IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Подсъзнателно ти влияние. На техните бюлетини
    Освен и форума да спирам тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Така е. Обаче досега не съм се съветвал с тях за инвестиционно решение, та не знам какво значение има.
      Подсъзнателно ти влияние. На техните бюлетини

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Каква е историята около Berry Group?
        Кефи ме FCF и обратното изкупуване, слайдове 13, 14, 21
        https://ir.berryglobal.com/static-fi...7-998ca912904a
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Моят е Apple 90%,после имам GOogle ,и Bank of America

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
            Сигурен съм че си клиент на Елана
            Така е. Обаче досега не съм се съветвал с тях за инвестиционно решение, та не знам какво значение има.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Доверие-23%
              София Комерс-14%
              Алкомет-13%
              Телематик-11%
              Софарма Трейдинг-10%
              Агрия-10%
              МЦХ-10%
              БФБ-5%
              Синергон-4%
              Сигурен съм че си клиент на Елана

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                Агрия 28%
                Berry Group 27.5%
                М+С Хидравлик 24.2%
                Data Communications Management 15.9%
                Grand City Properties 4.5%
                Каква е историята около Berry Group?

Коментар

• Доверие-23%
                  София Комерс-14%
                  Алкомет-13%
                  Телематик-11%
                  Софарма Трейдинг-10%
                  Агрия-10%
                  МЦХ-10%
                  БФБ-5%
                  Синергон-4%

Коментар

• Агрия 28%
                    Berry Group 27.5%
                    М+С Хидравлик 24.2%
                    Data Communications Management 15.9%
                    Grand City Properties 4.5%
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Здрасти Здравко.
                      Би ли споделил каква ти е доходността на портфейла (България + чужбина) вкл. дивиденти, за полугодието?
                      Доволен ли си от резултата?
                      Здравей, сметки за полугодието не правя по принцип заради това, че повечето дивиденти от българските компании се плащат във втората половина на годината както знаеш. А две трети от портфейла ми все още е инвестиран в тях. За миналата година доходността от дивиденти ми е около 4,5%. Портфейла постоянно търпи промени като в момента основно каквото получа като дивидент го инвестирам само в чужди дивидентни акции с едно две изключения. От пролетта на миналата година почнах да инвестирам навън и констатирам, че дивидентната доходност е по висока, а и голяма част от компаниите плащат дивиденти на тримесечие. Та като цяло съм доволен да , а тази година очаквам още по висока доходност !
                      Last edited by Zdravko74; 04.07.2023, 13:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Колеги, може да погледнете и френските банки. Аз съм се спрял на тях, а са и с много добра дивидентна доходност.
                        Здрасти Здравко.
                        Би ли споделил каква ти е доходността на портфейла (България + чужбина) вкл. дивиденти, за полугодието?
                        Доволен ли си от резултата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение

о мерси, ще ги разгледам, и двете не ги бях чувал италианските винаги съм ги избягвал заради правителствения риск с дълга, но специално тези предполагам почти никой не ги следи и съм сигурен че са по-атрактивни от големите
                          Колеги, може да погледнете и френските банки. Аз съм се спрял на тях, а са и с много добра дивидентна доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Европейските банки са добър избор. Комерз са в корекция, но драпат нагоре. Може да ротираш към италианските банки като BAMI, BPE, които приключват с корекцията, а Unicredit вече проби нагоре
                            о мерси, ще ги разгледам, и двете не ги бях чувал италианските винаги съм ги избягвал заради правителствения риск с дълга, но специално тези предполагам почти никой не ги следи и съм сигурен че са по-атрактивни от големите

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                              Към полугодието съм запазил пропорцията 70% банки 30% имоти, въпреки че се вижда пикът на лихвите е близо, и от макро гледна точка има смисъл идните месеци да увелича дела на имотите.
                              Като позиции си остават:
                              Банките Deutsche Bank & Societe Generale, които към момента ми се струват най-перспективни, и Commerzbank за диверсификация, въпреки че при последните потенциалът краткосрочно се материализира.

Имотите си остават Wereldhave, разглеждах и Vonovia но още не съм си купил Точно сега мисля че Wereldhave Belgium е доста атрактивно като оценка, наемна доходност около 8.5%, но като ликвидност не е мн добре

Като доходност някъде 11.7%, главно заради Commerzbank & Wereldhave, а и от продажбата на опции.

Занапред пазарите като гледам са на доста високи нива, така че стратегията с продажба на волатилност остава актуална, трябва по сериозна корекция да се държат naked long позиции си мисля
                              Хайде успешна втора половина и да се надяваме най-накрая войната да спре, въпреки че на пазарите няма празно и ще измислят нещо друго....
                              Европейските банки са добър избор. Комерз са в корекция, но драпат нагоре. Може да ротираш към италианските банки като BAMI, BPE, които приключват с корекцията, а Unicredit вече проби нагоре

Коментар

• Към полугодието съм запазил пропорцията 70% банки 30% имоти, въпреки че се вижда пикът на лихвите е близо, и от макро гледна точка има смисъл идните месеци да увелича дела на имотите.
                                Като позиции си остават:
                                Банките Deutsche Bank & Societe Generale, които към момента ми се струват най-перспективни, и Commerzbank за диверсификация, въпреки че при последните потенциалът краткосрочно се материализира.

Имотите си остават Wereldhave, разглеждах и Vonovia но още не съм си купил Точно сега мисля че Wereldhave Belgium е доста атрактивно като оценка, наемна доходност около 8.5%, но като ликвидност не е мн добре

Като доходност някъде 11.7%, главно заради Commerzbank & Wereldhave, а и от продажбата на опции.

Занапред пазарите като гледам са на доста високи нива, така че стратегията с продажба на волатилност остава актуална, трябва по сериозна корекция да се държат naked long позиции си мисля
                                Хайде успешна втора половина и да се надяваме най-накрая войната да спре, въпреки че на пазарите няма празно и ще измислят нещо друго....
                                Last edited by Felbuzz; 01.07.2023, 22:57.

Коментар

Working...
                                X