If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
признавам, с Архитекта не можахме да смъкнем щатските индекси, както прогнозирах преди 2-3 дни. Явно растежа се задържа от правителствените дразги в сащ, заради оградата и липса на нови от търговските преговори. Ако се появи новина, ще избушим нагоре 3%
Търговските преговори Китай - САЩ уж вървят добре, към момента има леко спокойствие, да не казвам оптимизъм, но само "към момента", обръщането ще почакаме още малко.
Блъфирането , контрола на емоциите и разбиране на психологията на противника е изкуство.
Днес (08.Януари) очаквам обръщане на няколко-дневния възходящ тренд , Не виждам хъс за растеж, да видим дали ще стане.
Търговските преговори Китай - САЩ уж вървят добре, към момента има леко спокойствие, да не казвам оптимизъм, но само "към момента", обръщането ще почакаме още малко.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Нещо не ми е съвсем на тамън, хем много нови раб.места - хем безработицата скача от 3.7 на 3.9%.
Май май и тяхната статистика не е да е без хич стъкмистика.
Нещо не ми е съвсем на тамън, хем много нови раб.места - хем безработицата скача от 3.7 на 3.9%.
Гледах част от срещата на тройката от ФЕД и не видях нищо освен възможна промяна на политиката НО ако данните се влошат! А данните им в момента не показват промяна на политиката и понеже техните данни имат някакво изоставане реално промяната на политиката им ще е в следствие на един по голям спад по борсите тоест ще гасят пожара както винаги са го правели.
В техен интерес е да се изчисти системата от най големите спекули и да се намали рискът в системата преди пазарите да продължат напред!
събота и неделя ще имат време да си избистрят нещата в главите .......... днес бе емоционален ден ........ нека се порадват и спят спокойно...
нали не забравяш, че някои емоционално са купували докато други рационално са им продавали
Всичко си е точно. Самонаети дейтрейдъри се регистрират като безработни.
Коментар