Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Така е. Обаче досега не съм се съветвал с тях за инвестиционно решение, та не знам какво значение има.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Каква е историята около Berry Group?
https://ir.berryglobal.com/static-fi...7-998ca912904adestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСигурен съм че си клиент на Елана
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДоверие-23%
София Комерс-14%
Алкомет-13%
Телематик-11%
Софарма Трейдинг-10%
Агрия-10%
МЦХ-10%
БФБ-5%
Синергон-4%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеАгрия 28%
Berry Group 27.5%
М+С Хидравлик 24.2%
Data Communications Management 15.9%
Grand City Properties 4.5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Здрасти Здравко.
Би ли споделил каква ти е доходността на портфейла (България + чужбина) вкл. дивиденти, за полугодието?
Доволен ли си от резултата?, а тази година очаквам още по висока доходност !
Last edited by Zdravko74; 04.07.2023, 13:09.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Колеги, може да погледнете и френските банки. Аз съм се спрял на тях, а са и с много добра дивидентна доходност.
Би ли споделил каква ти е доходността на портфейла (България + чужбина) вкл. дивиденти, за полугодието?
Доволен ли си от резултата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
о мерси, ще ги разгледам, и двете не ги бях чувалиталианските винаги съм ги избягвал заради правителствения риск с дълга, но специално тези предполагам почти никой не ги следи и съм сигурен че са по-атрактивни от големите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Европейските банки са добър избор. Комерз са в корекция, но драпат нагоре. Може да ротираш към италианските банки като BAMI, BPE, които приключват с корекцията, а Unicredit вече проби нагореиталианските винаги съм ги избягвал заради правителствения риск с дълга, но специално тези предполагам почти никой не ги следи и съм сигурен че са по-атрактивни от големите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеКъм полугодието съм запазил пропорцията 70% банки 30% имоти, въпреки че се вижда пикът на лихвите е близо, и от макро гледна точка има смисъл идните месеци да увелича дела на имотите.
Като позиции си остават:
Банките Deutsche Bank & Societe Generale, които към момента ми се струват най-перспективни, и Commerzbank за диверсификация, въпреки че при последните потенциалът краткосрочно се материализира.
Имотите си остават Wereldhave, разглеждах и Vonovia но още не съм си купилТочно сега мисля че Wereldhave Belgium е доста атрактивно като оценка, наемна доходност около 8.5%, но като ликвидност не е мн добре
Като доходност някъде 11.7%, главно заради Commerzbank & Wereldhave, а и от продажбата на опции.
Занапред пазарите като гледам са на доста високи нива, така че стратегията с продажба на волатилност остава актуална, трябва по сериозна корекция да се държат naked long позиции си мисля
Хайде успешна втора половина и да се надяваме най-накрая войната да спре, въпреки че на пазарите няма празно и ще измислят нещо друго....
- 1 like
Коментар
-
Към полугодието съм запазил пропорцията 70% банки 30% имоти, въпреки че се вижда пикът на лихвите е близо, и от макро гледна точка има смисъл идните месеци да увелича дела на имотите.
Като позиции си остават:
Банките Deutsche Bank & Societe Generale, които към момента ми се струват най-перспективни, и Commerzbank за диверсификация, въпреки че при последните потенциалът краткосрочно се материализира.
Имотите си остават Wereldhave, разглеждах и Vonovia но още не съм си купилТочно сега мисля че Wereldhave Belgium е доста атрактивно като оценка, наемна доходност около 8.5%, но като ликвидност не е мн добре
Като доходност някъде 11.7%, главно заради Commerzbank & Wereldhave, а и от продажбата на опции.
Занапред пазарите като гледам са на доста високи нива, така че стратегията с продажба на волатилност остава актуална, трябва по сериозна корекция да се държат naked long позиции си мисля
Хайде успешна втора половина и да се надяваме най-накрая войната да спре, въпреки че на пазарите няма празно и ще измислят нещо друго....Last edited by Felbuzz; 01.07.2023, 22:57.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар