Първоначално изпратено от alchen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБлагодаря за отговора.
Всъщност ex-divident data e била 05.06.17 а изплащането трябва да е на 22.06.17 според
http://www.mydividends.de/news/teva-...dividende-aus/
Вероятно има връзка, че на 06.06.17 удари дъното... После бързо и рязко отскочи - което може да означава , че не се чувства конфортно на нива под 28 ... и няма да се връща отново там... Ще видим"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
Не е тъп въпроса, от ex-divident датата дивидента си остава за собственика на акциите на тази дата, затова на ex-divident дата акциите обикновено падат с стоиноста на дивидента от предния ден осбено за тези които плащат дивидент 1 път годишно.за Teva е платим на 16 юни мисля.
Всъщност ex-divident data e била 05.06.17 а изплащането трябва да е на 22.06.17 според
http://www.mydividends.de/news/teva-...dividende-aus/
Вероятно има връзка, че на 06.06.17 удари дъното... После бързо и рязко отскочи - което може да означава , че не се чувства конфортно на нива под 28 ... и няма да се връща отново там... Ще видимLast edited by Protokol; 10.06.2017, 18:34.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз се кефя на Teva, но се чудя вече за изход... Един тъп въпрос - ако продам акциите между ex-divident data и датата определена за дивидент т.е. тия дни... къде ще отиде дивидента ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВсъщност май ще почакам да назначат нов СЕО и да продададт някой второстепенен актив и едва тогава ще излизам ...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Е хубава работа,тъкмо показаха дъното и тръгнаха,а ти ще бягаш,аз сега ще влизам....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
напълно възможно е това да не е дъното...пък профита си е профит независимо от неговия размер
иначе погледнато към пазара по мащабно ми е интересно кога ли Тръмп ще почне да показва неуравновесения си характер и
ще видим първата корекция от доста време насам....пък може и нещо повече....знае ли човек
И това ще дойде.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Е хубава работа,тъкмо показаха дъното и тръгнаха,а ти ще бягаш,аз сега ще влизам....
иначе погледнато към пазара по мащабно ми е интересно кога ли Тръмп ще почне да показва неуравновесения си характер и
ще видим първата корекция от доста време насам....пък може и нещо повече....знае ли човек"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз се кефя на Teva, но се чудя вече за изход... Един тъп въпрос - ако продам акциите между ex-divident data и датата определена за дивидент т.е. тия дни... къде ще отиде дивидента ?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа, що става с техите бе , не бях поглеждал няколко часа.
Сектор ротация или нещо повече...
То за последното не виждам някакви причини, ма не е нужно, то като станат ясни отдавна вече ще е станала една...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЕто тука една кратка дописка за един дядо, който направил $1000 на $2 милиона с buy and hold, но чакал 70г. И сега на 98г., ще ги дари.
http://www.cnbc.com/2017/06/05/warre...2-million.htmlВся Власть Советам
Коментар
-
Ето тука една кратка дописка за един дядо, който направил $1000 на $2 милиона с buy and hold, но чакал 70г. И сега на 98г., ще ги дари.
http://www.cnbc.com/2017/06/05/warre...2-million.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Тежка е съдбата на контрарника и на ботъм фишъра...ма здравата нервна с/ма и волското търпение са си задължителни.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар