IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
    Чета в интернет статия за някакъв човек от български произход-Владимир Тенев които създал компанията "Робинхуд" , приложение за смартфони с което се търгува безплатно на фондовите борси.И по този начин се прескачат брокерите и таксите им,знаете ли за нещо такова?
    има такова нещо, ама е само за американци
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Чета в интернет статия за някакъв човек от български произход-Владимир Тенев които създал компанията "Робинхуд" , приложение за смартфони с което се търгува безплатно на фондовите борси.И по този начин се прескачат брокерите и таксите им,знаете ли за нещо такова?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Благодаря за отговора.
        Всъщност ex-divident data e била 05.06.17 а изплащането трябва да е на 22.06.17 според
        http://www.mydividends.de/news/teva-...dividende-aus/
        Вероятно има връзка, че на 06.06.17 удари дъното... После бързо и рязко отскочи - което може да означава , че не се чувства конфортно на нива под 28 ... и няма да се връща отново там... Ще видим
        След толкова много спад е напълно възможно да направи двойно дъно и след това да поеме нагоре....засега сме на изчакване с някоя друга бройка...успех на всички колеги,които търгуват ТЕВА-та
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение

Не е тъп въпроса, от ex-divident датата дивидента си остава за собственика на акциите на тази дата, затова на ex-divident дата акциите обикновено падат с стоиноста на дивидента от предния ден осбено за тези които плащат дивидент 1 път годишно.за Teva е платим на 16 юни мисля.
          Благодаря за отговора.
          Всъщност ex-divident data e била 05.06.17 а изплащането трябва да е на 22.06.17 според
          http://www.mydividends.de/news/teva-...dividende-aus/
          Вероятно има връзка, че на 06.06.17 удари дъното... После бързо и рязко отскочи - което може да означава , че не се чувства конфортно на нива под 28 ... и няма да се връща отново там... Ще видим
          Last edited by Protokol; 10.06.2017, 18:34.
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Аз се кефя на Teva, но се чудя вече за изход... Един тъп въпрос - ако продам акциите между ex-divident data и датата определена за дивидент т.е. тия дни... къде ще отиде дивидента ?
            Не е тъп въпроса, от ex-divident датата дивидента си остава за собственика на акциите на тази дата, затова на ex-divident дата акциите обикновено падат с стоиноста на дивидента от предния ден осбено за тези които плащат дивидент 1 път годишно.за Teva е платим на 16 юни мисля.

Коментар

Всъщност май ще почакам да назначат нов СЕО и да продададт някой второстепенен актив и едва тогава ще излизам ...
              Мхм,има резон да се изчака,и да се потвърди дъното.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Е хубава работа,тъкмо показаха дъното и тръгнаха,а ти ще бягаш,аз сега ще влизам....
                Всъщност май ще почакам да назначат нов СЕО и да продададт някой второстепенен актив и едва тогава ще излизам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

напълно възможно е това да не е дъното...пък профита си е профит независимо от неговия размер
                  иначе погледнато към пазара по мащабно ми е интересно кога ли Тръмп ще почне да показва неуравновесения си характер и
                  ще видим първата корекция от доста време насам....пък може и нещо повече....знае ли човек
                  Мда,така е,много народ чака да се изпусне парата,че да се заредят наново.
                  И това ще дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Е хубава работа,тъкмо показаха дъното и тръгнаха,а ти ще бягаш,аз сега ще влизам....
                    напълно възможно е това да не е дъното...пък профита си е профит независимо от неговия размер
                    иначе погледнато към пазара по мащабно ми е интересно кога ли Тръмп ще почне да показва неуравновесения си характер и
                    ще видим първата корекция от доста време насам....пък може и нещо повече....знае ли човек
                    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Аз се кефя на Teva, но се чудя вече за изход... Един тъп въпрос - ако продам акциите между ex-divident data и датата определена за дивидент т.е. тия дни... къде ще отиде дивидента ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Ха, що става с техите бе , не бях поглеждал няколко часа.
                        Сектор ротация или нещо повече...

То за последното не виждам някакви причини, ма не е нужно, то като станат ясни отдавна вече ще е станала една...

Коментар

• Ха, що става с техите бе , не бях поглеждал няколко часа.
                          Сектор ротация или нещо повече...

То за последното не виждам някакви причини, ма не е нужно, то като станат ясни отдавна вече ще е станала една...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                            Ето тука една кратка дописка за един дядо, който направил $1000 на $2 милиона с buy and hold, но чакал 70г. И сега на 98г., ще ги дари.

http://www.cnbc.com/2017/06/05/warre...2-million.html
                            Акъл нема аз никога не бих ги дарил по скоро ще ги запаля но даром никога
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Ето тука една кратка дописка за един дядо, който направил $1000 на $2 милиона с buy and hold, но чакал 70г. И сега на 98г., ще ги дари.

http://www.cnbc.com/2017/06/05/warre...2-million.html

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Тежка е съдбата на контрарника и на ботъм фишъра...ма здравата нервна с/ма и волското търпение са си задължителни.
                                Човек учи най-много от грешките. Има една снимка с PTJ и на стената зад него се вижда един много красноречив надпис "loosers average loosers".

Коментар

Working...
                                X