IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
    не си длъжен на никого,
    просто те мислех за по-сириозен
    If you are going to run, run fast or not at all...От личен избор аз избирам да бягам. Просто да държа губещи позиции е тежка работа, предпочитам да ми е весело и от време на време да ликвидирам рано, но да спя добре. Колкото и несериозно да звучи за теб това, спокойния сън е много сериозно нещо за мен..
    Last edited by stkv; 21.09.2011, 23:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
      лол.. поста ми от 3:30 ЕST. Просто тогава свърших, извинявай, че не съм ти казал кога започнах... spy бяха около 118.
      не си длъжен на никого,
      просто те мислех за по-сириозен

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
        странна птица си,
        комплекси ли избиваш???
        докато беше дълъг,
        в един момент "продавах
        през целия ден",
        постфактум е лесно ,нали
        лол.. поста ми от 3:30 ЕST. Просто тогава свърших, извинявай, че не съм ти казал кога започнах... spy бяха около 118.

Коментар

Аз търгувам само ETFs. Продавах през целия ден.
          странна птица си,
          комплекси ли избиваш???
          докато беше дълъг,
          в един момент "продавах
          през целия ден",
          постфактум е лесно ,нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Кръв се лее. Днеска много брутално.
            Мда..Щом ударихме 1185, срочно ликвидирах всички позиции. От тук, може и new lows да ударим,но аз няма да играя на късите,просто ще гледам за дълги но от по-добри нива.

Коментар

• Кръв се лее. Днеска много брутално.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                Къде тук.......... имаш предвид някоя определена компания или ?!

Иначе (RIMM) се сринаха доволно днес, ще ги оставя и утре да се търкалят.
                Аз търгувам само ETFs. Продавах през целия ден.

Коментар

Наложи се днес да продам всичко. Все пак и малката печалба е печалба, а рискът тук вече е голям.
                  Къде тук.......... имаш предвид някоя определена компания или ?!

Иначе (RIMM) се сринаха доволно днес, ще ги оставя и утре да се търкалят.

Коментар

• Наложи се днес да продам всичко. Все пак и малката печалба е печалба, а рискът тук вече е голям.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Пич... скъсяване на компания, която всеки момент може да почне да си изкупува акциите си и има толова кеш е твърде глупаво... Аз почнах да пълня преди време от 28 до 23 и продадох на 29... едно от най-добрите ми попадения за акция която е в мечи пазар
                      Аз ги шортнах на 22.30, не успях да хавана 22.50.......... ако почнат да се качват дупе да ми е яко.
                      Last edited by Xman1; 21.09.2011, 17:39.

Коментар

• Довечера ще е интересно
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                          Според мен RIM (RIMM) (тия дет правят блекбери, ако някой не се сеща) са много зле в момента и са за яко окъсяване......... направо са си загинали.

Скъсайте им гъзеца, ако искате да спечелите някой лев (долар)........... стига сте скъсявали златото.

Малко по нататък и Нокия (NOK) ще са в същия кюп, но за тях е рано.......... а може и сега да е момента......... знам ли ?!
                          Пич... скъсяване на компания, която всеки момент може да почне да си изкупува акциите си и има толова кеш е твърде глупаво... Аз почнах да пълня преди време от 28 до 23 и продадох на 29... едно от най-добрите ми попадения за акция която е в мечи пазар

Коментар

• ...мисла при сип-а едно късо да вкарам от 1198
                            自由西藏

Коментар

• Според мен RIM (RIMM) (тия дет правят блекбери, ако някой не се сеща) са много зле в момента и са за яко окъсяване......... направо са си загинали.

Скъсайте им гъзеца, ако искате да спечелите някой лев (долар)........... стига сте скъсявали златото.

Малко по нататък и Нокия (NOK) ще са в същия кюп, но за тях е рано.......... а може и сега да е момента......... знам ли ?!
                              Last edited by Xman1; 21.09.2011, 05:29.

Коментар

• ...ми налЕ напраиха апчита, за таквиз кат дедо! Я виж дедо ти Рупи Мърди кво прай...ми дедо Хю...
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X