IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    Е чиче моите дивиденти са в пъти по големи от месечните ми доходи
    При теб може... но при мен е обратното
    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Medium and Long Term:
      • Libellé Nombre de parts Valeur Liquidative Date de valeur Montant Poids Prix de revient Performance
      • NL0006454928 CERTIFICAT 100% OR
      • NL0006191470 CERTIFICAT 100% METAUX PRECIEUX
      • AAA ACTIONS AGRO ALIMENTAIRE C
      • COMGEST MONDE
      • CPR CROISSANCE REACTIVE P
      • RENAISSANCE EUROPE C
      Intraday Trading - Warrants and Trackers (Euronext) Call:
      • FR0010592014 LYXOR UCITS ETF LEVERAGE CAC 40 (LVC)
      • LU1328422305 CAC40 4150C 1216S *(H233S)
      • LU1358122692 CAC40 4150C 0816S (E473S)
      • FR0013188612 C15LE PI 0736S

Intraday Trading - Warrants and Trackers (Euronext) Put:
      • FR0010411884 Lyxor UCITS ETF CAC 40 Daily Double Short (BX4)
      • LU1328426637 CAC40 4150P 1216S *(H271S)
      • LU1358122692 CAC40 4150P 0816S (E501S)
      • LU1248634229 CAC40 4400P 0916S (C538S)
      • FR0013135720 CA15S SHT0336S

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Импе инсталира ли платформата в кантората да следиш из късо пазара
        На общият компютър в? Аре, нЕма нужда...

Аз пак следя пазарът.

Инвесторът, кога ще турите някакви по-читави човечета? Ревливо човеченце пред графика, кефещо се човеченце пред графика, дебнещо човеченце пред графика... ако искате ще намеря хора, дето да ви ги нарисуват...
        Last edited by Императорът; 29.07.2016, 16:14.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• CCB 6,74%
          ATERA 20,75%
          EURINS 5,02%
          SFI 14,15%
          FIB 15,29%
          SOFCOM2 14,15%
          0EA 22,75%
          КЕШ 7,44%

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Мойта кожа - избръзах ги - не знам какво ми стана, хем по план си бях заложил желана цена между 3.18 и 3.38, ама лакомия... нищо де - взех си малко. Донякъде си помислих - сега Вова и Соколът като подпишат за Турското пАток и - цената ще рипне.

Ето - сега са вече на 3.64 както предвидих, ама може да послязат още малко.
            Импе инсталира ли платформата в кантората да следиш из късо пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
              Днес продължава корекцията на петрола бе Импе, може да има и още. Газпром не ги ли избърза малко?

Мойта кожа - избръзах ги - не знам какво ми стана, хем по план си бях заложил желана цена между 3.18 и 3.38, ама лакомия... нищо де - взех си малко. Донякъде си помислих - сега Вова и Соколът като подпишат за Турското пАток и - цената ще рипне.

Ето - сега са вече на 3.64 както предвидих, ама може да послязат още малко.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                Е то "ако ще е гарга, нека да е рошава"...! Какво ще се лигавим с някакви там дивидентченца...
                Е чиче моите дивиденти са в пъти по големи от месечните ми доходи

Коментар

Слузта падна с около 18% вече, газчицата падна тоже. Но пък тази акция е била и над 10 кинта, лесно може да върне поне до 6. Ще дебна сгода да си взема още - понеже от цена около 3.8 може да се тръгне и нагоре и надолу, но е доста вероятно да успея да си подопълня на около например 3.64.
                  Днес продължава корекцията на петрола бе Импе, може да има и още. Газпром не ги ли избърза малко?
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Е как така изгърмял, дивиденти тепърва ще идват
                    Е то "ако ще е гарга, нека да е рошава"...! Какво ще се лигавим с някакви там дивидентченца...
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

За тази година си изгърмях патроните... , другата може да опитам пак. Трудно се търгува тази позиция. Дори за "стандартите" на БФБ е доста тегава. Продължава да е в полезрението ми обаче и при едно по-добро стечение на обстоятелствата може да се включа и по-рано.
                      Е как така изгърмял, дивиденти тепърва ще идват

Коментар

Чичо благодаря ! Корадо тепърва ще върви нагоре, виж отчета от тази сутрин
                        За тази година си изгърмях патроните... , другата може да опитам пак. Трудно се търгува тази позиция. Дори за "стандартите" на БФБ е доста тегава. Продължава да е в полезрението ми обаче и при едно по-добро стечение на обстоятелствата може да се включа и по-рано.
                        Vanitas vanitatum...

Коментар

Кипро "дивидентско" портфейлче, на явно опитен колега, за което никой нищо не е казал. Аз казвам "аферим" и благодаря на колегата Здравко! Харесах портфейла му защото малко наподобява моя. Също като него съм фен на компании, раздаващи дивидент, но и по същия начин имам ПИБ. Остана само да я убедим и тя да пусне "фандък" и работата ще е колай. Част от другите също ги имам или съм ги имал. За "Корадо" съжалявам, че не се включих, хем райфите бяха много настоятелни... Сега ми идва скъпа. Успех!
                          Чичо благодаря ! Корадо тепърва ще върви нагоре, виж отчета от тази сутрин

Коментар

Я да постна и аз моя дивидентски портфейл

ALBHL 5,09%
                            MCH 11,18%
                            FZLES 5,77%
                            HES 12,37%
                            LACH 7,83%
                            ATERA 13,26%
                            MONBAT 7,27%
                            FIB 5,32%
                            SOFCOM2 11,83%
                            SFTRD 11,19%
                            6C4P 8,66%
                            КЕШ 0,23
                            Кипро "дивидентско" портфейлче, на явно опитен колега, за което никой нищо не е казал. Аз казвам "аферим" и благодаря на колегата Здравко! Харесах портфейла му защото малко наподобява моя. Също като него съм фен на компании, раздаващи дивидент, но и по същия начин имам ПИБ. Остана само да я убедим и тя да пусне "фандък" и работата ще е колай. Част от другите също ги имам или съм ги имал. За "Корадо" съжалявам, че не се включих, хем райфите бяха много настоятелни... Сега ми идва скъпа. Успех!
                            Vanitas vanitatum...

Коментар

...прибавям към малките инвестиции и Газпром...
                              твоята най-голяма позиция е микро нещо си там
                              какво ли значи малка? сигурно цепиш акция на няколко части????

Коментар

...видя ми сделката някъде ли?
                                Да.
                                BSE is dark and full of terrors...

Коментар

Working...
                                X