IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маржин - търговия със злато

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Айде стига сте ме обсъждали, че започвам да се изчервявам...

Зависи къде се "изчервяваш" или "зачервяваш".

П.П. Аз никога не съм подлагал на съмнение твоята "диря" в този форум.

Коментар

• Айде стига сте ме обсъждали, че започвам да се изчервявам...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Знаеш, че не съм фен на Форексмастъра, но е отговорил на макс на човека.
        значи си прав...но това "май си мързелив" ...НО хайде от мен да мине е доста вулгарно...ами мерси за подобна помощ с вкус на бадем.........

Коментар

За мен е важно отношението. И той отговаря не толкова, за да помогне, а за да се докаже.

Мерси от такава помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Никой не му е направил проблем за линковете, но обърни внимание на началото на поста му:

Първоначално изпратено от Forex Master

Май си от мързеливите?!... Искаш да ти се сдъвче наготово... Чети!

Как ти се струва?

П.П. Има две поговорки за подобно изказване. Ключовите думи в тях са: чифте, пищови, гол, корем и умряло, куче, нож.

Коментар

• Само в допълнение изискванията на един американски брокер
              http://www.interactivebrokers.com/en/p.php?f=margin

Там си пише за всичко. При margin прочети и за Reg T.

Най-добър за търговия при златото е големия фючърс. Минито и микрото са с малки обеми, за разлика от минито върху S&P. GLD също е добро решение. Екзотики като 2х и 3х, не са за начинаещи, а и аз не знам при златото да има такива. Аз и по принцип не обичам новонароените ЕТФ-и. QQQ, DIA, SPY и GLD са класика

Коментар

Eeeй, големи сте драки Какво скочихте върху Форексмастъра??? От всички е дал най-добрия отговор
                Дал е най-точното място от където момчето може да си напише домашното ако не го мързи.
                Никой не му е направил проблем за линковете, но обърни внимание на началото на поста му:

Първоначално изпратено от Forex Master

Как ти се струва?

П.П. Има две поговорки за подобно изказване. Ключовите думи в тях са: чифте, пищови, гол, корем и умряло, куче, нож.
                Last edited by anon6706; 23.03.2012, 18:58.

Коментар

• Eeeй, големи сте драки Какво скочихте върху Форексмастъра??? От всички е дал най-добрия отговор
                  Дал е най-точното място от където момчето може да си напише домашното ако не го мързи.

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
                    Форекс Мастър, всъщност не съм от мързеливите, доста четох докато въобще разбера каква е разликата между различните инструменти, но някой неща не успях да разбера и да намеря информация за тях, благодаря за линковете сега ще ги прегледам
                    Сашо разбираш ли на минутата защо тернминал 2 на аерогара София е любимо място за много млади българи ... не защото имаме лоши политици , не заради липсата на перспектива и т.н. , а точно поради разни Аяксовчета , Мастари , кокита , гиговци , монтита , пчели , варненски катили и подобна сволач , които от "висотата " на своите знания раздават "безплатни" съвети...... мунчовци на квадрат в личния си живот, НО с Голяма АЗ

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

1.
                      http://www.cmegroup.com/company/comex.html
                      http://www.cmegroup.com/trading/meta...ious/gold.html
                      http://www.cmegroup.com/trading/meta...fications.html

2.
                      http://www.contracts-for-difference....rsus-cfds.html

3.
                      Според както се договориш.

4.
                      Всичко е възможно, но не винаги. Зависи от при кого ще ги търгуваш и при какви условия.
                      е ти си единствения 24/7 на света , само ходиш до кенефа "бързо и яростно" и си отново пред квертито за да ни заливаш със знания... да та и в отворения златар....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                        Ей това е лошото на българското образование - ПРАКТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ = 0.
                        Как може да пишеш за нещо, от което нямаш никаква представа!
                        Това е по-скоро критика към преподавателите...
                        Ако нямаш отговори ще ти пиша на лично довечера.
                        умчо , човека ИМА някаква представа , но му се губят определени подробности...И ти като си ТОЛКОВА МНОГО знаещ защо не му помогнеш или да замълчиш ... а като типична родопска свиня се нахвърляш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                          подозирам ако цената се качи още, ще може да направим поне 4-ка за карти ..
                          Викаш - Мързеливия и Глупавия, срещу двамата Умника ли?

Коментар

• подозирам ако цената се качи още, ще може да направим поне 4-ка за карти ..

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
                              Форекс Мастър, всъщност не съм от мързеливите, доста четох докато въобще разбера каква е разликата между различните инструменти, но някой неща не успях да разбера и да намеря информация за тях, благодаря за линковете сега ще ги прегледам
                              Не се коси.
                              Според Майстора в този форум пишат два типа хора: Мързеливи - ти и Глупави - аз.

Коментар

• Има много инструменти. Като цяло, най-добрият леверидж и ликвидност е с futures или мини futures, но тук номиналната стойност е голяма - мини е 50,000 долара, а нормалния контракт е 160,000...

За всичките добъл или трипъл етфи, аз се притеснявам, че маржина купува-продава е много по-голям отколкото gld (етф)...

Ако те удовлетворява мини futures - това е най-доброто, ако не GLD e добрата позиция - особено ако твоят посредник позволява маржин на дълги позиции.

Коментар

Working...
                                X