Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Barry Callebaut? гледах ги преди няколко дни, прекалено диверсифицирани въпреки че правят някакви стъпки в посока вертикална интеграция
https://www.bloomberg.com/news/artic...y-crunch-bitesdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Дуде, направо играй на БФБ. Същият чеп. Тука с едно 5 хил. можеш да направиш мазало. Изглежда здраво държат баланса, но едно 50% максимум и после родилни мъки, за да излезеш. Изглежда близо до дъно, но при този нисък таван, трябва сериозна позиция. Чувстваш ли се комфортно с такава в точно тази компания?
Форде, BARN искам и някакъв call цертификат да играя, но така и не ги усвоих. МОжеш ли да погледнеш. Идеята ми, че няма да падне под 1200destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеТехи и медицински, и с пръчка не барам! А това е комбинация от двете... Не съм полезен, но спрях по-натам да чета, че съм силно предубеден от горчив опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНякакви мнения за Fonar? много са го нагънали напоследък и отворих позиция
Форде, BARN искам и някакъв call цертификат да играя, но така и не ги усвоих. МОжеш ли да погледнеш. Идеята ми, че няма да падне под 1200
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеТехи и медицински, и с пръчка не барам! А това е комбинация от двете... Не съм полезен, но спрях по-натам да чета, че съм силно предубеден от горчив опит.
https://www.diagnosticimaging.com/vi...ase-against-ge
кеша е над половината капитализация, под 4x EV/EBITDA
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
По принцип не е от голяма значение от каква цена шортиш важното да хванеш голям неочакван срив .
Шортеното при компании в мечи тренд е по - сигурно и не да хабиш капитала за за скокливи акции или индекси и принудително да затваряш къси като се опитваш да ловиш върхове.
Да се изкажат специалистите с опции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеТова звучи страшно батко. ъъъъ терминаторите идват...
Intel представи невроморфния компютър Hala Point с мозъчна структура IBM също имат подобен проект. Като го научат туй жу'отно само да си поставя задачи и да си сменя приоритетите според обстановката, те тогава вече си е за страх. Щото като всяко ново нещо, първо се тества за военни цели каква работа върши. Може да се окаже, че армиите от хуманоидни роботи хич не са фантастика, ами близка реалност.
AI изтребител влезе в битка с реални пилоти в небето
Продължавам да мисля, че начина да вземем някоя троха от случващото се е инвестиции в производство на ток. Гладът ще става все по-голям, нямам съмнения за това.
До 2030 г. изкуственият интелект ще консумира 25% от електроенергията в САЩ – главният изпълнителен директор на ARM Рене Хаас
Случката със SMR само показва колко натопорчени са нещата, всеки който обещае реално решение, хартиите му излитат в небесата в миг. Но да се построи ТЕЦ на въглища до Дата-центъра, някакси не звучи секси. Решението си е в модулните реакторчета, друг реален вариант не виждам.
Има и по-добри технологии от модулните реактори, например на австралийците https://hb11.energy Няма радиация, горивото е евтин и широко распространен изотоп на хим. елементът Бор. Няма турбини, енергията директно се получава като ток. Физичният процес е открит преди 50г, но чак сега става икономически изгодно да се направи реактор, поради падането на цените на мощните лазери.
Всичко хубаво амъъъ.. нямат хартии да купя, пък и с прототипа още са до под кривия чеп. Предлагат някакви "пакети за инвеститори", което са глупости на търкалета, не знаеш какво купуваш и ще си видиш ли някога парите.
- - -
За какаото не виждам какъв изпреварващ ход да се направи, че с голяма вероятност да спечелим. Както каза Терзиев, има и заместител, не знам защо му викат рожков, CAROB POWDER. Пробвал съм го от Dragon Superfoods, вкусът му си е като на какао, не помня на цена дали беше по-скъпо от какао.
Last edited by Д.Петков; 23.04.2024, 15:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
25-а година, аз дет не търгувам опции и знам че 7 седмици напред е макса на трейда
LEAPS, or long-term equity anticipation securities, are publicly traded options contracts with expiration dates that are longer than one year. Typically, LEAPS may expire up to three years from the date of issue. They are functionally identical to most other listed options, except with longer times until expiration.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
25-а година, аз дет не търгувам опции и знам че 7 седмици напред е макса на трейда
Аз с мойто средно специално от техникума не ги знам тия работи и затова вече купих.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМарт 25 година leaps -ове на 1160 ще опитам да купя. С тия франци това май излиза най-разумно. Нагласих го за утре и ще го сънувам.
Коментар
Коментар