IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

1. DOVUHL 3,72%
    2. SFARM 2,10%
    3. CENHL 9,15%
    4. ALUM 2,23%
    5. HES 10,87%
    6. LACH 1,84%
    7. ROZA 1,23%
    8. SFI 11,37%
    9. MONBAT 1,52%
    10. FIB 10,79%
    11. SOFCOM2 1,38%
    12. SFTRD 20,51%
    13. AGR 2,74%
    14. 0SP 18,02%
    15. 0EA 2,53%
    Ето го и моят портфейл.Доходност от началото на годината +17.56%.
    Last edited by mirodimit; 03.04.2017, 22:29.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
      това е моя
      атера 40.93 % , хим 32,83 % , бреф 13,35 % , етф 6,69 % , бфб 6,06 % кеш 0,14
      продадох само сфарм за сега съм доволен .
      на вън имам това
      Daimler 17,3 % , AstraZeneca 13,8 % ,GlaxoSmithKline 5,5 % ,Gazprom 6,2 % , Engie 12,4 % ,AdmiralGroup 5,5 % Nordex 7,1 % , E.ON 10,7 % ,
      Byd co 2,5 % , Pearson plc 8,3 % , IntesaSanpaolo 10,7 % ,
      за сега около 8 % на плюс
      СФАРМ тази година НЕ СЕ ПРОДАВА!

Коментар

• Инвестирам в българското:

Атера Фонд - 24 % от портфейла
        Софарма Имоти и Фонд България - по 13 %
        Монбат - 12 % и Софарма - 11 %
        М+Ц Хидравлик - 11 %
        Софарма Трейдинг - 8 %
        Елана агролредит - 4 %
        Алкомет - 2 %
        Булгартабак - 2 %

Очаквана рентабилност от дивидент - 6%; Реална печалба от продадени от 1 Януари - 5,5 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Имп ти в крайна сметка да нямаш АДР-и бре и тука да разлайваш кучетата как си клатиш брокера. Ей като едно добро българче, ще ме накараш да се свържа с тях ида им обясня как са се пре...цакали
          Че брокерите снасят на мен, това, което са им снесли на тях !!! Да не си ги вадят от джобът?

И как, по ангелите, ще имам АДР-ченца вместо истински акции - нали те са на различна цена - и то ного по-различна - истинските акции 5 кинта и нещо, АДР-ченцата - 32 кинта и нещо.... Няколкостотин еврака разлика в цената как може да не я усетя и при пускане на поръчка и при очесване на сметката ми?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• това е моя
            атера 40.93 % , хим 32,83 % , бреф 13,35 % , етф 6,69 % , бфб 6,06 % кеш 0,14
            продадох само сфарм за сега съм доволен .
            на вън имам това
            Daimler 17,3 % , AstraZeneca 13,8 % ,GlaxoSmithKline 5,5 % ,Gazprom 6,2 % , Engie 12,4 % ,AdmiralGroup 5,5 % Nordex 7,1 % , E.ON 10,7 % ,
            Byd co 2,5 % , Pearson plc 8,3 % , IntesaSanpaolo 10,7 % ,
            за сега около 8 % на плюс
            бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Аз зная колко е. Интригата обаче е, че си имам истински акции, а предният път ми платиха дивидентец като за американски АДР-ченца... и нито аз, нито колегите туканка можем да си обясним туй. Това ми бе мисълта - дали сега ще ми платят по малко над 8 пенса без данък или по 60 цента с американски данък
              Имп ти в крайна сметка да нямаш АДР-и бре и тука да разлайваш кучетата как си клатиш брокера. Ей като едно добро българче, ще ме накараш да се свържа с тях ида им обясня как са се пре...цакали

Коментар

• Пък моя портфейл е бетон, нито купувам нито продавам . От началото на годината е на +13%

ALB 5,87%
                MCH 12,36%
                FZLES 4,22%
                HES 13,72%
                LACH 11,20%
                ATERA 9,57%
                CHIM 6,41%
                MONBAT 7,76%
                FIB 9,25%
                SOFCOM2 8,27%
                SFTRD 11,37%

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                  Аз зная колко е. Интригата обаче е, че си имам истински акции, а предният път ми платиха дивидентец като за американски АДР-ченца... и нито аз, нито колегите туканка можем да си обясним туй. Това ми бе мисълта - дали сега ще ми платят по малко над 8 пенса без данък или по 60 цента с американски данък
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Радвам се на успехите ти. Пожелавам ти да ти се изпълнят целите, които си заложил.
                    при теб знам че Зл.Лев е с голяма тежест и това движение ти се отразява чудесно. Аз от няколко години взимах дивиденти и съм доволен.
                    Пали тамян и един ланец от чесън, да не те чуе Лукавия

Ето още една "грешка" - тежестите аз меря по придобита -средна или остатъчна ст-ст , но си прав има - си я още!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Ъръмчх.

Сега се сещам, че оня ден ВР са снесли дивидентът, очаквам го да пъкне утре... но-о-о-о-ого ми е интересно колко ще бъде този път?

Ще ви разкажа, щом пъкне.
                      http://www.bp.com/en/global/corporat...dividends.html

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

А по-простичко казано,за хора като мен,с не толкова дълбока мисъл?!!
                        Доколкото разбрах, Инта е пуснал малко фъндък на Импето и леко си е вдигнал таргета за продаване. Не претендирам за точност, т.к. все още съм чирак в разчитането на посланията. Имаше един лаф "Занаят се краде, не се учи", та още няма издаден речник

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Все още падат вътрешните огради, деветки се рутят от Н.Г. виртуални колци се сменват ...Пту , птууу, птууу да го не види Дявола.
                          Радвам се на успехите ти. Пожелавам ти да ти се изпълнят целите, които си заложил.
                          при теб знам че Зл.Лев е с голяма тежест и това движение ти се отразява чудесно. Аз от няколко години взимах дивиденти и съм доволен.
                          Пали тамян и един ланец от чесън, да не те чуе Лукавия

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Все още падат вътрешните огради, деветки се рутят от Н.Г. виртуални колци се сменват ...Пту , птууу, птууу да го не види Дявола.
                            А по-простичко казано,за хора като мен,с не толкова дълбока мисъл?!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Аз лично разпродадох Златен Лев Холдинг м/у 1 и 1.1, имах малко и цената която достигна ме удовлетворява. Продавах ПИБ и малко от ETF. Купувах основно Атера, по-малко ЧЕЗ, Хим, Софарма и Монбат. Общо взето това е за месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Утре и аз ще я следя ,няма ли вероятност ако за момент се намали предлагането да се правят по 20%....?
                                Гледам 17 цента ли беше паднала...
                                Цената падна до 0, 017 цента много под 17 по спомени банките и хедж фондовете кредитори взеха 22 нови акции

Коментар

Working...
                                X