Евала на Тръмпича! Доволен съм! Яд ме е само, че не набих още много в IBKR.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Повече от година съм на 100% в Шели, без кеш.Не съм продавал на върха, не съм купувал в ниското. Просто стоя и чакам. Гледам мача, но не от трибуните, не и от първия ред, а от игрището. Кога ще се включа в играта? Считам, че е още много рано. Акцията има бъдеще.Last edited by ТодорЛ; 06.11.2024, 20:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
-7% са на премаркета,а до вчера ги защитаваше и беше булиш.Не казвам нищо,но взе да наподобяваш ватника
Втората и тя е подводница с дългосрочен таргет 60destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеСмених Berry Global
Втората и тя е подводница с дългосрочен таргет 60Last edited by danetha; 05.11.2024, 15:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеBerry Global Group 19.9%
AerCap 17.3%
Доверие 15.9%
EasyJet 11.1%
Flow Traders 9.1%
Hammond Manufacturing 7.6%
Fonar 6.8%
Tree Island Steel 5.7%
Lords Group Trading 5.5%
Кеш 1%
“It ain’t what you don’t know that gets you into trouble. It’s what you know for sure that just ain’t so. “ – Mark Twain
Не очаквах Flow Traders да е толкова волатилно, продадох 2/3 след спиха и възстановяването и заредих Аеркап. Портфейлът е малко над 40кdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Много пъти съм казвал, че не се женя за акциите и бих продал всяка, ако ме устройва цената
- 3 Харесвания
Коментар
-
Много пъти съм казвал, че не се женя за акциите и бих продал всяка, ако ме устройва цената
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Е не съжаляваш ли, тази златна кокошка не се продава
Коментар
-
Продадох ги.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТака започваме месеца
Да не си бил моряк предишен живот?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Къде ти изчезна Софкома или се бъркам, че си имал ?
- 1 like
Коментар
-
Така започваме месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеЧудя ви се що за беля си хващате да притежавате физическо злато, освен ако не е за хвалене и близане ! Като толкова искате да имате експозиция към златото си купувате акции на златодобивна компания и сте готови ! Няма треперене как и къде да се съхранява златото, а и повечето компании изплащат и дивидент. Това за мен е много по добрия вариант.
- 1 like
Коментар
Коментар