IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Лорде що си с тоя ник?
    Колата на синковеца не я виждам в активите.

100% в акции, като имам си и кеш ама той си е за черни дни не е предназначен за акции.
    Този човек много се е ушил в имоти, изглежда е доста страхлив за борсов играч, трудно ще направи портфейл с 20% акции, както сам го е казал,. но е на прав път, поне го осъзнава, така че има макар и малък шанс, ако влезе в акции да направи и по-сериозна доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
      90% Имоти плюс ЗЗ
      5%-Депозити и спестовни застраховки
      2,% Злато и сребро
      3%Акции
      Надявам се на Дарксайд да си намаля дяла от имоти като поевтинеят. В същото време се надявам покачване на дела акции, благородни метали и депозити до над 20% за да има истинска диверсификация. А, дано, ама на дали!
      Лорде що си с тоя ник?
      Колата на синковеца не я виждам в активите.

100% в акции, като имам си и кеш ама той си е за черни дни не е предназначен за акции.

Коментар

• 90% Имоти плюс ЗЗ
        5%-Депозити и спестовни застраховки
        2,% Злато и сребро
        3%Акции
        Надявам се на Дарксайд да си намаля дяла от имоти като поевтинеят. В същото време се надявам покачване на дела акции, благородни метали и депозити до над 20% за да има истинска диверсификация. А, дано, ама на дали!

Коментар

• Добре де Импов, ще откажеш ли на плейметка заради един елмаз или една монетка седмица плис- плис

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Импов, това което ти казва 4Д , аз съм ти го казал отдавна..Аз се познавам с единия от тези експерти по камъни и ми е казал да не се занимавам.В БГ няма пазар..Освен да ги вложиш в удоволствие - всяка плейметка ще се съгласи на едно море срещу един елмаз.И с Фортис съм съгласен, не е лошо да се почете и проучи преди да се купува нещо Не си млад вече- бъди по внимателен за да имаш спокойни старини
            Дх4 е прав и неправ. Елмазите са повече за кеф, секси са - но е добре човек да си ги има при форсмажорни обстоятелства - щото и металотърсач не ги лови. Имат си и пазар, макар неособено редовен и активен.

Нумизматиката обаче си има редовен пазар, дори има нумизматически сборища - и изобщо не е вярно, че цената им е паднала с цената на златцето. Питайте Жеката от форумът, който с това се занимава - и он ще ви каже. всъщност доста от тези монети мога да ги наредя измежду най-успешните ми дългосрочни инвестиции.
            Да не се бъркат с инвестиционните монети, чиято стойност е де факто стойността на златцето в тях.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импов, това което ти казва 4Д , аз съм ти го казал отдавна..Аз се познавам с единия от тези експерти по камъни и ми е казал да не се занимавам.В БГ няма пазар..Освен да ги вложиш в удоволствие - всяка плейметка ще се съгласи на едно море срещу един елмаз.И с Фортис съм съгласен, не е лошо да се почете и проучи преди да се купува нещо Не си млад вече- бъди по внимателен за да имаш спокойни старини

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                И какво сега - като не върви на борсата викате духове
                Сега е моментът, да се появи и "Цар Симеон Велики" - да видиш за какви духове става въпрос
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

за да не се карате ...
                  МоА да ви запозная с хора да търсите съкровището на Вълчан войвода по по карта на убитите носачи... ... там се мери на оки и кила златото ...
                  И какво сега - като не върви на борсата викате духове
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    рипа ли, рипа ли портфейла?
                    Съгласен съм, но за съжаление общо са изтъргувани под 100 хил.лв. за бфб регулиран пазар
                    Може би акциите са подценени, щом минаха толкова много бройки за толкова малко пари
                    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• рипа ли, рипа ли портфейла?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Импе, преди пет години златото беше много по-скъпо. Инвестиционните монети нямат някаква съществена добавка за стойност над цената на самото злато и със сигурност са надолу за периода. Нумизматиката е доста специфично нещо и аз лично не смея да се бутам в тези дълбоки води. Има фалшификати. Трябва да можеш правилно да оцениш състоянието на монетата. Освен това няма ясно структуриран пазар и печеливши са няколкото търговци в които остава спреда между котировките купува и продава. Реално погледнато за нумизматика и камъни се изискват изключително големи познания. Ние с теб имаме добра обща култура по темата, но тя не е достатъчна за адекватни действия. Говорил съм си с приятели златари. Те ми казаха, че в България имало само двама специалисти по скъпоценни камъни различни от диаманти. Убеден съм, че нито един от нас не е един от тях. Нумизматиката и скъпоценните камъни за теб биха могли да бъдат скъпо хоби, но не и инвестиция. Това ти го казвам с най-добри чувства. Добре е човек правилно да прецени уменията си.

за да не се карате ...
                        МоА да ви запозная с хора да търсите съкровището на Вълчан войвода по по карта на убитите носачи... ... там се мери на оки и кила златото ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Форти - гле`й си нивите, дето ти ще копаш, а хъхреците ще берат.

"Монетките" ги оценявам по един каталог отпреди 5 години, така че 95% сигурно е, че ги подценявам.
                          Импе, преди пет години златото беше много по-скъпо. Инвестиционните монети нямат някаква съществена добавка за стойност над цената на самото злато и със сигурност са надолу за периода. Нумизматиката е доста специфично нещо и аз лично не смея да се бутам в тези дълбоки води. Има фалшификати. Трябва да можеш правилно да оцениш състоянието на монетата. Освен това няма ясно структуриран пазар и печеливши са няколкото търговци в които остава спреда между котировките купува и продава. Реално погледнато за нумизматика и камъни се изискват изключително големи познания. Ние с теб имаме добра обща култура по темата, но тя не е достатъчна за адекватни действия. Говорил съм си с приятели златари. Те ми казаха, че в България имало само двама специалисти по скъпоценни камъни различни от диаманти. Убеден съм, че нито един от нас не е един от тях. Нумизматиката и скъпоценните камъни за теб биха могли да бъдат скъпо хоби, но не и инвестиция. Това ти го казвам с най-добри чувства. Добре е човек правилно да прецени уменията си.

Коментар

• ако бях с толкова инвестиции нямаше да раздавам тонове акъл из форума
                            повече щях да наблягам парцалите си и да работя, за да изкарвам поне малко пари
                            и да чета възможно най-много, за да знам какво правя

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

"Монетките" ги оценявам по един каталог отпреди 5 години, така че 95% сигурно е, че ги подценявам.
                              чакам някой ПФ да сдаде багажа и после да хвана ратаи от портфолио - мениджърите !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                един много уважаван инвеститор не само на БФБ е забил точно в наши акции 20хлв, в чужди рАчички 6,5 хлв, в златце и др глупости 27хлв, на чужди борси 2 хилки
                                общо около 55 хилки
                                най-много по негови си оценки са монетките, ама то там точна оценка няма, т.е. може да е преоценил доста нагоре

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X