Първоначално изпратено от Capo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТова е основният проблем на Борсата ни.Как да дойде голям инвеститор,да вкара няколко милки,като няма къде.То в същност има де...ама те не дават диеиденти.....
Ама тогава дивидент вече няма да видим... он не обича да дава дивидент.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеЗдравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
Съдържание:
АТЕРА - 38 %
Ст.планина холдинг - 5%
По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемона привилегировани,
по около 3 % от тези: БЛАБТ,МОНБАТ,Софарма,Неохим,Меком,Елтос,
по около 2 % от тези: Трейс,Топливо,СОФБТ и Синегрон
Няма свободен кеш,всичко е наместено в акции, имам дългосрочен хоризонт - над 5 г.Не е препоръка ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОчаквам около 35 стинки при Любовното послание и горе-долу пак толкова при хесовиците. Но нищо чудно да ги разпродам частично около сборищата, съответно на 8.5 и 11.5 кинта... после пак ще си вляза - на 7 и 9 кинта... стига толкова лапачка от дивиденти...
И не се вманиачавайте на тема ликвидност. При секси акциите ликвидността е ниска, щото няма предлагане, при кьопавите - щото няма търсене. Разбира се - малкият свободен обем си е слабост, но не непреодолима.
Това е основният проблем на Борсата ни.Как да дойде голям инвеститор,да вкара няколко милки,като няма къде.То в същност има де...ама те не дават диеиденти.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИмпе, а при хидравлиците какви очаквания имаш ?
Според мене спокойно може да дават по и над 20ст. При тия годишни резултати изобщо няма да им бръкне в здравето.
Пейаут от около 20% си е повече от безопасно за компаниите.
То ти и без това и в момента вземаш над 15% от МЦХ, блазе ти
ПС Кат направя малко стаж ще дробя по-малко
И не се вманиачавайте на тема ликвидност. При секси акциите ликвидността е ниска, щото няма предлагане, при кьопавите - щото няма търсене. Разбира се - малкият свободен обем си е слабост, но не непреодолима.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеимпе за и 2010 дивидента беше 0.002 лв
ако казваш на FPP честната игра деМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеОх леле лошо или ох леле добре?
Всеки си има собствен стил.
Ти си решил да търгуваш най ликвидната, сигурно си дей трейдър и те сърбят ръцете.
Няма лошо - важното е да върви матриала. Успех.
Коментар
� -
Много е важно и на какви цени е правен портфейла
... и какъв е портфейла като стойност.Защото ако е в неликвидни акции....може само да му се радваш,а да не можеш реално да излезеш в определен ценови диапазон.Моят е само от ликвидни акции.И бързо мога да го обърна в кеш....Такива чикии като Формопласт...Етропал.....с оборот от 1000-2000лв на месец....ПРОСТО МОЖЕш ДА СИ ГИ ЗАКАчИш В РАМКА И САМО ДА ИМ СЕ РАДВАш.
Ама всеки си знае....Дивиденти не гоня.Търся капиталова печалба.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Capo
Здравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
Съдържание:
АТЕРА - 38 %
Ст.планина холдинг - 5%
По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемо
С червеното са добри според мен ... Другите не ги следя.
Алкомет добра фирма и има подкрепа на фонд ,Хиката е ясна и Ст.планина са ясни , Корп ако не беше изваждането от Софикс и сега щях да имам . Мисля че скоро ще се върне на предишните стойности но трябва време поне от месец....
Не е препоръка!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИ защо смяташ така....добре е да обясниш...особено за Формопласт
Сега погледнах...Впечатляваща ликвидност има Формопласт
за Януари около 1500-1600 лв
за февруари ако махнем пакета към 2500лв
Божеее,божеее....много мъка....Монти предполагам се измайтапи за 10% във Формопласт
Погледнете как са реагирали цените на предпоследният работен ден на всяко тримесечие и си решавайте. Много ясно че няма да купувате на пазарна в момента на Формопласт и Етропал * ако не може да купите от тях ще ги разделите пропорционално спрямо другите*. Съвета ми е и е за биричка със картофи...
Не е препоръка за търговия....
Поздрави и успехи и на всички и на тези съобразили с мойте предложения и на тези теглили ми по една...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенякой вкара бъг - не си виждам поста!
Коментар
�
Коментар