IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....днес има по рано затвариане !!!

...ареа 118 118.50 SPY е клу4а....ако не го пробие днес ,сте гап-не UP в понеделник !!! така го вијдам аз ...за S&P е 11 70-1174 ....ако видим затвариане над тези нива днес сте е адцки Bullish !!!..........

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
      ...11 77 11 82 12 00 in play
      jays, just buy е преръка за загуба а пари. Днес напрaвихме new lows, въпреки че ралито след отваряне е впечатляващо, няма ясен стоп или поне той е под 1150... Аз ще изчакам. Много играчи не са на пазара днес, а уиекендите са волатилни в наши дни. Ще изчакам до понеделник, хубавите неща не стават бързо, няма смисъл да се отваря позиция днес. Всичко хубаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
        ...11 77 11 82 12 00 in play
        Днес ли бре?

Коментар

• ...11 77 11 82 12 00 in play

Коментар

• ....buy buyyyyyy buy anything just buy

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Интересна игра се очертава в Йена-евро... Аз закрих доларови позиции вчера и мисля да скъся йената спрямо еврото мноооого дългосрочно. Япония е следващата страна за която ще се заговори. Европейските бюрократи са направо отличници в сравнение с японските им колеги
              не бих пипнал точно сега еврото за дълга позиция... ако се оправят нещата от тука ще има какво да вземеш и ще го разбереш със сигурност навреме, но обратния сценарии е само поглед в пропаста.

що не пробваш chfjpy. има много репратриране и йената е силна имаше и интервенции доколкото помня на usdjpy, незнам може да си имаш рисърч.

успех

Коментар

• Мда..Тази идея за скъпата йена е била валидна за последните поне 10 години. Хората търсеха да късят йена или JGB, но досега пари от тези позиции никй не е направил...

Това за дългосрочна позиция, няма проблеми, но обикновено хората правят така, защото не са "в крак" с пазара, а не искат да поставят стопове..

Според мен тезата е валидна, но засега няма индикация, че това е печеливша позиция. От опит знам, че е по-добре да си малко късно отколкото рано. Успех ти желая, но аз няма да играя ..

Коментар

• Интересна игра се очертава в Йена-евро... Аз закрих доларови позиции вчера и мисля да скъся йената спрямо еврото мноооого дългосрочно. Япония е следващата страна за която ще се заговори. Европейските бюрократи са направо отличници в сравнение с японските им колеги

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Баси погрома по света!

Каква я мислят "юнаците"? Докъде ще го докарат??

Почвам да си мисля че невъзможното е на път да се случи! Еврозоната май наистина изживява последните си дни.... поне в този и вид!

Мисля така, защото е очевидно, че каквото и да се наптави, "пазарът" (дирижорите скрити зад него) са все "недоволни"... Т.е. докато не видят "кръв" - няма да се успокоят!

Междувпрочем, прогнозата ми от миналата седмица се разби катастрофично и дори комично! Успокоява ме факат, че наистина е време разделно, и какво ще се случи знае една шепа хора по света - тия дето дърпат конците! Останалите само гадаем...
                    Съжалявам за дългия пост но като гледам какво става по света много се дразня...

Съгласен че е време разделно, но не за дирижорите /дали ги има или не незнам/ защото по-лошо поведение на всички европейски институции не може да има . ЕЦБ нямала мандат да спасява държави разбираш ли, нейния мандат е само за прайс стабилити в еврозоната, а бе то еврото е поставено под въпрос те за прайс стабилити ще говорят. Не излезнаха да покажат некакви contingency мерки нищо. И преди да тръгне Италия колко пъти повтаряха че фалит на Гърция не трябвало да има при никакви обстоятелства щело да стане много лошо , кой ли не се упражняваше с това ама реални сметки за загубите (и по точно кой ще изгуби...) и мерки нито се въведоха нито дадоха - освен да продължават да наливат пари Гърцич в която 50% от икомиката е държавна а в същото време искат да се съкращават държавни разходи и т.н. . Е сега като ясно че ще фалира Гърция при такива спредове на CDS как очакват да реагират пазарите.

Коментар

• Аз съм си оптимист... винаги!

Но трябва реализъм, осовено в кочината БеГетовска...

А относно Блек Фрайдей-я - хич не е ясно колко ще пазаруват американите... Там всеки 2 от 3 са инвеститори - а като гледат какво става по света - не ми се вярва да развържат кесиите за стоки и прочее боклуци!

Ще четем през уикенда - какво са си напазарували! Само да не се окаже, че и там (както тука) вървят само хард промоциите - от типа Кауфланд и лидл...

Коментар

• Бъди оптимист и в най лошите ситуации,можем да извлечем полза!
                        Днес е черния петък при Американците-ще пазарят здраво!
                        Купи Америка и ти!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Баси погрома по света!

Каква я мислят "юнаците"? Докъде ще го докарат??

Почвам да си мисля че невъзможното е на път да се случи! Еврозоната май наистина изживява последните си дни.... поне в този и вид!

Мисля така, защото е очевидно, че каквото и да се наптави, "пазарът" (дирижорите скрити зад него) са все "недоволни"... Т.е. докато не видят "кръв" - няма да се успокоят!

Междувпрочем, прогнозата ми от миналата седмица се разби катастрофично и дори комично! Успокоява ме факат, че наистина е време разделно, и какво ще се случи знае една шепа хора по света - тия дето дърпат конците! Останалите само гадаем...

Коментар

• ok,thanks

Коментар

• ...buy 1 156

Коментар

• Аха ясно.
                                имаш вътрешна информация
                                Last edited by mibova; 24.11.2011, 15:23.

Коментар

Working...
                                X