Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Bank of america е фалирала - и тази цена не заслужава
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБанкофамерика -14%........баси майката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНаправил си 60-65% ама не печалба а загуба... И не съм умувал, а щедро харчил натрупалите се тлъсти лихви по депозитите.... Другата седмица пак заминавам, че не мога да насмогна да ги харча...
любимото ти холтче даде 50% на който се сети да купува, когато ревяхте как ще фалирга....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеДокато ти умуваше направих скромни 60-65 %!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова ли ти е единствената надежда? Толкова много пари ли затри?
Докато ти умуваше направих скромни 60-65 %!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ ,кво сега,война ще има ли!!!?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОпппааа чакай сега.... А кой тогава ще ми плаща лихви по депозитите?
Ми просто лихвите по депозитите ще са малки......и ще трябва и ти да побачкаш......просто и ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение....Не може да се живее на кредит........просто и ясноСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ ако до сега не си събрал какво да им разказваш особенно есента на 2008 и фалита на Братята.Сега е цирк ,миналата беше по интересно с техн. грешка.
Егати президенската кампания на Обама ако не се сложи юзди на ДАУ ,сега е последният момент да го пуснат по нанадолнището без да засегне нечии интереси.
Монти........книга мога да напиша...Всичко помня.........
Сега си мисля,че ще е по-лошо.......просто вече трябва да се сменят правилата.....И разбиранията на хората......Не може да се живее на кредит........просто и ясно
Коментар
-
Спете спокойно.. Б. Бернаке се е наговорил с големите акули как да се брейкнат важните нива на пазара в посока нагоре... казали са му че не става да купуват толкова скъпо... а той им е отвърнал... еми тогава купувайте евтино... и те са го послушали... само който не е слушал Бен само той не е успял, беше казал че и цените на перола са само временни и виж какво стана, беше казал че инфлация НЯМА и няма да има и така ще стане.... човека знае как да прави нещата... (майтап да става..... но все пак е повод за размисъл)
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеКоментара ти че скоро имало такъв пазар - на гергйовден миналата година.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТова със сигурнист ще го разправям на двамата ми сина....да са живи и здрави
Егати президенската кампания на Обама ако не се сложи юзди на ДАУ ,сега е последният момент да го пуснат по нанадолнището без да засегне нечии интереси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДокога ще плещиш тези глупости? Няма ли най-сетне да ти дойде ума в главата? Тези които си ги споменал вече са фалирали! Време е отново да си смениш аватара...
стискай си депозита и не мисли за акулите...
когато бъфет и голдман фалират ...ти не само, че няма да имаш пари в депозитната си сметка, а ще трябва да връщаш на банкататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар