Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение90% Имоти плюс ЗЗ
5%-Депозити и спестовни застраховки
2,% Злато и сребро
3%Акции
Надявам се на Дарксайд да си намаля дяла от имоти като поевтинеят. В същото време се надявам покачване на дела акции, благородни метали и депозити до над 20% за да има истинска диверсификация. А, дано, ама на дали!
Колата на синковеца не я виждам в активите.
100% в акции, като имам си и кеш ама той си е за черни днине е предназначен за акции.
Коментар
-
90% Имоти плюс ЗЗ
5%-Депозити и спестовни застраховки
2,% Злато и сребро
3%Акции
Надявам се на Дарксайд да си намаля дяла от имоти като поевтинеят. В същото време се надявам покачване на дела акции, благородни метали и депозити до над 20% за да има истинска диверсификация. А, дано, ама на дали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, това което ти казва 4Д , аз съм ти го казал отдавна..Аз се познавам с единия от тези експерти по камъни и ми е казал да не се занимавам.В БГ няма пазар..Освен да ги вложиш в удоволствие - всяка плейметка ще се съгласи на едно море срещу един елмаз
.И с Фортис съм съгласен, не е лошо да се почете и проучи преди да се купува нещо
Не си млад вече- бъди по внимателен за да имаш спокойни старини
Нумизматиката обаче си има редовен пазар, дори има нумизматически сборища - и изобщо не е вярно, че цената им е паднала с цената на златцето. Питайте Жеката от форумът, който с това се занимава - и он ще ви каже. всъщност доста от тези монети мога да ги наредя измежду най-успешните ми дългосрочни инвестиции.
Да не се бъркат с инвестиционните монети, чиято стойност е де факто стойността на златцето в тях.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импов, това което ти казва 4Д , аз съм ти го казал отдавна..Аз се познавам с единия от тези експерти по камъни и ми е казал да не се занимавам.В БГ няма пазар..Освен да ги вложиш в удоволствие - всяка плейметка ще се съгласи на едно море срещу един елмаз
.И с Фортис съм съгласен, не е лошо да се почете и проучи преди да се купува нещо
Не си млад вече- бъди по внимателен за да имаш спокойни старини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ какво сега - като не върви на борсата викате духове- да видиш за какви духове става въпрос
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
за да не се карате ...
МоА да ви запозная с хора да търсите съкровището на Вълчан войвода по по карта на убитите носачи... ...там се мери на оки и кила златото ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениерипа ли, рипа ли портфейла?
Може би акциите са подценени, щом минаха толкова много бройки за толкова малко париhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИмпе, преди пет години златото беше много по-скъпо. Инвестиционните монети нямат някаква съществена добавка за стойност над цената на самото злато и със сигурност са надолу за периода. Нумизматиката е доста специфично нещо и аз лично не смея да се бутам в тези дълбоки води. Има фалшификати. Трябва да можеш правилно да оцениш състоянието на монетата. Освен това няма ясно структуриран пазар и печеливши са няколкото търговци в които остава спреда между котировките купува и продава. Реално погледнато за нумизматика и камъни се изискват изключително големи познания. Ние с теб имаме добра обща култура по темата, но тя не е достатъчна за адекватни действия. Говорил съм си с приятели златари. Те ми казаха, че в България имало само двама специалисти по скъпоценни камъни различни от диаманти. Убеден съм, че нито един от нас не е един от тях. Нумизматиката и скъпоценните камъни за теб биха могли да бъдат скъпо хоби, но не и инвестиция. Това ти го казвам с най-добри чувства. Добре е човек правилно да прецени уменията си.
за да не се карате ...
МоА да ви запозная с хора да търсите съкровището на Вълчан войвода по по карта на убитите носачи... ...там се мери на оки и кила златото ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФорти - гле`й си нивите, дето ти ще копаш, а хъхреците ще берат.
"Монетките" ги оценявам по един каталог отпреди 5 години, така че 95% сигурно е, че ги подценявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФорти - гле`й си нивите, дето ти ще копаш, а хъхреците ще берат.
"Монетките" ги оценявам по един каталог отпреди 5 години, така че 95% сигурно е, че ги подценявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеедин много уважаван инвеститор не само на БФБ е забил точно в наши акции 20хлв, в чужди рАчички 6,5 хлв, в златце и др глупости 27хлв, на чужди борси 2 хилки
общо около 55 хилки
най-много по негови си оценки са монетките, ама то там точна оценка няма, т.е. може да е преоценил доста нагоре
"Монетките" ги оценявам по един каталог отпреди 5 години, така че 95% сигурно е, че ги подценявам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар