайслайн сега е малко по-нагоре от тогава, като продадох половината.
Коментар
-
Мамка им на алгосите!
Тъкмо взех Home Depot (на които се точа вече три години) на 127.64 и в следващите 30 секунди алгосите свалиха HD на 127.55. Това е заговор!
Long HD на 127.64.Last edited by Misho ILIEV; 22.06.2016, 23:22.
Коментар
Коментар