Първоначално изпратено от Babbitt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеНали беше мильонер по офертни?
На друго място беше казал, че имаш към 15к в лева. Нещо голяма разминавка в процентите или не можеш да смяташ?
ПП. Не съм никакъв милионер, ти даже не знаеш как се пише думата за разлика от мен. Само кандидат съм за милионер. Общите ми активи не надминават дори половин милион, което е клошарска работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение90% Имоти плюс ЗЗ
5%-Депозити и спестовни застраховки
2,% Злато и сребро
3%Акции
Надявам се на Дарксайд да си намаля дяла от имоти като поевтинеят. В същото време се надявам покачване на дела акции, благородни метали и депозити до над 20% за да има истинска диверсификация. А, дано, ама на дали!
На друго място беше казал, че имаш към 15к в лева. Нещо голяма разминавка в процентите или не можеш да смяташ?Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЛорде що си с тоя ник?
Колата на синковеца не я виждам в активите.
100% в акции, като имам си и кеш ама той си е за черни днине е предназначен за акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение90% Имоти плюс ЗЗ
2,% Злато и сребро
3%Акции
Надявам се на Дарксайд да си намаля дяла от имоти като поевтинеят. В същото време се надявам покачване на дела акции, благородни метали и депозити до над 20% за да има истинска диверсификация. А, дано, ама на дали!
Колата на синковеца не я виждам в активите.
100% в акции, като имам си и кеш ама той си е за черни днине е предназначен за акции.
Коментар
-
90% Имоти плюс ЗЗ
2,% Злато и сребро
3%Акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, това което ти казва 4Д , аз съм ти го казал отдавна..Аз се познавам с единия от тези експерти по камъни и ми е казал да не се занимавам.В БГ няма пазар..Освен да ги вложиш в удоволствие - всяка плейметка ще се съгласи на едно море срещу един елмаз
.И с Фортис съм съгласен, не е лошо да се почете и проучи преди да се купува нещо
Не си млад вече- бъди по внимателен за да имаш спокойни старини
Нумизматиката обаче си има редовен пазар, дори има нумизматически сборища - и изобщо не е вярно, че цената им е паднала с цената на златцето. Питайте Жеката от форумът, който с това се занимава - и он ще ви каже. всъщност доста от тези монети мога да ги наредя измежду най-успешните ми дългосрочни инвестиции.
Да не се бъркат с инвестиционните монети, чиято стойност е де факто стойността на златцето в тях.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импов, това което ти казва 4Д , аз съм ти го казал отдавна..Аз се познавам с единия от тези експерти по камъни и ми е казал да не се занимавам.В БГ няма пазар..Освен да ги вложиш в удоволствие - всяка плейметка ще се съгласи на едно море срещу един елмаз
.И с Фортис съм съгласен, не е лошо да се почете и проучи преди да се купува нещо
Не си млад вече- бъди по внимателен за да имаш спокойни старини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ какво сега - като не върви на борсата викате духове- да видиш за какви духове става въпрос
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
за да не се карате ...
МоА да ви запозная с хора да търсите съкровището на Вълчан войвода по по карта на убитите носачи... ...там се мери на оки и кила златото ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениерипа ли, рипа ли портфейла?
Може би акциите са подценени, щом минаха толкова много бройки за толкова малко париhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИмпе, преди пет години златото беше много по-скъпо. Инвестиционните монети нямат някаква съществена добавка за стойност над цената на самото злато и със сигурност са надолу за периода. Нумизматиката е доста специфично нещо и аз лично не смея да се бутам в тези дълбоки води. Има фалшификати. Трябва да можеш правилно да оцениш състоянието на монетата. Освен това няма ясно структуриран пазар и печеливши са няколкото търговци в които остава спреда между котировките купува и продава. Реално погледнато за нумизматика и камъни се изискват изключително големи познания. Ние с теб имаме добра обща култура по темата, но тя не е достатъчна за адекватни действия. Говорил съм си с приятели златари. Те ми казаха, че в България имало само двама специалисти по скъпоценни камъни различни от диаманти. Убеден съм, че нито един от нас не е един от тях. Нумизматиката и скъпоценните камъни за теб биха могли да бъдат скъпо хоби, но не и инвестиция. Това ти го казвам с най-добри чувства. Добре е човек правилно да прецени уменията си.
за да не се карате ...
МоА да ви запозная с хора да търсите съкровището на Вълчан войвода по по карта на убитите носачи... ...там се мери на оки и кила златото ...
Коментар
Коментар