IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Някакви храбри ТА експерти няма ли да влязат къси на НАСДАК за утре
    Аз може и да влезна за няколко пункта. В понеделник хванах 6 пункта на сп500 къси, в сряда влезнах по рано дълги и като цяло бях -2 пункта. Утре е петък все пак края на месеца, ако видя сигнал на чарта ми които ми чертае на 1 пункт графиката може да влезна смело

Коментар

• Някакви храбри ТА експерти няма ли да влязат къси на НАСДАК за утре

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение

дано се завърнат.
        Дано, но не ми се вярва. Хубави времена бяха. И ravnovesie беше по-активен тогава. Ставаше дискусия в NYSE.

Коментар

Според мене Ив е тук сред нас под друго име. Но няма да си признае.

А Ники го изгонихме за съжаление. Един професионален трейдър имахме и го отказахме. Това е положението.
          дано се завърнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            тук в хамериканско погрома от 23К ли ще почне или ще го бутат до 25.000?
            Остави тая работа. Кажи кога Фолксфаген ще отидат на 200 евро. Писна ми да се мотаят в този рейндж вече повече от година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение

То впрочем какво стана с него? Навремето имаше интересни дискусии, тогава и Ники5 пускаше интересни трейдове ама се загуби нанякъде
              Според мене Ив е тук сред нас под друго име. Но няма да си признае.

А Ники го изгонихме за съжаление. Един професионален трейдър имахме и го отказахме. Това е положението.
              Last edited by Misho ILIEV; 26.10.2017, 02:59.

Коментар

Ив Макс да беше тука, да ми натрие носа за CMG и да ми го върне за BAC и PCLN дето го бъзиках.

Искам повече Виза и е крайно време да взема малко от ВПК, примерно Локхийд Мартин или Дженеръл Дайнамикс.

А се чудя дали да не намаля AIG и Уелс Фарго. Имам и няколко дребосъка, които се чудя дали да не разкарам.
                То впрочем какво стана с него? Навремето имаше интересни дискусии, тогава и Ники5 пускаше интересни трейдове ама се загуби нанякъде

Коментар

• Ив Макс да беше тука, да ми натрие носа за CMG и да ми го върне за BAC и PCLN дето го бъзиках.

Искам повече Виза и е крайно време да взема малко от ВПК, примерно Локхийд Мартин или Дженеръл Дайнамикс.

А се чудя дали да не намаля AIG и Уелс Фарго. Имам и няколко дребосъка, които се чудя дали да не разкарам.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Не знам колко е лудостта на телетата..., ноооо..., знам коя е най-сигурната спирачка на алчността...
                    Все още сме в положение кастинг
                    Има време още не е дадена главната роля споко има поне-2-3 годинки на горе

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Споко и 25к ще мине
                      Не знам колко е лудостта на телетата..., ноооо..., знам коя е най-сигурната спирачка на алчността...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

До 25... едва ли...

Дали не започва топката по склона... днес...?!?
                        Споко и 25к ще мине

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          тук в хамериканско погрома от 23К ли ще почне или ще го бутат до 25.000?
                          До 25... едва ли...

Дали не започва топката по склона... днес...?!?

Коментар

• тук в хамериканско погрома от 23К ли ще почне или ще го бутат до 25.000?

Коментар

• Тия пичове от VFC най-после да зарадват инвеститорите.

+8.26%

Коментар

• https://www.finviz.com/quote.ashx?t=MTUM&ty=c&ta=1&p=d

Лети си кат птиченце, почти 30% за няма и 10 месеца
                                Не мога се оплача от моментума, добре е тая година, вече 24% профит за 4-те стратегии де ползвам ( дори може се рече 5 с клъцкането на 5% от лузъра при пп spy/tlt/iau), но все пак се представят по зле от mtum-а, за жалост последния няма и 1/4 от общото.
                                А можеше да съм само в него и да си свиркам без да се напиням и давам комисионни всеки месец.....що да прайш, несгодите на диверсификацията.

Коментар

Working...
                                X