IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
    На мен друго ми е много смешно - разни хора си качват аватари тук и във FB с логото на някакви фирми и си вярват, че по този начин получават повече, отколкото другите.

forstiss е изключение - той е от големите играчи и си знае играта. Има обаче разни други индивиди, които се опитват да имитират fortiss, ама нямат толкова голям размах и не им се получава...
    няма никаква игра
    всичко се получи спонтанно
    както истинските приятелства !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      аз разчитам на това:

https://www.youtube.com/watch?v=HhruBsmJzCA
      Форти голям си но не ли скучно само в фармата за мен поне е скука да си само в една компания то няма и тръпка

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Sv1F_ZftQyY

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Ей ама много ви бива да анализирате форумци
          Ако се напъвате така и в анализите на компаниите направо шапка ви свалям
          аз разчитам на това:

https://www.youtube.com/watch?v=HhruBsmJzCA

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Ей ама много ви бива да анализирате форумци
            недей

Коментар

• Ей ама много ви бива да анализирате форумци

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Форти вземи го от веселата страна мен поне ми е забавен цял ден да брани Дакса
                разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  За мен е положителен опит...изкарал е кризата на БФБ...без да се лакоми да става милионер и не е фалирал....
                  Верно ползва високопарни слова ,но май беше учител по български ,те там са професионално болни и обременени с високопарни речи....

Ако през 2007 не бях си купил нова кола,вила и малко земя и екскурзии сега сигурно щях да имам три пъти по малко отколкото тогава и нищо зад гърба си........
                  Винаги съм смятал че портфеила на един дребосък е около 50К не повече с който може да се търгуба на БФБ без особен срах / в момента е даже още по мално не повече от 5 К/ ,другите са големи акули който ползват вътрешна информация а ако не ползваш ще загубиш .....
                  Иначе нищо лично ,успешен си ,не си мазохист и зомбиран един успешен форумец, но консервативен ...
                  Ти не си инвеститор,ти си арендатор ...мисля че портфеила ти беше около 30 % трединг и останалите земя и кеш ....
                  Извинявай ако съм те засегнал с нещо и не искаш да пишеш заради моя пост....
                  +1
                  няма защо !!!!
                  пишем си във форума

Коментар

• Проблема при Импето и доста други е че нямат праг на загуба
                    Момента в който да продадеш дори и на загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      не е така
                      при 28 000 поста, 5 хил къде са, и то не в отговор на импето
                      ти как го разбираш - имаш 2 хил в акции навън и започваш непрекъснато да даваш компетентно мнение
                      или 20 години си бил на БФБ и си с 28 хил портфейл, ама си спец по инвестиции
                      няма да пиша повече на тази тема

За мен е положителен опит...изкарал е кризата на БФБ...без да се лакоми да става милионер и не е фалирал....
                      Верно ползва високопарни слова ,но май беше учител по български ,те там са професионално болни и обременени с високопарни речи....

Ако през 2007 не бях си купил нова кола,вила и малко земя и екскурзии сега сигурно щях да имам три пъти по малко отколкото тогава и нищо зад гърба си........
                      Винаги съм смятал че портфеила на един дребосък е около 50К не повече с който може да се търгуба на БФБ без особен срах / в момента е даже още по мално не повече от 5 К/ ,другите са големи акули който ползват вътрешна информация а ако не ползваш ще загубиш .....
                      Иначе нищо лично ,успешен си ,не си мазохист и зомбиран един успешен форумец, но консервативен ...
                      Ти не си инвеститор,ти си арендатор ...мисля че портфеила ти беше около 30 % трединг и останалите земя и кеш ....
                      Извинявай ако съм те засегнал с нещо и не искаш да пишеш заради моя пост....

Коментар

• Предпазвал ги е от рискови балони по време на еуфория, а иначе и аз съм се чудил как и защо ги мисли тези неща Не е много професионално нали.И аз не винаги му разбирам всички кодове, не че съм се мъчил да ги помня де

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Форти, прав си, но да не забравяме, че и инвестициите като всяка професия или занаят изисква подготовка и дарба, които не всички имат.Импето не е трол, а един упорит аматьор..Винаги ще му липсва фундаменталната финансова подготовка.Аз го приемам за приятел и весело със всичките му слабости и хвалби.В никакъв случай не е деструктивен и злобен към другите участници и доста е помагал през годините на новобранците, без да гледа само свояринтерес
                          Въобще не помага на новобранците с неговата измислена терминология. След това се налага други хора да обясняват на същите новобранци какво всъщност има предвид импето.
                          BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Форти, прав си, но да не забравяме, че и инвестициите като всяка професия или занаят изисква подготовка и дарба, които не всички имат.Импето не е трол, а един упорит аматьор..Винаги ще му липсва фундаменталната финансова подготовка.Аз го приемам за приятел и весело със всичките му слабости и хвалби.В никакъв случай не е деструктивен и злобен към другите участници и доста е помагал през годините на новобранците, без да гледа само свояринтерес

Коментар

• Постовете тук са обратно пропорционални на инвестциите . То и за това е форум . То аз затова предложих на един виден форумен трол да се изясним пред нотариус но нейсе . То писането не е като инвестирането . Хаха сещам се преди години едни сайтове зарибяваха да щракаш и ти дават пари .Като гледам някои писачи тук ...

Коментар

• На мен друго ми е много смешно - разни хора си качват аватари тук и във FB с логото на някакви фирми и си вярват, че по този начин получават повече, отколкото другите.

forstiss е изключение - той е от големите играчи и си знае играта. Има обаче разни други индивиди, които се опитват да имитират fortiss, ама нямат толкова голям размах и не им се получава...
                                BSE is dark and full of terrors...

Коментар

Working...
                                X