If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аларма ми пищи за Neste. Нямам идея какво съм точно съм мислил и какво съм гледал, като съм я поставял. Не помня каква точно ми е била идеята. Та, ако някой следи, ако може да сподели какво що.
Аларма ми пищи за Neste. Нямам идея какво съм точно съм мислил и какво съм гледал, като съм я поставял. Не помня каква точно ми е била идеята. Та, ако някой следи, ако може да сподели какво що.
...
NEM очаквано мачка. Но с тия под 3% от портфейла не е особено голяма файда дори да направиш 60% печалба. Пустата диверсификация.
Спомням си едни момчета тук масирано купуваха Тесла.Защо не пишат вече ?
Пепи ти си Цар момче! Значи ако вземеш че отковеш дъно в Тесла, направо прави тандем с Бомбаджията. Единия фиксира дъното, другия потвърждава че нови върхове идват като ги посипсва с "бомби"
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
на тея не им ли изтичат доста от патентите скоро? звучи като value trap
Tака пише, но де факто няма мърдане. Откъде ще дойдат генериците? От Индия? От Китай? От Софарма? Под 42, ако слезе, ще добавям. Единствената причина да не товаря повече, е че лихвата на гущера гони 6% и не си струва човек да се занимава с тромави акции.
Байдъвей - понякога се налага да пазарувам индийски лекарства и надценката докато дойдат до мен е 2000%.
... обаче признавам, че гейпал сериозно ми лази по нервите.
низходящ trend от два дена v унисон с него новините подбутват цената за пробив на локалното дъно и наистина го пробиват ...150 тика при Dow ..най вероятно ще прицелят дъното от 37260 от 04.19 https://ibb.co/3m5dqPR
Коментар