If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не си длъжен на никого,
просто те мислех за по-сириозен
If you are going to run, run fast or not at all...От личен избор аз избирам да бягам. Просто да държа губещи позиции е тежка работа, предпочитам да ми е весело и от време на време да ликвидирам рано, но да спя добре. Колкото и несериозно да звучи за теб това, спокойния сън е много сериозно нещо за мен..
Мда..Щом ударихме 1185, срочно ликвидирах всички позиции. От тук, може и new lows да ударим,но аз няма да играя на късите,просто ще гледам за дълги но от по-добри нива.
Пич... скъсяване на компания, която всеки момент може да почне да си изкупува акциите си и има толова кеш е твърде глупаво... Аз почнах да пълня преди време от 28 до 23 и продадох на 29... едно от най-добрите ми попадения за акция която е в мечи пазар
Аз ги шортнах на 22.30, не успях да хавана 22.50.......... ако почнат да се качват дупе да ми е яко.
Според мен RIM (RIMM) (тия дет правят блекбери, ако някой не се сеща) са много зле в момента и са за яко окъсяване......... направо са си загинали.
Скъсайте им гъзеца, ако искате да спечелите някой лев (долар)........... стига сте скъсявали златото.
Малко по нататък и Нокия (NOK) ще са в същия кюп, но за тях е рано.......... а може и сега да е момента......... знам ли ?!
Пич... скъсяване на компания, която всеки момент може да почне да си изкупува акциите си и има толова кеш е твърде глупаво... Аз почнах да пълня преди време от 28 до 23 и продадох на 29... едно от най-добрите ми попадения за акция която е в мечи пазар
Коментар