IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

абе.... и аз така мислех ама..... ей го планината и М+С пробиха тавана и т.н. и т.н. а хима спи и продължава да намалява печалбата за тези активи! че и БГХ не подпряха - щяха да са като Мюнхаузен ама не....
    Зима е нека дойде пролетта да им дойде сезона
    Хима спи щото станаха много кандидат милионерите на него ,горския знае кога да събере дървата ,вие все едно таз игра не сте е игра ли

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

абе.... и аз така мислех ама..... ей го планината и М+С пробиха тавана и т.н. и т.н. а хима спи и продължава да намалява печалбата за тези активи! че и БГХ не подпряха - щяха да са като Мюнхаузен ама не....
      Е специално планината и сие докъде могат да стигнат? Все пак бизнеса им не предполага бумбастични финансови резултати, а и коеф. им са на световно ниво.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Ако мислиш ,БФБ ще е на горе това няма как да стане без Хим

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Оффф, този Хим не ми излиза от главата! Да можех да си обясня някои неща там си решавам проблемите, ама не мога
          Ако мислиш ,БФБ ще е на горе това няма как да стане без Хим

Коментар

• Това е моето портфейлче
            Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	1
Size:	24.8 КБ
ID:	3172977
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Хим -72%
              Евро инс-27%
              Оффф, този Хим не ми излиза от главата! Да можех да си обясня някои неща там си решавам проблемите, ама не мога

Коментар

Това % ли са?
                да

Коментар

Хим -72
                  Евро инс-27
                  Това % ли са?

Коментар

• Хим -72%
                    Евро инс-27%
                    Last edited by lobos; 23.02.2017, 20:00.

Коментар

Абе Импе, тази СФИ до каква цена мислиш да я държиш?
                      Аз лично бих се замислил на 13-14 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ми аз мисля, че си понапазарувах горе-долу каквото си бях намислил, ама като си нарисувах ново колелце, виждам, че пак не ми е ного добре балансиран портфейлът, ама - засега - това положението.

[ATTACH=CONFIG]n3172964[/ATTACH]

Най-силният отрасъл - концентриран почти само в една компания, вторият отрасъл - само две компании... другите са добре.
                        Абе Импе, тази СФИ до каква цена мислиш да я държиш?

Коментар

• Ми аз мисля, че си понапазарувах горе-долу каквото си бях намислил, ама като си нарисувах ново колелце, виждам, че пак не ми е ного добре балансиран портфейлът, ама - засега - това положението.

Click image for larger version

Name:	121212.JPG
Views:	1
Size:	23.9 КБ
ID:	3172964

Най-силният отрасъл - концентриран почти само в една компания, вторият отрасъл - само две компании... другите са добре.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

след 15% данък става 6.2%, пак по-добре от който и да е бг адсиц
                            Така е, но 6.2% вече не е нещо фамозно - моите британски компании повечето ми носят около толкова. Както и да е - бих си взел, ако можех през Ксетрата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

7.3%, ама преди данъкът. Вярно е, че тия тревопушници не товарят с голям данък, но все пак... Както и да е - исках да си взема, ама условията ме поотказаха засега.
                              след 15% данък става 6.2%, пак по-добре от който и да е бг адсиц
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

много добре изглеждат - 7.3% дивидент, печалба от наеми не от преоценки, профила на дълга е добре - повечето фиксирани лихви
                                7.3%, ама преди данъкът. Вярно е, че тия тревопушници не товарят с голям данък, но все пак... Както и да е - исках да си взема, ама условията ме поотказаха засега.

Коментар

Working...
                                X