Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Просто го ценя, като мъдър и почтен човек, нелишен и от атрактивност и чар. Изучавам го от ного години. Няма как да отречеш: че АЗ предвидих неговата бляскава победа веднага след като обяви кандидатурата си, когато абсолютно никой не вярваше в него. Това показва, че го познавам ного по-добре от вас. Затова през цялото му управление досега, отчитайки не само личните му качества и стил, но и влиянието на обкръжаващите го фактори, той не ме е изненадал с нито един свой ход. Не твърдя, че знам кога ще стори нещо, но всяко нещо разбирам защо го прави, дори когато разните анализаторченца очевидно си нямат никаква идея и са в небрано лозе, от действията на този могъщ мъж.
Аз приветствам неговите усилия, защото светът има нужда от силна Америка. Освен това в дипломатически аспект трябва да има баланс между двете ядрени свръхсили - а преди бе очевидно, че превъзходството на Вова над глупавият и неспособен обонго, бе колосално.
Освен това Доналд е и мирен лидер. Той не започна нито една война, не проля и капка кръвчица - и очевидно няма такова намерение - за разлика от кръволокът обонго. И това е обяснимо - защото Доналд е СТРОИТЕЛ, а не дивак, разрушител на цивилизацията.
Коментар