Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Точно така: 2007 г. затваряне на 8 позиции навън ми отне 10 мин. А на БФБ не се получи нищо.
Всеки сам си решава какво да си прави с парите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Сега не им дреми но дойде ли кризата ако са на вън броят до 5 и всичко е затворено на БФБ не ми се мисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Сега не им дреми но дойде ли кризата ако са на вън броят до 5 и всичко е затворено на БФБ не ми се мислиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЧетох, четох и разбрах, че за тези с малките портфейли размера няма значение, а на тези с по-големите портфейли, не им дреме за тези с по-малките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе защо не проумеете, че залога е важен бе, хора?! Няма как да има равенство между залог от 1000 лева и залог от 100 000 лева, а вие точно това се опитвате да направите като казвате, че размера на портфейла няма значение. Тва е все едно аз да се сравнявам с БъфетЗвучи смешно, нали? На борсата големината има значение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе защо не проумеете, че залога е важен бе, хора?! Няма как да има равенство между залог от 1000 лева и залог от 100 000 лева, а вие точно това се опитвате да направите като казвате, че размера на портфейла няма значение. Тва е все едно аз да се сравнявам с БъфетЗвучи смешно, нали? На борсата големината има значение.
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
А ако пък искаш да разпродадеш примерно портфейл на стойност 500 000 лева с 2-3 слабо ликвидни позиции си е направо умирачка
По дяволите - като се срина Трейдингът преди неособено отдавна - с около например 60-70 стинки - и като видях обемите, осъзнах, че дори аз бих могъл да причиня сътресения в една съвсем уж не толкова нисколиквидна позиция... а ако Форти реши да кешира - и ако чужд инвеститор гледа: сигурно ще си помисли че билкари-терористи са подпалили всички складове на Трейдингът и са разстреляли с шмайзери г-н Димитров и целият мениджърски състав - баси.
И какво става тогава с "капиталовата доходност", щом не можеш да се възползваш от нея?
Затуй - по-добре - навън - особено за хора с по-сосни портфейли - а вече и за дивидентаджии.
Апропо - защо казвате на бимбериците: "хилки"?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИ другото, което искам да добавя, на нашата умряла борса едни 5хил лесно се инвестират, но ако решиш да наместиш 200хил е много по трудно.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар