Soho, направи си труда, струва си за четящите. Особено ако направиш съпоставка за 1-2 години назад
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Soho, дай да го видим тоя портфейл. Ползваш ли репо? Ако желаеш, разбира се.
Поздрави
За акции на БФБ които харесвам в момента от списъка на Батя са всички над 3% без Прайм всъщност дори Прайм ако го взема на покупната цена на Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Браво Батя !!! Бия те по процентна доходност НО твоят портфейл е по голямта резултата ти е по добър
Успех! ! ! Имаме не малко сходни позиции
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
по-скоро е въпрос за това да можеш да си сменяш перспективата бързо, не смиреност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мда, още има да учим как да ставаме смирени и хитро дебнещи за нов сгоден момент, при такива условия..destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
тея надъханите и смелите не ги бива много при мечи пазар обаче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много се кефя когато позитивни, умни и смели играчи печелят добре. Просто заслужават да бъдат възнаградени!
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеИнтересно ми е как си говорите за размер след като никой нищо конкретно не казва за неговия размер. И защо всички решиха, че на Батя му е най-голям.. Това естствено е шега /ако някой не е разбрал /.
Аз съм в ХИМ-84%/имам и репо/, Зрънчо-13% и дреболи другото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Браво Батя !!! Бия те по процентна доходност НО твоят портфейл е по голямта резултата ти е по добър
Успех! ! ! Имаме не малко сходни позиции
Много се кефя когато позитивни, умни и смели играчи печелят добре. Просто заслужават да бъдат възнаградени!
Коментар
Коментар