If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не си меря: други се съизмерват с мен: Императорът. Мен не ме интересува дали някой има една акция или 6248 акции от компанията Х - интересува ме защо се кефи на компанията Х и каква далавера има в нея.
И размера и броя на компаниите ти в портфейла има значение Импе ! Като гледам имаш в близо 20 компании дялове, според мен са прекалено много. За такъв портфейл мисля, че трябва половин милион човек да има, за да се хвърля на такава бройка компании !
Не само по високи, а някои дори на двойно по високи спрямо най надутата борса на света. А дори на са и в софикс.
Никога не съм си представял че ще видя нещо подобно и то на софка 620. 1000 си е наистина мираж.
Ма като кръгло такова число - става за бодряшко ъпърстване..
Ма тя софка мина 630, а другата седмица ще гони 650, ама вие си пишете, няма лошо.
Не само по високи, а някои дори на двойно по високи спрямо най надутата борса на света. А дори на са и в софикс.
Никога не съм си представял че ще видя нещо подобно и то на софка 620. 1000 си е наистина мираж.
Получи ли си отговора ?
Виж какво стана по Старата госпожа !!!
както много от вас помнят, през 2013 г. и 2014 г. проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ. Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните години. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 31 март 2017 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.
както много от вас помнят, през 2013 г. и 2014 г. проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ. Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните години. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 31 март 2017 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.
Според мен само банките са подценени ... имам предвид ЦКБ и БАКБ ...
В момента държа само от първата ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
възможно е, но е много по-вероятно да спихне
Но ако действа очевиден бичи тренд, не е ли по-добре да си вътре и да го използваш. То е ясно, че няма да излезеш на върха му, но с агресивен плаващ стоп-лос все ще се измъкнеш с печалба. На теория...
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
мога да споделя да провериш цените на бфб и развитите борси. доста бг компании се търгуват на по-високи мултипъли. софикс 1000 е мираж
Аз не си меря: други се съизмерват с мен: Императорът. Мен не ме интересува дали някой има една акция или 6248 акции от компанията Х - интересува ме защо се кефи на компанията Х и каква далавера има в нея.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
За колко портфейл ???? Не те зная как ми го смяташ, ама... Според теб от BMW напримерно колко акции имам - 1/8 акция ли?
А и какво значение има дали портфейлът ми е 38 Б или 218 Б ??? Тебе какво ти влиза в джобът? Не е ли по-важно кой какво държи и защо го държи и колко изкарва процентно - капиталов ръст и/или дивидент? Щото аз като гледам портфийлите на другите в тая тема - това ме интересува.
Вчера пак обърнахте внимание на себе си с великият факт, че сте продали 11 акции, а иначе процент от малко е още по-малко. Лек ден.
Коментар