IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Разбирай го , че си ни мнаго полезен в списването, ама ни не требе ,- пожелах ти лека и ако искаш - заповядай утре на пода!
    Вчера за малко да ти повервам ,че си коректен форумец , за малко ....
    Егото продължава да върви пред теб и требва да има поне шпалир от слагачи за да коомпенсира временните неудачи........
    Лека нощ....аз винаги съм на пода но не винаги като купувач.....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      В нашата професия критерият за успех е размера на портфейла. Всеки е имал добри или лоши времена, но в крайна сметка като се тегли чертата се вижда кой как се е справил. На моменти има доста голямо разминаване между самочувствието и показаните резултати и затова някои хора се шегуват къде повече, къде по-малко с част от форумците. Винаги съм си мислел, че от всеки има какво да научиш. От едни какво да правиш а от други какво да не правиш. Размера на портфейла говори само за минал успех. Това е по-силно от десетки хиляди мнения във форума.
      Всеки си има място под слънцето. Все пак не сме на състезание. Но е някак си комично когато човек с десетки до стотици пъти по-малък портфейл обяснява на някой как се правят нещата. Предполагам от тук произлизат част от споровете.
      Споровете произлизат от егото на повечето държатели на акции....
      Анонимни никове, дават анонимни оценки на анонимни портфеили или сделки ...
      В 99 % като се стигне до бас и до заверена нотариална декларация ,се бие отбой...
      Лично проверено....
      Поне два пъти съм правил посещение на един адвокат и 2 ника не дойдоха ,но това не пречи да сеят злоба и злъч под други никове...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        В нашата професия критерият за успех е размера на портфейла.
        Разбирам смисъла и съм съгласен, но не е така буквално. Аз лично бих се вслушал много повече в човек с размер на портфейла 100 к, който е тръгнал с 10к и ги е направил за 10 г. Да дажем, отколкото в човек с милион, който е тръгнал с милион.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Това как да го разбира ,като мерене на пачки или на мозъчни гънки....?

Разбирай го , че си ни мнаго полезен в списването, ама ни не требе ,- пожелах ти лека и ако искаш - заповядай утре на пода!

Коментар

Лека нощ "Монти" - Ти си длъжник на много колеги тук с вербалноста под всяка форма ;- "ЕЖК", "боб" ...звезди и т.н. Ти винаги на линия - Те винаги в обръщение! Явно така разбираш формата!
            влизал съм с много във спор но никога големина на портфеили ,що така бе Миме.....
            В 90%, ЕЖК не са лъгали....

Коментар

• В нашата професия критерият за успех е размера на портфейла. Всеки е имал добри или лоши времена, но в крайна сметка като се тегли чертата се вижда кой как се е справил. На моменти има доста голямо разминаване между самочувствието и показаните резултати и затова някои хора се шегуват къде повече, къде по-малко с част от форумците. Винаги съм си мислел, че от всеки има какво да научиш. От едни какво да правиш а от други какво да не правиш. Размера на портфейла говори само за минал успех. Това е по-силно от десетки хиляди мнения във форума.
              Всеки си има място под слънцето. Все пак не сме на състезание. Но е някак си комично когато човек с десетки до стотици пъти по-малък портфейл обяснява на някой как се правят нещата. Предполагам от тук произлизат част от споровете.

Коментар

E какво да му харесваш?
                Спрямо БТХ да го вземеш с 230бр/акц.
                ли беше обявил че има и гони 500бр. да ги прави ;- дори да са му на 35,00средна - ще излезе че участва на БФБ с 35К. лФ. ...... да купуваш ли да продаваш ли ???
                С тия пари по добре да си седне на ръцете и клавиатурата и дорде не открие платец по изписване на "ред" да му плаща , да се не връща !
                Много хард ми стана поста,-...съжелявам за което !
                Това как да го разбира ,като мерене на пачки или на мозъчни гънки....?

Коментар

• Лека нощ "Монти" - Ти си длъжник на много колеги тук с вербалноста под всяка форма ;- "ЕЖК", "боб" ...звезди и т.н. Ти винаги на линия - Те винаги в обръщение! Явно така разбираш формата!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    35к в една позиция е пълна лудост за БФБ най много до 2 к в позиция от там на горе има много по ликвидни Борси няма нужда човек да си трови нервите с БФБ
                    Ти сериозно ли? Аз като се замисля ако имам позиция под 2к е случайност... А ти защо се хабиш изобщо във форумо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не стоя зад думата комплескар в лично качество а за начина на водене спора с лична ангажираност и преки нападки на портфеила ми като големина...което поражда комплекси на тема големина....

Темата се казва "МОЯТ ПОРТФЕЙЛ" !!!
                      нАЛИ НЕ ГРЕША ПАК ТОНА ИЛИ "ГАМАТА" ?

Направих сравнителна сметка на всеотдайното ти внимание по точно твои постове !
                      Кое е обидното,- написанато в тази тема или написаното пак от теб в тема "БТХ-г"

Коментар

Значи не приемаш извинението ми и не стоиш зад думите си "комплексар" - предлагам ти "изкупление" !
                        В ТВОЯТА ПОЗИЦИЯ и ТЕМА ! - или пак греша ?
                        Не стоя зад думата комплесар в лично качество а за начина на водене спора с лична ангажираност и преки нападки на портфеила ми като големина...което поражда комплекси на тема големина или мерена на нещо което не е качество на ума а на късмет или наследство ....

Коментар

• Спазвам ли тона ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Няма да застана, на никой не помагам да излиза .

ще купувам след 14 юли/такава ми е стратегията/ .....на добра цена ще ги купя с поне 5% отгоре на първия но тогава .....
                            Сега ви гледам как се мъчите да намерите кинти за да не бъдете кибици на борсата....
                            И аз се мъча със 1000 бр във ФИБ и знам какво вие ....да имате акции а да не можете да купувате на спадовете....
                            Днес един наглец във Света София ме товари един месец и сега разпродаде на безценица....
                            същото в Таксун....
                            Значи не приемаш извинението ми и не стоиш зад думите си "комплексар" - предлагам ти "изкупление" !
                            В ТВОЯТА ПОЗИЦИЯ и ТЕМА ! - или пак греша ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                              35к в една позиция е пълна лудост за БФБ най много до 2 к в позиция от там на горе има много по ликвидни Борси няма нужда човек да си трови нервите с БФБ

Не е в една позиция !

"
                              Монти
                              Member
                              Заслужил
                              инвеститор
                              Вчера, 09:40
                              Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                              Прогнози колко ще стигне цената днес?

Монти
                              Колкото и да стигне тук няма слизане от влака до 2018 г ОСА....
                              Колкото по малко ,толкова по добре ,че имам само 210 акции а требва да станат 500.."

Сега
                              сметни 31% = на 210 бр/ак. х 38,00 лв.(да са?) = 7 980/31 х 100= 25 700лв. е цялото му участие на БФБ

Коментар

E какво да му харесваш?
                                Спрямо БТХ да го вземеш с 230бр/акц.
                                ли беше обявил че има и гони 500бр. да ги прави ;- дори да са му на 35,00средна - ще излезе че участва на БФБ с 35К. лФ. ...... да купуваш ли да продаваш ли ???
                                С тия пари по добре да си седне на ръцете и клавиатурата и дорде не открие платец по изписване на "ред" да му плаща , да се не връща !
                                Много хард ми стана поста,-...съжелявам за което !
                                Тези на 33 ги продадох на 48,5 средна....
                                Сега са на 44 средна.....
                                А на Софикс нема начин да му харесва той е на демо......

Да не забравя че вече продадох Елтоса , Монбата и Хиката и Доверие.........всичко тава на 70 % средна печалба...
                                първите Гагарин и първите табаци на 90 % печарба..
                                Общо до момента 43% на двата портфеила от Нова година ....
                                Петрол е от 2014 г.
                                Супер !
                                Аз доволен!

Коментар

Working...
                                X