IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Loyal3- купуваме акции без такси и комисионни?!?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това сигурно е нещо като Direct Investment Plans (DRIP) схемите дето има в щатите
    да си купуваш акции на една компания директно от компанията без посредник
    с цел дългосрочна инвестиция - има първоначална такса и
    след това са някви символични таксите, но за сметка на това цената на която купуваш
    не е най-добрата, която може да вземеш на реалния пазар
    там също може да се купуват по-малки единици от 1
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
      обърни внимание, че навсякъде се пише само за купуване, но не и за продаване
      Да така е може би е за колекционери

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        E някакъв бъкет с ДЗР-та, какво толкова? Аз предпочитам да дам 1 долар комисионна на истински брокер
        Аз предпочитам и повече да дам, но да си познавам брокито.....
        Все едно да пуснат обява - " гинеколог преглежда без пари " ...
        Това преглед или ебане е......????

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ДЗР - договор за разлика ли е това?
          Къде купуваш за 1 долар???(прости за невежеството но имам само БГ акции)
          В момента съм на бъкет, щото търгувам със смешна сума. Иначе Interactivebrokers
          Да ДЗР е договор за разлика

Коментар

Loyal3- купуваме акции без такси и комисионни?!?!
            Четохте ли за това ?
            и това
            Ще купуваме акции без такси и комисионни? Ми те ИП ще измрат
            обърни внимание, че навсякъде се пише само за купуване, но не и за продаване
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Далаверката е само за хамериканци. Сигурно щото не им разрешават да търгуват ДЗР
              ДЗР - договор за разлика ли е това?
              Къде купуваш за 1 долар???(прости за невежеството но имам само БГ акции)

Коментар

• Далаверката е само за хамериканци. Сигурно щото не им разрешават да търгуват ДЗР

Коментар

• Хммм, нещо друго са измислили Нека тръгне ще видим за кво иде реч Малко идеята да си купя 1/60-та от акция на AAPL не ми е много разбираема.

Коментар

Четохте ли за това ?
                    и това
                    Дали ще стане, на сайта на цитираната по-горе компания пише че почват през юни?
                    И какво цъкам си във Фейса и си купувам Адидас или Кока-Кола с един клик? Или е малко нереално или всичко се разви толкова много че не ми се вярва.
                    А акциите с реална доставка ли ще са, а дивидентите къде ще се получават, ETF ще може ли да се купува?
                    Някой ровил ли се е по въпроса?
                    E някакъв бъкет с ДЗР-та, какво толкова? Аз предпочитам да дам 1 долар комисионна на истински брокер

Коментар

• Loyal3- купуваме акции без такси и комисионни?!?!

Четохте ли за това ?
                      и това
                      Дали ще стане, на сайта на цитираната по-горе компания пише че почват през юни?
                      И какво цъкам си във Фейса и си купувам Адидас или Кока-Кола с един клик? Или е малко нереално или всичко се разви толкова много че не ми се вярва.
                      А акциите с реална доставка ли ще са, а дивидентите къде ще се получават, ETF ще може ли да се купува?
                      Някой ровил ли се е по въпроса?
                    Working...
                    X