Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеLOL...Нали знаеш как казват, bad trades become investments..Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеLOL...Нали знаеш как казват, bad trades become investments..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениечудничко,
на фона на 12к$ минус в златото си е направо кеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЯ да си затворя позицийката аз на 1167. 12$ *5=60$
. Може да е малко но с кеф.
на фона на 12к$ минус в златото си е направо кефТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеаайде бе, мечките не се ли наиграха...
2 месеца съм си седмал на ръцете вече, писна ми...
heeeelp!
що не ги пускаш
идеално е за къси,
изчакали го на 11250 мах
и го резни
Коментар
-
Я да си затворя позицийката аз на 1167. 12$ *5=60$
. Може да е малко но с кеф.
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНа тези ниски нива на индексите ....задължително трябва да почне човек да влиза.
Чакай да ударя 5 дълги S&P на 1155Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениемецин ден ъгейн
че и никакъв признак за финиш на паниката....
как виждаш ти край на паниката за 20-30 дни ?
а чисто технически, къде виждаш целта на дневна на този красив флаг / подобни има и на ес енд пи-то и на насдак / ?
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениее, аз съм по-зле, че имам две, и то с P/E около 3.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениев европата е много много криво... не вярвах че и при над 30% спад ще има спадове за 1-2 минути от 1% на индекси. имам една акция с P/E 2?!!! - не е за вярване..е, аз съм по-зле, че имам две, и то с P/E около 3.
Коментар
-
Desperado,
кoя е тази акция ако не е тайна?
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениев европата е много много криво... не вярвах че и при над 30% спад ще има спадове за 1-2 минути от 1% на индекси. имам една акция с P/E 2?!!! - не е за вярване..Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар