IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• jays много си прав!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ...приатели нека да приемем деиствителноста ок?

...пазара е 0-ва игра т.е ако ниакои пе4ели 100$ друг ги губи ок ?

.. в тоиа ред на мисли какво зна4ение имат даните които излизат ???.....дори да са bullish триабва да намери6 продава4 ,ок? ...дори да са bearish триабва да намери6 купува4 ,ок ?

...сега, с какво се храниат големите ? с на6ите нагласи , как мојем да пе4елим малките ? като следваме големите

...пазара е техника<но не тази коиато се пордава по книјарниците> и психика

...скасиавам pivot points/volume relations ...риска е огромен застото е оptions x

....cheers mate

Коментар

• Не знам с каква смелост скъсявате индексите при изключително добрите макроданни, които излизат.

Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
        sell 11 770
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ...looks like this is bull trap !!!

Коментар

• sell 11 770

Коментар

• ...Dow Jones call 11 575 day target

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                Мисля, че днес (или овър найт-с фючърите) ще видим краткосрочното дъно на индексите. Аргументи:
                1. Основните индекски удържат ключовите си нива!
                - СиП държи важната 1190-1210 зона!
                На SP най-важна му беше зоната 1222-1227. Вчера бе пробита, при това доста зрелищно и, съдейки по скоростта, вероятно активира доста машини.

Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                - Наскак 100 изглежда като с пробив - но това е заради изкривената картина с Апъл (с тежест 16%) Апъл е под силен натиск заради падежиращите утре големи обеми путове. освен това да припомним, че мениджмънта получи като бонуси огромни пакети тук... т.е. някой бързат да си кешират премиите..
                Абе това оправдание за теглото никой не го използва, когато индекса се качва, а само като пада Виж графиката на Епъл и на Насдак последните три месеца и ще разбереш какво имам предвид.

- утре ДАКС вероятно ще удържи изключително ключовата зона 5700-5750 ниво.
                Ами след четири поредни мечи сесии, бива като за петък да направят едно зелено затваряне.
                Лошото е, че цяла седмица държат фронта до обяд и след това отново потъват.

3. Фундаментално:
                - Другата седмица е Денят на Благодарността, после се почва с Черния петък, Санта Клаус и прочее. Знам че американите обожават патерните - и и обикновено ги следват.
                - Данните за американската икономика се подобряват значително.
                Фундаментално данните за американската икономика се подобряват в очите на всички, които вече месец точат зъби за поредния "патърн" - Коледното рали.
                Проблемът е, че когато всички са на едно мнение....

- И последно "сейв хевън активите" - злато, сребро, франк, йена се държат не така както бихме очкавали при "паника" на пазара.
                Единственото убежище вече е кеша, но набутан по принуда в определени трежърита. Виж швейцарските, финландските, шведските, немските бондове...

Така мисля аз, но ми е все едно какво ще се случи - застрахован съм на сто процента и само гледам мача.
                Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Не знам каква им е концепцията,но без единно политическо и икономическо ръководство нищо няма да стане!!!Сдве думи Щати!!!Това е!!!
                  То това е била и идеята от самото начало, още при Дьо Гол, а сега това е некакво "недоносче"...
                  自由西藏

Коментар

• ...между другото, да кажа, че некои аналисти обръщат местата на главата и опашката, а като таргет на трейда, дават нивото на опашката, кои са по-прави...знам ли, важното тук е входа и таргета!
                    пп а тая фиг "набабамишортите" позната е , сигурно говориш за 2В модела, а другите катерица, кукумявка ,кюмюр признавам си не знам ги ...или пък познати са с други имена
                    Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                    в тия дебели книги на всяко едно движение може да се намери име - дракон, катерица, кукумявка, диамант, кюмюр, трапец, ромб, набабамишортите...

自由西藏

Коментар

за след Коледа - друга бира!

И аз съм песимист за след Нова Година - трябват тежки политически решения за Еврозоната - а там осраното е ужано много... Но не вярвам да я оставят да изгърми - като концепция!
                      Не знам каква им е концепцията,но без единно политическо и икономическо ръководство нищо няма да стане!!!Сдве думи Щати!!!Това е!!!

Коментар

И аз съм песимист за след Нова Година - трябват тежки политически решения за Еврозоната - а там осраното е ужано много... Но не вярвам да я оставят да изгърми - като концепция!
                        Осраното е най-вече в Щатите, които бият по дълг и дефицит Европа (особено търговски, нищо че е модерен този на правителствените разходи тези дни), само дето нямат население спестило пари! Та там е играта, според мен, а Европа е голямо зле да си защитава интереса..

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          На мен оптимиста ми намирисва вече на 10000 за Найс.четооо!!!
                          Май не го интересуват никакви фундаменти!!!
                          Иска да си извърви пътяяя!!!
                          Ако пробие сега или утре последната съпротива!!!
                          Ако не, отлагаме за след Коледа!!!

Коментар

Мисля, че днес (или овър найт-с фючърите) ще видим краткосрочното дъно на индексите. Аргументи:
                            - Наскак 100 изглежда като с пробив - но това е заради изкривената картина с Апъл (с тежест 16%) Апъл е под силен натиск заради падежиращите утре големи обеми путове. освен това да припомним, че мениджмънта получи като бонуси огромни пакети тук... т.е. някой бързат да си кешират премиите...
                            2. Експърейшъните утре - сетнати вероятно за нива 1200 СиП...
                            3. Фундаментално:
                            - Другата седмица е Денят на Благодарността, после се почва с Черния петък, Санта Клаус и прочее. Знам че американите обожават патерните - и и обикновено ги следват.
                            - Неизвестността идва от европа разбира се, но вече става традиционна намесата на ЕЦБ на бонд маркета (противно на всичките НЕ-та по въпроса), и това ще си окаже думата...
                            - Олиото - напук на очакванията за рецесия продължава да катери устремно... Индустриалните колмодитис също показват изненадваща "устойчивост" към случващото се понастоящем..
                            - И последно "сейв хевън активите" - злато, сребро, франк, йена се държат не така както бихме очкавали при "паника" на пазара.

Така мисля аз. Успех на всички търгуващи!
                            На мен оптимиста ми намирисва вече на 10000 за Найс.четооо!!!
                            Май не го интересуват никакви фундаменти!!!
                            Иска да си извърви пътяяя!!!
                            Ако пробие сега или утре последната съпротива!!!
                            Ако не, отлагаме за след Коледа!!!
                            Last edited by kefala; 17.11.2011, 22:48.

Коментар

• Мисля, че днес (или овър найт-с фючърите) ще видим краткосрочното дъно на индексите. Аргументи:
                              - Наскак 100 изглежда като с пробив - но това е заради изкривената картина с Апъл (с тежест 16%) Апъл е под силен натиск заради падежиращите утре големи обеми путове. освен това да припомним, че мениджмънта получи като бонуси огромни пакети тук... т.е. някой бързат да си кешират премиите...
                              2. Експърейшъните утре - сетнати вероятно за нива 1200 СиП...
                              3. Фундаментално:
                              - Неизвестността идва от европа разбира се, но вече става традиционна намесата на ЕЦБ на бонд маркета (противно на всичките НЕ-та по въпроса), и това ще си окаже думата...
                              - Олиото - напук на очакванията за рецесия продължава да катери устремно... Индустриалните колмодитис също показват изненадваща "устойчивост" към случващото се понастоящем..

Така мисля аз. Успех на всички търгуващи!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Равно и противоположно по сила такова, другото са бла бла..
                                ...80% gubiat...20% pe4eliat na pazara tova e deistvitelnosta

..prosta logika ? za kogo se prodavat debelite knigi ???? za 80%-te procenta

...v momenta sme v options x tova e tehnikata

Коментар

Working...
                                X