Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИзпитвам оргазъм, като гледам как се гърчат СНН
CNN said it was a "whitelash"
След 8г с брикета и терор на малцинствата кой нормален би издържал още 4 и с вещица.
Чакай многохилядни гърла навсякъде да крещят LOCK HER UP.
Коментар
-
След като наблюдавах цялата тази кампания
След като наблюдавах цялата тази кампания в САЩ мога да заключа:
1. У нас няма абсолютно никаква корупция в срваниение със САЩ
2. Нашите избори са на светлиннни години по демократични, свободни и по малко манипулирани от техните
Вятъра на промяната която предвиждах се случва.
И след като Меркел бъде "обесена" пред райхстага нещата може би ще тръгнат в по правилната посока. Мога да добавя и онези на върха на ЕС ... да не ги изброявам.
Едно е ясно че с избора на Тръмп се разминахме с може би най големия риск за 3 та световна война в нашия живот.
Сега остава Йелън да се махне, да вдигнат лихвите, бизнеса да стане по нормален и когато човек си купува някога пак акции да чуства че си купува истински бизнес навсякъде по света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПодозирам , че ще има "ръчно преброяване" ...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТръмп води солидно и това което остава май ще е чудо ако Хилари спечели. Май след Брекзита ще имаме и Тръмп.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеусещам иронията
двете нямат нищо общо, просто се сетих че ти им беше фен и ми и интерсно да видя колко са вурзани към general mqrket за корелация иде реч.
просто писах за две различни неща в един пост
Днес се харчи като топъл хляб с обем над 3х от нормалното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеОстави ги тез, виж Валеанта. Май скоро ще гушват букета
Дали да не си купя малко Тева утре или да изчакам да падне пушилката с обвиненията. Как мислиш? Щото вече взе да става промоционално... -35% за годината...все пак само 50% от приходите им са в Сашово, ако не се бъркам.
Между другото за движението утре, ако го има, си допълних леко TLT преди малко. Струва ми се добра оферта в момента. На съпорт е. Ако СиП-а сурне утре, сигурно ще скочи, ако не лихвата през декемрви май я отиграхме вече. Ще цоцаме купончета в най-лошия случай до догодина по това време, ако ще вдигат пак
Не виждам все още признаци на добро задънване, надали ще е и V форма.
И да взема на 37-38 ще е малка част от това което мога да и посветя, все си мисля че по някое време ще тества дъната от предните години на 33-35. Много е як и многогодишен съпорта там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеГолям тупаник днес на CVS се заформя...
Дали да не си купя малко Тева утре или да изчакам да падне пушилката с обвиненията. Как мислиш? Щото вече взе да става промоционално... -35% за годината...все пак само 50% от приходите им са в Сашово, ако не се бъркам.
Между другото за движението утре, ако го има, си допълних леко TLT преди малко. Струва ми се добра оферта в момента. На съпорт е. Ако СиП-а сурне утре, сигурно ще скочи, ако не лихвата през декемрви май я отиграхме вече. Ще цоцаме купончета в най-лошия случай до догодина по това време, ако ще вдигат пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениедруг въпрос е колко са "чисти" горните технологии. Водорода индустриално го правят от въглеводороди. разработват се в момента и carbon-neutral производства но не се знае дали ще може да се задоволи едно масово търсене при такава технология
10 лири = 1 кг водородец от перки и електролиза на вода. Тойотата събира 5 кила, значи за 50 паунда имаш един резервоар за 500км. Горе-долу същото все едно си сипал бензин/нафта, само че няма да изтровиш всички около теб.Зареждаш за 3 минути и си движиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеХехехехе, ти разби със въпрос. Кой ще ти отговориТова е въпрос за милярди.
Единствено Килърито и нейните приближени могат да ти отговорят на него. Ако изфалшифицират изборите, вече знаят. Ако не са в играта, което ме съмнява, никой не знае.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНе знам как си ги приказват тези работи и кой им вярва. Баси шараните са тези, които циитират и преписват тези щуротии. Няма как да направиш камион на батерии със сегашните технологии. Те слагат 100 кв/ч батерии в колите си, а в камиона колко ще са? И не е проблема в цената или теглото, а в зареждането. Не може камиона да се зарежда 1 ден, би било адски скъпо заради престоя и неползването му (към него обикновено върви шофьор със заплата). А да го заредиш бързо не виждам как може да стане. Примерно една 10 пъти по-голяма батерия от 1 Мв/ч... ще ти трябва много сериозен електропровод, за да направиш суперчарджър. Просто мрежата няма как да издържи такова натоварване.
А тези с водородния камион са на съвсем друга писта. Тяхното може да се направи и днес.
А най-куцото им е акцията. Нито да я шортнеш, нито да я купиш.
ако няма накаква супер=дупер уникална нова технология при батериите теслите могат да ги приказват тези истории за камиони на някой друг.
за момента според мен нещата стоят така от технологична гледна точка:
яко е голамо и тежко явтобуси, камиони, влакове - водород
за леки коли и подобни - директно на ток
друг въпрос е колко са "чисти" горните технологии. Водорода индустриално го правят от въглеводороди. разработват се в момента и carbon-neutral производства но не се знае дали ще може да се задоволи едно масово търсене при такава технология
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВ каква посока предвещават?Това е въпрос за милярди.
Единствено Килърито и нейните приближени могат да ти отговорят на него. Ако изфалшифицират изборите, вече знаят. Ако не са в играта, което ме съмнява, никой не знае.
Коментар
Коментар