Мда... не беше безпроблемно влизането, но аз добавих още днес. Очаквам 1220-1240 на СП, а може и повече. Пазара има нужда да издиша - 5 месеца поред имаме мечи движения, а засега не е очевидно, че тренда се е обърнал.. Може би да, може би не, но засега сме нагоре, а октомври ще мислим за мечки..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениедругия вариант е да се знаят горе долу отчетите отсега и големите да си купуват кропко без да се усеща.... и да скочат с 10-15% на отчети акциите...много нервна ситуация... не мога да се зарадвам нещо... ще гледаме повече без да пипам
Коментар
-
Хубавото на фин пазари е, че няма 100% верен подход... Да, възможно е да паднем още и дори доста, но за мен тук рискът е голям да си в къси.
VIX не падна под 25-30, за мен този пазар не си е поел въздух и късите все още не са зтворили техните позиции.. Предпочитам да изчакам, но гледам само за дълги.
Коментар
-
Предлагаме тренинг и съвместна търговия с акции на NYSE и NASDAQ в гр. Варна. За подробности посетете сайта.Last edited by бедната йена; 10.09.2011, 12:52.аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеНай поскъпналата акция днес е в тон с настроението на деня - SPEX +90%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолко очакваш индексите?
10000
до края на другата
Last edited by 4ubaka; 09.09.2011, 17:18.
Коментар
-
Колко очакваш индексите?
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеМдаааааа...та как казваш , че му викат ???
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеМда... На това му викат капан за мечки...
Аз ще влизам в дълги предполагам утре ( или при дневна корекция).Цел 125 ,стоп 118 spy.
Коментар
Коментар