Първоначално изпратено от August
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Last edited by Black and white cat-foot; 24.03.2025, 12:01.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПанда, Ferrovial? Имат камара кеш и отдавна не са били толкова евтини. Гледам взимат на концесия бая неща. Струват ми се прекалено евтини. Нямам позиция, защото не мога да намеря достатъчно информация за толкова завързана компания
... а, и вече се търгуват и в САЩ.
https://www.tipranks.com/news/compan...4q-and-fy-2024destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Благодаря колега, Аз не ползвам туитър, нещо така и не ме грабна тази платформа.
Пак погледнах набързо компанията и продължава да не ме кара да я погледна по-задълбочено, да има трима анализатори които дават оценка за ръст на компанията, ама печалбата (EPS) за миналата година спада, за тази прогнозата е да е още по-ниско при леко увеличение на приходите. Да дълга е относително добър, ама ROIC нито е забележителен, а същевреминно и спада... Успех Ви желая, дано да съм разгледал прекалено повърхностно и да не съм видял нещо, което може да подобри резултатите.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение...
Пак погледнах набързо компанията и продължава да не ме кара да я погледна по-задълбочено, да има трима анализатори които дават оценка за ръст на компанията, ама печалбата (EPS) за миналата година спада, за тази прогнозата е да е още по-ниско при леко увеличение на приходите. Да дълга е относително добър, ама ROIC нито е забележителен, а същевреминно и спада... Успех Ви желая, дано да съм разгледал прекалено повърхностно и да не съм видял нещо, което може да подобри резултатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pazderkov Разгледай мнение
Здравейте!
И на мен ще ми е любопитно да споделите малко повече за очакванията си от тази компания, както и какво харесахте в нея.
Продажбите и EBITDA изглеждат супер на пръв прочит. Дивидентът също не е за пренебрегване.
Цената е в сериозно плато от около година. Какво очаквате, че ще катализира потенциален ръст?Last edited by Black and white cat-foot; 06.02.2025, 10:25.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колега, много ми е интересно къде ги намирате тези каомпании? Колко информация сте разгледали, за да стигнете до тази компания? От едно известни време разцъквам компаниите от Ръсел 2000 и нищо ни ми харесва, а как се стига до някаква компания в Италия, какви масиви гледате? От 5 минутния чек не ме грабва, за да я разгледам по-задълбочено, но искрено Ви желая успех!
https://x.com/dipinvest/status/1884540451769729359
Which European small-cap with a high insider position and low valuation do you find most compelling right now? I like Orsero and Olvi for the coming years.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изцяло излязох, взех малко Orsero в Италия. Дистрибуция на плодове, П/Е 8х
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ако дистрибутират и нещо друго към плодовете, мисля че компанията има потенциал
Колега, много ми е интересно къде ги намирате тези каомпании? Колко информация сте разгледали, за да стигнете до тази компания? От едно известни време разцъквам компаниите от Ръсел 2000 и нищо ни ми харесва, а как се стига до някаква компания в Италия, какви масиви гледате? От 5 минутния чек не ме грабва, за да я разгледам по-задълбочено, но искрено Ви желая успех!Last edited by terziеv; 05.02.2025, 23:03.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И на мен ще ми е любопитно да споделите малко повече за очакванията си от тази компания, както и какво харесахте в нея.
Продажбите и EBITDA изглеждат супер на пръв прочит. Дивидентът също не е за пренебрегване.
Цената е в сериозно плато от около година. Какво очаквате, че ще катализира потенциален ръст?
Коментар
-
Коментар
-
Изцяло излязох, взех малко Orsero в Италия. Дистрибуция на плодове, П/Е 8хМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар