Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
дано се завърнат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Според мене Ив е тук сред нас под друго име. Но няма да си признае.
А Ники го изгонихме за съжаление. Един професионален трейдър имахме и го отказахме. Това е положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук в хамериканско погрома от 23К ли ще почне или ще го бутат до 25.000?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
То впрочем какво стана с него? Навремето имаше интересни дискусии, тогава и Ники5 пускаше интересни трейдове ама се загуби нанякъде
А Ники го изгонихме за съжаление. Един професионален трейдър имахме и го отказахме. Това е положението.Last edited by Misho ILIEV; 26.10.2017, 02:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеИв Макс да беше тука, да ми натрие носа за CMG и да ми го върне за BAC и PCLN дето го бъзиках.
Искам повече Виза и е крайно време да взема малко от ВПК, примерно Локхийд Мартин или Дженеръл Дайнамикс.
А се чудя дали да не намаля AIG и Уелс Фарго. Имам и няколко дребосъка, които се чудя дали да не разкарам.
Коментар
-
Ив Макс да беше тука, да ми натрие носа за CMG и да ми го върне за BAC и PCLN дето го бъзиках.
Искам повече Виза и е крайно време да взема малко от ВПК, примерно Локхийд Мартин или Дженеръл Дайнамикс.
А се чудя дали да не намаля AIG и Уелс Фарго. Имам и няколко дребосъка, които се чудя дали да не разкарам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Не знам колко е лудостта на телетата..., ноооо..., знам коя е най-сигурната спирачка на алчността...
Има време още не е дадена главната роля споко има поне-2-3 годинки на горе
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Споко и 25к ще мине
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
До 25... едва ли...
Дали не започва топката по склона... днес...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук в хамериканско погрома от 23К ли ще почне или ще го бутат до 25.000?
Дали не започва топката по склона... днес...?!?
Коментар
-
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=MTUM&ty=c&ta=1&p=d
Лети си кат птиченце, почти 30% за няма и 10 месеца
Не мога се оплача от моментума, добре е тая година, вече 24% профит за 4-те стратегии де ползвам ( дори може се рече 5 с клъцкането на 5% от лузъра при пп spy/tlt/iau), но все пак се представят по зле от mtum-а, за жалост последния няма и 1/4 от общото.
А можеше да съм само в него и да си свиркам без да се напиням и давам комисионни всеки месец.....що да прайш, несгодите на диверсификацията.
- 1 like
Коментар
Коментар