IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся мнение на ТеАнализатор на Чартс/Графики за един сток S

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Uraa
    Благодаря,
    ..... почти сигурно е че ще го одобрят продукта им в фдей... въпроса е че не се знае колко е чакането.
    Хубавите работи се чакат дълго ))

Коментар

• Аз почнах на сток маркета от около 4 месеца. И слава Богу съм на +. Проблема е че един мой приятел настояваше да го купя (има опит над 12г.). А на мен не ми харесваше и даже му бях казал, че е на доун тренд в последно време, но той настоя, че го познава добре тоя сток и че ще отиде нагоре....
      Вината си е моя, че не отстоях моята позиция и не трябваше хич да ми пука дали ще го засегна с моя отказ или не.
      (Аз днес сутринта го разкарах.)

Аз бях направил пари от регионалните банки..... но той като "опитен" трейдър ме разубеждаваше че те ще крашнат и са лоша инвестиция.... затънали в дългове и т.н. Да ама не. Вярно е че имат дългове, но и отчитат в момента големи печалби на което той не вярва.
      Ако си бях държал коя да е от регионалините банки на моя лист, почти всички скочиха с над 30%.... за последнит е 2-3 седмици
      Е, кое е по-добре да си специалист и да купиш сток който отива надолу всеки ден, или новак на който стока му отива нагоре?
      Слава Богу, че научих такъв урок още в началото, когато не бях вложил много пари.... за в бъдеще ще ми спести много повече.

Коментар

• downtrend ..няма какво да го гледаш щом си на загуба значи си сбъркал ... има само едно решение със загубите ..CUT LOSS..CUT LOSS ...CUT LOSS по добър съвет не виждам !!!

ЗАГУБИТЕ ИМА ЛОШОТО СВОЙСТВО ДА СЕ ГРИЖАТ ЕДИНСТВЕНО ДА ТЕ ФАЛИРАТ ...НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ СИ СЛОЖИЛ STOP LOSS НА ПОЗИЦИЯТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Uraa
          Благодаря,
          ..... почти сигурно е че ще го одобрят продукта им в фдей... въпроса е че не се знае колко е чакането.
          Значи освен ако не си инсайдър, това вече е калкулирано в цената

Коментар

• Благодаря,

Коментар

• Няма какво да му гледаш технически на тая акция - при Биотехнологиите, особено такива малки компаниики, всичко е фундамент - обикновено компанията има 1-2-3 продукта (в случая е един основен - HuCNS-SC се казва) които се чакат да се видят резултатите от Clinical trials и дали ще ги одобри FDA.

Ако работи и ги одобрят - литват (съответно колкото е предполагаемият DCF от продукта), ако не - потъват.

Това е - няма техника

Коментар

• Търся мнение на ТеАнализатор на Чартс/Графики за един сток S

Търся мнение на Теx. Анализатор на Чартс/Графики за един сток STEM.
                Kупих го мислейки ще стане за дей трейдване и да отиде нагоре в рамките на 1-2 дена обаче отиде надолу вече 4 ден. Не знам има ли консолидация, дали е стигнал дъно и му предстои да отскочи. Ако някой разбира от графики моля да заповяда и си каже мнението.
                Благодаря за всяка помощ по въпроса!

(Аз за себе си вярвам, че ще се вдигне след време, но ме интересува в близко бъдеще макс 2 седмици.)
              Working...
              X