IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Аз не си меря: други се съизмерват с мен: Императорът. Мен не ме интересува дали някой има една акция или 6248 акции от компанията Х - интересува ме защо се кефи на компанията Х и каква далавера има в нея.
    И размера и броя на компаниите ти в портфейла има значение Импе ! Като гледам имаш в близо 20 компании дялове, според мен са прекалено много. За такъв портфейл мисля, че трябва половин милион човек да има, за да се хвърля на такава бройка компании !

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Не само по високи, а някои дори на двойно по високи спрямо най надутата борса на света. А дори на са и в софикс.
      Никога не съм си представял че ще видя нещо подобно и то на софка 620. 1000 си е наистина мираж.
      Ма като кръгло такова число - става за бодряшко ъпърстване..
      Ма тя софка мина 630, а другата седмица ще гони 650, ама вие си пишете, няма лошо.

Коментар

• Не мога да сваря да бягам нагоре !!
        Някой вече знае новините мисля !

Коментар

Не само по високи, а някои дори на двойно по високи спрямо най надутата борса на света. А дори на са и в софикс.
          Никога не съм си представял че ще видя нещо подобно и то на софка 620. 1000 си е наистина мираж.

Получи ли си отговора ?
          Виж какво стана по Старата госпожа !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
            Здравейте колеги,

както много от вас помнят, през 2013 г. и 2014 г. проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ. Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните години. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 31 март 2017 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.

директен линк за достъп и копиране: https://docs.google.com/forms/d/e/1F...65lVg/viewform

Благодаря предварително на всички участници.

Вчера е попълних, а виждам че и днес ме допуска до отговори!!!
            Това си е дупка ...

Коментар

• Здравейте колеги,

както много от вас помнят, през 2013 г. и 2014 г. проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ. Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните години. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 31 март 2017 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.

директен линк за достъп и копиране: https://docs.google.com/forms/d/e/1F...65lVg/viewform

Благодаря предварително на всички участници.

Коментар

Според мен само банките са подценени ... имам предвид ЦКБ и БАКБ ...
                В момента държа само от първата ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

възможно е, но е много по-вероятно да спихне
                  Но ако действа очевиден бичи тренд, не е ли по-добре да си вътре и да го използваш. То е ясно, че няма да излезеш на върха му, но с агресивен плаващ стоп-лос все ще се измъкнеш с печалба. На теория...
                  Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

мога да споделя да провериш цените на бфб и развитите борси. доста бг компании се търгуват на по-високи мултипъли. софикс 1000 е мираж

Коментар

Аз така чакам от 2 години да спихне навън и си останах с чакането....

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Панда, това че нещо е скъпо (надценено) не значи, че не може да стане по-скъпо. Виждали сме го...
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          мерите ли си ги,а!??
                          Аз не си меря: други се съизмерват с мен: Императорът. Мен не ме интересува дали някой има една акция или 6248 акции от компанията Х - интересува ме защо се кефи на компанията Х и каква далавера има в нея.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

За колко портфейл ???? Не те зная как ми го смяташ, ама... Според теб от BMW напримерно колко акции имам - 1/8 акция ли?

А и какво значение има дали портфейлът ми е 38 Б или 218 Б ??? Тебе какво ти влиза в джобът? Не е ли по-важно кой какво държи и защо го държи и колко изкарва процентно - капиталов ръст и/или дивидент? Щото аз като гледам портфийлите на другите в тая тема - това ме интересува.
                            Вчера пак обърнахте внимание на себе си с великият факт, че сте продали 11 акции, а иначе процент от малко е още по-малко. Лек ден.

Коментар

мога да споделя да провериш цените на бфб и развитите борси. доста бг компании се търгуват на по-високи мултипъли. софикс 1000 е мираж
                              Панда, това че нещо е скъпо (надценено) не значи, че не може да стане по-скъпо. Виждали сме го...

Коментар

• мерите ли си ги,а!??

Коментар

Working...
                                X