- DOVUHL 3,72%
- SFARM 2,10%
- CENHL 9,15%
- ALUM 2,23%
- HES 10,87%
- LACH 1,84%
- ROZA 1,23%
- SFI 11,37%
- MONBAT 1,52%
- FIB 10,79%
- SOFCOM2 1,38%
- SFTRD 20,51%
- AGR 2,74%
- 0SP 18,02%
- 0EA 2,53%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Last edited by mirodimit; 03.04.2017, 22:29.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениетова е моя
атера 40.93 % , хим 32,83 % , бреф 13,35 % , етф 6,69 % , бфб 6,06 % кеш 0,14
продадох само сфарм за сега съм доволен .
на вън имам това
Daimler 17,3 % , AstraZeneca 13,8 % ,GlaxoSmithKline 5,5 % ,Gazprom 6,2 % , Engie 12,4 % ,AdmiralGroup 5,5 % Nordex 7,1 % , E.ON 10,7 % ,
Byd co 2,5 % , Pearson plc 8,3 % , IntesaSanpaolo 10,7 % ,
за сега около 8 % на плюс
- 1 like
Коментар
-
Инвестирам в българското:
Атера Фонд - 24 % от портфейла
Софарма Имоти и Фонд България - по 13 %
Монбат - 12 % и Софарма - 11 %
М+Ц Хидравлик - 11 %
Софарма Трейдинг - 8 %
Елана агролредит - 4 %
Алкомет - 2 %
Булгартабак - 2 %
Очаквана рентабилност от дивидент - 6%; Реална печалба от продадени от 1 Януари - 5,5 %.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Имп ти в крайна сметка да нямаш АДР-и бре и тука да разлайваш кучетата как си клатиш брокера. Ей като едно добро българче, ще ме накараш да се свържа с тях ида им обясня как са се пре...цакали
И как, по ангелите, ще имам АДР-ченца вместо истински акции - нали те са на различна цена - и то ного по-различна - истинските акции 5 кинта и нещо, АДР-ченцата - 32 кинта и нещо.... Няколкостотин еврака разлика в цената как може да не я усетя и при пускане на поръчка и при очесване на сметката ми?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
това е моя
атера 40.93 % , хим 32,83 % , бреф 13,35 % , етф 6,69 % , бфб 6,06 % кеш 0,14
продадох само сфарм за сега съм доволен .
на вън имам това
Daimler 17,3 % , AstraZeneca 13,8 % ,GlaxoSmithKline 5,5 % ,Gazprom 6,2 % , Engie 12,4 % ,AdmiralGroup 5,5 % Nordex 7,1 % , E.ON 10,7 % ,
Byd co 2,5 % , Pearson plc 8,3 % , IntesaSanpaolo 10,7 % ,
за сега около 8 % на плюсбавно и тихо нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Аз зная колко е. Интригата обаче е, че си имам истински акции, а предният път ми платиха дивидентец като за американски АДР-ченца... и нито аз, нито колегите туканка можем да си обясним туй. Това ми бе мисълта - дали сега ще ми платят по малко над 8 пенса без данък или по 60 цента с американски данък
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Радвам се на успехите ти. Пожелавам ти да ти се изпълнят целите, които си заложил.
при теб знам че Зл.Лев е с голяма тежест и това движение ти се отразява чудесно. Аз от няколко години взимах дивиденти и съм доволен.
Пали тамян и един ланец от чесън, да не те чуе Лукавия
Ето още една "грешка"- тежестите аз меря по придобита -средна или остатъчна ст-ст , но си прав има - си я още!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЪръмчх.
Сега се сещам, че оня ден ВР са снесли дивидентът, очаквам го да пъкне утре... но-о-о-о-ого ми е интересно колко ще бъде този път?
Ще ви разкажа, щом пъкне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
А по-простичко казано,за хора като мен,с не толкова дълбока мисъл?!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Все още падат вътрешните огради, деветки се рутят от Н.Г. виртуални колци се сменват ...Пту , птууу, птууу да го не види Дявола.
при теб знам че Зл.Лев е с голяма тежест и това движение ти се отразява чудесно. Аз от няколко години взимах дивиденти и съм доволен.
Пали тамян и един ланец от чесън, да не те чуе Лукавия
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Все още падат вътрешните огради, деветки се рутят от Н.Г. виртуални колци се сменват ...Пту , птууу, птууу да го не види Дявола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Аз лично разпродадох Златен Лев Холдинг м/у 1 и 1.1, имах малко и цената която достигна ме удовлетворява. Продавах ПИБ и малко от ETF. Купувах основно Атера, по-малко ЧЕЗ, Хим, Софарма и Монбат. Общо взето това е за месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Утре и аз ще я следя ,няма ли вероятност ако за момент се намали предлагането да се правят по 20%....?
Гледам 17 цента ли беше паднала...по спомени банките и хедж фондовете кредитори взеха 22 нови акции
Коментар
Коментар