Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ахъ... сега е моментът.
Чувал ли си за YCC ( yield curve control)...вече има подсказки от феда че това може да е следващия заек от ръкава да бъде сложен на масата.
https://www.reuters.com/article/us-h...-idUSKBN2350G2
И като е доста вероятно да отключи едно ликвидиране на трилиони в бондове - та познай къде ще идат тия пари, ще се купува всичко де шава.
Предния път когато са го правили щатите ( в бая размирни меко казано времена) мултипълите на акциите са се утроили за само 2 години.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
ти това ли направи? Продаде всичко и чакаш стабилизиране?
Коментар
-
В година като тази хаир от борсите няма да видиш,все едно да играеш комар със Сатаната.Събирай си парите и бегай да не ти ги вземат.Покачването технически на долара говори ,че другите тарикати точно това правят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
ти това ли направи? Продаде всичко и чакаш стабилизиране?
Fast forward five months, when in a recent letter to Bridgewater investors, Dalio warns that a reversal of the strong growth seen over the years in U.S. corporate profit margins could lead to a “lost decade” for equity investors.
Вчера за Carnival (CCL) прочетох, че ще имат $4 млрд загуби заради Ковида.
И ще трябва да правят сега уволнения и продажби на кораби, за да не фалират.
Миналата година са имали $400 мил печалба.
Е, КОЛКО години сега ще трябва да работят при перфектни условия за да избият тази загуба, като ще трябва и да купят нови кораби ??
Ама и незнам дали Октомври ще почнат за Европа, за САЩ ще е по-късно.
Отекла е работата за тях
През 2000-те НАСДАК се е сринал над 80%Last edited by hazard; 22.06.2020, 13:03.
- 1 like
Коментар
-
В година като тази хаир от борсите няма да видиш,все едно да играеш комар със Сатаната.Събирай си парите и бегай да не ти ги вземат.Покачването технически на долара говори ,че другите тарикати точно това правят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
KO, ти паричките в к.о.си ги сложил ?
А относно дедо - той си е институция, ама от далечното минало май.
Последните 15г представянето му е...няма май по точна дума от трагично, като за него.
Това е истината, провери за какъвто искаш интервал.
Ако си бе послушал собствените съвети към ритейла и и си бе взел няколко етфа щеше много по голяма стойност да създаде за акционерите в БШ.
Дедото стана на години, далеч е от технологиите и всичко ново и точно за това последно време резултатите му колебливи. Подготвя някакви "младежи" на по 60-70 да ги заместят с Чарли, по лошо ще става. Отчитам и безкрайно уважавам десетилетията, които е на пазара и какво е постигнал за акционерите си и е дразнещо да излиза някой с 2 месеца опита срещу някой с 50 г. + визитка и да приказва глупости. Ако пазарът случайно пак обърне здраво надолу, той ще се окаже пак прав, за сега ФЕД е здрава колона и не пуска надолу.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеСамо на мен ли ми се струва, че пак тръгнахме надолу. Или по-скоро продължаваме надолу. То короната не е опасна - опасен е страхът от нея - той срина икономикатаLast edited by Grosss; 21.06.2020, 20:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Ти терзиев не го го слушай много много, той хвърля ей така свеки ден по няколко компании и като мине малко време отбелязва, кои и с колко са скочили и ще ти каже - ама аз ти казах що не купи
Един път не е написал коя и на колко е купил.
Аз лично съм благодарен, наскоро покрай нещо друго така подхвърлено открих цял субсектор дето досега толкова години не ми бе попадал на радара изобщо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Никаква изненада, това пиша от 2 месеца, само дето ги наричам магарета всички там новопоявили се играчори. Спад ще стане като тез маймуни се усетят и почнат стадно да слизат от дърветата и да бягат насам - натам, ще ги видим всички, които били по - умни от Бъфет и т.н. Вече и спорта се възобновява, лятно време, вируса нагоре, сещайте се.си ги сложил ?
А относно дедо - той си е институция, ама от далечното минало май.
Последните 15г представянето му е...няма май по точна дума от трагично, като за него.
Това е истината, провери за какъвто искаш интервал.
Ако си бе послушал собствените съвети към ритейла и и си бе взел няколко етфа щеше много по голяма стойност да създаде за акционерите в БШ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАбе не ме слушайте мене, защото... Ето защо:
Monkey beats man on stock market picks
[FONT=georgia][SIZE=16px]Even a chimpanzee picking stocks at random could easily beat the US stock market,Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеАз дори не знам какво е пре и пост маркет. При мен в моята банка има едно дето се казва аукцион 15 мин пред да отворят борсата и 15 мин след като я затворят. Но не знам как се търгува при тоя аукцион. Помня че веднъж пробвах ама не стана - явно има други правила, които не са ми ясни още. Нямам пари иначе нови инвестиции - трябва да почна да продавам да си връщам заема др седмица“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеАз дори не знам какво е пре и пост маркет. При мен в моята банка има едно дето се казва аукцион 15 мин пред да отворят борсата и 15 мин след като я затворят. Но не знам как се търгува при тоя аукцион. Помня че веднъж пробвах ама не стана - явно има други правила, които не са ми ясни още. Нямам пари иначе нови инвестиции - трябва да почна да продавам да си връщам заема др седмица
Един път не е написал коя и на колко е купил.Last edited by intint; 20.06.2020, 23:29.
- 1 like
Коментар
Коментар