jays много си прав!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
...приателинека да приемем деиствителноста
ок?
...пазара е 0-ва играт.е ако ниакои пе4ели 100$ друг ги губи
ок ?
.. в тоиа ред на мисли какво зна4ение имат даните които излизат ???.....дори да са bullish триабва да намери6 продава4 ,ок? ...дори да са bearish триабва да намери6 купува4 ,ок ?
...сега, с какво се храниат големите ? с на6ите нагласи, как мојем да пе4елим малките ? като следваме големите
...пазара е техника<но не тази коиато се пордава по книјарниците> и психика
...скасиавам pivot points/volume relations...риска е огромен застото е оptions x
....cheers mate
Коментар
-
Не знам с каква смелост скъсявате индексите при изключително добрите макроданни, които излизат.
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнениеsell 11 770Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМисля, че днес (или овър найт-с фючърите) ще видим краткосрочното дъно на индексите. Аргументи:
1. Основните индекски удържат ключовите си нива!
- СиП държи важната 1190-1210 зона!
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение- Наскак 100 изглежда като с пробив - но това е заради изкривената картина с Апъл (с тежест 16%) Апъл е под силен натиск заради падежиращите утре големи обеми путове. освен това да припомним, че мениджмънта получи като бонуси огромни пакети тук... т.е. някой бързат да си кешират премиите..Виж графиката на Епъл и на Насдак последните три месеца и ще разбереш какво имам предвид.
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение- утре ДАКС вероятно ще удържи изключително ключовата зона 5700-5750 ниво.
Лошото е, че цяла седмица държат фронта до обяд и след това отново потъват.
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение3. Фундаментално:
- Другата седмица е Денят на Благодарността, после се почва с Черния петък, Санта Клаус и прочее. Знам че американите обожават патерните - и и обикновено ги следват.
- Данните за американската икономика се подобряват значително.
Проблемът е, че когато всички са на едно мнение....
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение- И последно "сейв хевън активите" - злато, сребро, франк, йена се държат не така както бихме очкавали при "паника" на пазара.
Така мисля аз, но ми е все едно какво ще се случи - застрахован съм на сто процента и само гледам мача.
Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе знам каква им е концепцията,но без единно политическо и икономическо ръководство нищо няма да стане!!!Сдве думи Щати!!!Това е!!!自由西藏
Коментар
-
...между другото, да кажа, че некои аналисти обръщат местата на главата и опашката, а като таргет на трейда, дават нивото на опашката, кои са по-прави...знам ли, важното тук е входа и таргета!
пп а тая фиг "набабамишортите" позната е , сигурно говориш за 2В модела,а другите катерица, кукумявка ,кюмюр признавам си не знам ги ...или пък познати са с други имена
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениев тия дебели книги на всяко едно движение може да се намери име - дракон, катерица, кукумявка, диамант, кюмюр, трапец, ромб, набабамишортите...
自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеза след Коледа - друга бира!
И аз съм песимист за след Нова Година - трябват тежки политически решения за Еврозоната - а там осраното е ужано много... Но не вярвам да я оставят да изгърми - като концепция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеза след Коледа - друга бира!
И аз съм песимист за след Нова Година - трябват тежки политически решения за Еврозоната - а там осраното е ужано много... Но не вярвам да я оставят да изгърми - като концепция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНа мен оптимиста ми намирисва вече на 10000 за Найс.четооо!!!
Май не го интересуват никакви фундаменти!!!
Иска да си извърви пътяяя!!!
Ако пробие сега или утре последната съпротива!!!
Ако не, отлагаме за след Коледа!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМисля, че днес (или овър найт-с фючърите) ще видим краткосрочното дъно на индексите. Аргументи:
- Наскак 100 изглежда като с пробив - но това е заради изкривената картина с Апъл (с тежест 16%) Апъл е под силен натиск заради падежиращите утре големи обеми путове. освен това да припомним, че мениджмънта получи като бонуси огромни пакети тук... т.е. някой бързат да си кешират премиите...
- утре ДАКС вероятно ще удържи изключително ключовата зона 5700-5750 ниво.
2. Експърейшъните утре - сетнати вероятно за нива 1200 СиП...
3. Фундаментално:
- Другата седмица е Денят на Благодарността, после се почва с Черния петък, Санта Клаус и прочее. Знам че американите обожават патерните - и и обикновено ги следват.
- Неизвестността идва от европа разбира се, но вече става традиционна намесата на ЕЦБ на бонд маркета (противно на всичките НЕ-та по въпроса), и това ще си окаже думата...
- Олиото - напук на очакванията за рецесия продължава да катери устремно... Индустриалните колмодитис също показват изненадваща "устойчивост" към случващото се понастоящем..
- И последно "сейв хевън активите" - злато, сребро, франк, йена се държат не така както бихме очкавали при "паника" на пазара.
Така мисля аз. Успех на всички търгуващи!
Май не го интересуват никакви фундаменти!!!
Иска да си извърви пътяяя!!!
Ако пробие сега или утре последната съпротива!!!
Ако не, отлагаме за след Коледа!!!Last edited by kefala; 17.11.2011, 22:48.
Коментар
-
Мисля, че днес (или овър найт-с фючърите) ще видим краткосрочното дъно на индексите. Аргументи:
- Наскак 100 изглежда като с пробив - но това е заради изкривената картина с Апъл (с тежест 16%) Апъл е под силен натиск заради падежиращите утре големи обеми путове. освен това да припомним, че мениджмънта получи като бонуси огромни пакети тук... т.е. някой бързат да си кешират премиите...
- утре ДАКС вероятно ще удържи изключително ключовата зона 5700-5750 ниво.
2. Експърейшъните утре - сетнати вероятно за нива 1200 СиП...
3. Фундаментално:
- Неизвестността идва от европа разбира се, но вече става традиционна намесата на ЕЦБ на бонд маркета (противно на всичките НЕ-та по въпроса), и това ще си окаже думата...
- Олиото - напук на очакванията за рецесия продължава да катери устремно... Индустриалните колмодитис също показват изненадваща "устойчивост" към случващото се понастоящем..
- И последно "сейв хевън активите" - злато, сребро, франк, йена се държат не така както бихме очкавали при "паника" на пазара.
Така мисля аз. Успех на всички търгуващи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеРавно и противоположно по сила такова, другото са бла бла..tova e deistvitelnosta
..prosta logika ?za kogo se prodavat debelite knigi ???? za 80%-te procenta
...v momenta sme v options xtova e tehnikata
Коментар
Коментар