Първоначално изпратено от Kanu
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Като излязат данните ще разберем
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИмам един тънък въпрос .
При покупка на акция ,веднага ли задавате ордер за изход или изчаквате да мине време някакво ?
Ако е за продажба при скок на цената кой тип ордер задавате понеже досега аз ги продавах като стигнеха някаква цена или процент който ме устрйва ,или когато цената стигне некакво ниво слагате стоп за да затвори когато падне под нея ?
Общо взето кой ордер се използва най често при продажба с цел някаква печалба ?Питам не заради друго ,защото прочетох че не винаги ордерите се затваряи на тази цена ,за Интерактив става въпрос .
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogi69006 Разгледай мнениеТова е по-висок левъл...виж че колегата разучава още SL и TP ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнениекажете нещо за инфлацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogi69006 Разгледай мнениеА кога ще ги зададеш, и ще ги зададеш ли изпбщо - въпрос на стил, и на риск. Идеята на стоп-лоса е да органичи загубите, или когато си на печалба - да не пада под определено ниво. НО когато пазара отвори с гап - не те спасява...както и при много резки движенияLast edited by tetris12; 12.03.2024, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Влизаш в trade и там си променяш всичко по активния ордер
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Разбрах,значи се използва stop лос като цяло ,това ми трябваше ,Благодаря !
А има ли ли опция ако съм сетнал ордера през Worstation на ibkr в последствие само да променям цената през телефона ,предполагам няма проблем ,понеже искам в trader workstation да задам конкретна борса на която да продам акциятаLast edited by tetris12; 12.03.2024, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogi69006 Разгледай мнение
Пример - купил си нещо на цена от 100 долара, в момента е 137 и леко-леко продължава да качва, с леки колебания... Имаш притеснения от корекция на пазара, която би засегнала и твоята позиция - местиш стоп-лоса на 125 /да кажем/....така си застраховаш тия 25 печалба, надявайки се да продължи да расте, и едновременно с това му даваш марж на флуктуация 12....всичко това без да затваряш позиции...
така по-ясно ли е?
А има ли ли опция ако съм сетнал ордера през Worstation на ibkr в последствие само да променям цената през телефона ,предполагам няма проблем ,понеже искам в trader workstation да задам конкретна борса на която да продам акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Явно затова беше написано че не винаги сработва
Преди джулиуса беше писал че задава stop лосове явно когато цената стигне някакво ниво слага стоп лос за да ограничи загубата така го разбирам
така по-ясно ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogi69006 Разгледай мнениеА кога ще ги зададеш, и ще ги зададеш ли изпбщо - въпрос на стил, и на риск. Идеята на стоп-лоса е да органичи загубите, или когато си на печалба - да не пада под определено ниво. НО когато пазара отвори с гап - не те спасява...както и при много резки движения
Преди джулиуса беше писал че задава stop лосове явно когато цената стигне някакво ниво слага стоп лос за да ограничи загубата така го разбирам
Коментар
Коментар