If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък кеширах петролните акции на плюс, и сега си чкам корекция.
Слузта падна с около 18% вече, газчицата падна тоже. Но пък тази акция е била и над 10 кинта, лесно може да върне поне до 6. Ще дебна сгода да си взема още - понеже от цена около 3.8 може да се тръгне и нагоре и надолу, но е доста вероятно да успея да си подопълня на около например 3.64.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Да - от една страна - мисля, че може да има по-ниски нива, но от друга - ако размразят Южният поток - може и нагоре да тръгне. Вярвам следващите години дивидентът ще расте. Мисля да ги докарам поне до 33 или до 44.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
За мен е положителен опит...изкарал е кризата на БФБ...без да се лакоми да става милионер и не е фалирал....
Верно ползва високопарни слова ,но май беше учител по български ,те там са професионално болни и обременени с високопарни речи....
Ако през 2007 не бях си купил нова кола,вила и малко земя и екскурзии сега сигурно щях да имам три пъти по малко отколкото тогава и нищо зад гърба си........
Винаги съм смятал че портфеила на един дребосък е около 50К не повече с който може да се търгуба на БФБ без особен срах / в момента е даже още по мално не повече от 5 К/ ,другите са големи акули който ползват вътрешна информация а ако не ползваш ще загубиш .....
Иначе нищо лично ,успешен си ,не си мазохист и зомбиран един успешен форумец, но консервативен ...
Ти не си инвеститор,ти си арендатор ...мисля че портфеила ти беше около 30 % трединг и останалите земя и кеш ....
Извинявай ако съм те засегнал с нещо и не искаш да пишеш заради моя пост....
Вдигни на 100К, иначе ме правиш и мен акула , а аз си знам че съм мишка, както не забравят някои невъзпитани люде да ми напомнят!
Кое ти дава повод да мислиш че ще има раздвижване...
за мен е група спекуланти правят рали в една ,две позиции ама може да им отрежат главата ако отчета е лош ,в други две мажо се прави на спекулант в трети две мажо си пази цената заради бъдещо увеличение..
Но всичко това е заради идващите отчети...после с начала..
Та така ги виждам аз нещата ... ...
А бе не е каквото на всички ни се иска, ама не можеш да отречеш, че има уеееекинко раздвижване. Не е като лани. А и двете криви (знаеш кои) при мен направиха... рокадо. Засега малко, но рокадо.
Коментар