IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Коледа

Един Коледен Поздрав от колега от ЗиройХедж:

http://www.zerohedge.com/contributed...research-email

Уважаеми колеги

Тя най-сетне е тук. Не, аз нямам предвид ЕЦБ и нейните скалъпени усилия за спасяване на финансовия сектор и насърчаване на кери трейда. Аз, разбира се, говоря за Коледа. Нека периодът да е весел, та дори и това да е свързано със странни изпълнения, като например пеене пред вратите на съседите в непосредствена близост, въпреки че обикновено никога не говорим с тях.

"Коледа маха с магическа пръчка над този свят, и ето, всичко е по-меко и по-красиво"

Норман Винсънт Пийл

Тук, в Tick по Tick, ние приемаме Коледа много сериозно. Като резултат, ние се чувстваме задължени да връчим на нашите лоялни читатели един подарък от нас. (Барабанен бой, моля). Бих искал да представя 12 Коледни икономически факти на Tick по Tick.

1. През последните 12 месеца, Федералният резерв се е увеличил паричното предлагане за икономиката (M2) с 9.9%.
    2. Въпреки неплатежоспособност на Европа. Ако бяхте скъсили двойката EURUSD на този ден миналата година, щяхте да сте на печалба само 0,7% .
    3. Гръцкият борсов индекс (ASE) надмина Citigroup с 10,36%, ако разгледаме последните 5 години. След сконтиране на обратния сплит на акцията, Citigroup се търгуват на $ 2,60 срещу 55,70 долара през 2007 г..
    4. Производителят на потребителски стоки Procter & Gamble вече може да заема пари за 5-годишен период за по-малко лихва от всеки член на еврозоната, с изключение на Германия и Финландия.
    5. Linkedin, Pandora и Groupon са все компании, водещи по загуби. И все пак, ако бяхте купили техните акции при IPO, щяхте да сте направили +171%, 8,9% и 50% в първите дни на търговия.
    6. Фондовият пазар на Китай сега се търгува на същото ниво, както е бил през Q3 на 2000 г.. През този период, китайският БВП почти се е утроил.
    7. Сумата на целия дълг на САЩ, както публичен, така и частен, се равнява на $ 56 трилиона, с недофинансирани бъдещи задължения от $ 1 037 000 на глава от населението. Публичният американски дълг достигна 100% от БВП едва вчера.
    8. "Легендарният" Хедж фонд мениджър Джон Поулсън, за които са изписани множество книги, е загубил над 50% от стойността на фонда си през миналата година.
    9. В анкета на Bloomberg, проведена през декември 2011 г., единадесет анализаторите прогнозираха, че S & P 500 ще нарасне средно с 11% до 1379. От тях, най-бичо настроени бяха Goldman Sachs, които открито прогнозираха рали от 17%. Индексът на 500-те най-големи американски компании в момента е 1,49% надолу от началото на годината.
    10. Да бъдеш дълъг в S & P Волатилност се оказа една успешна стратегия за 4 от последните 5 години.
    11. През последния месец, Блумбърг са публикувани 25 179 статии с думите Европа и Безпокойство, включени в повествованието.

.... И накрая

12. Дядо Коледа трябва да посети 832 Домове за секунда, за да достави всички свои подаръци.

Весела Коледа

Джордж Адкок

Основател

www.tickbytick.co.uk

@ TickByTick_Team"

Весела Коледа и бъдете живи и здрави !

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
      . Време е за запразняване.
      Точно пък като се задава се най-хубавата част като че ли..
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Аз бях понакупил акции на Merck на 35$ и ги разкарах преди малко. Хванах и на няколко пъти дипчетата на YMZ12 и поизкярих и от там Кофтито е, че не му повярвах на ралито, въпреки че го очаквах и писах за това и не можах да изкяря оптимално от суинга. Време е за запразняване.

Весело посрещане на празниците

Коментар

• ...едно мъъъъъъъничко и простичко броене, старию джедай спретнал е! Намаляващи триъгълници-флет топ, десцендинг ботъм, като корекция на имп 5-ца! Ако тъй не стане, броенето погрешно там било е...Успехи вам и силата со вас да бъде!
          自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Не мисля, да видя отписване на американски дълъг

На тези дълга им е в собствената валута, точно както и американския, просто не го афишират.

Лека
            говоря за схемата,
            че е същата,
            само дето там
            имаше отписване на
            "токсични" активи,
            както и да е,
            лека и от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
              да де, аз съм съгльасен,
              на пръв поглед е така,
              Обаче
              схемата е същата като
              при чичо Сам след
              фалита на Фреди и Фани,
              отпуснатата сума е леко казано
              притеснителна, а подозирам, че
              няма и да е последната,
              с няколко думи-мисля ще
              има отписване на дълг и на
              други държавици
              Не мисля, да видя отписване на американски дълъг

На тези дълга им е в собствената валута, точно както и американския, просто не го афишират.

Лека

Коментар

Не, сумата която се дава е много по-голяма от отписаното, а счетоводно засега няма как да помогне и не е това целта.

Просто заринаха пазара с ликвидност, а това влачи нивата на лихвите по депозитите на италианските и т.н. „форексмасъри” надолу, което ще доведе и до крайната цел. Ако трябва ще вдигат пазара и инфлацията едновременно и неотклонно, докато не стане ясно и на последния глупак какво се очаква от него.

Поздрави
                да де, аз съм съгльасен,
                на пръв поглед е така,
                Обаче
                схемата е същата като
                при чичо Сам след
                фалита на Фреди и Фани,
                отпуснатата сума е леко казано
                притеснителна, а подозирам, че
                няма и да е последната,
                с няколко думи-мисля ще
                има отписване на дълг и на
                други държавици

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                  що ми се струва,
                  че ецб раздаде на тез
                  които отписваха маляшки
                  дълг , за покриване на
                  счет загуби,
                  и всичко това прикрито
                  като нисколихвено финансиране
                  Не, сумата която се дава е много по-голяма от отписаното, а счетоводно засега няма как да помогне и не е това целта.

Просто заринаха пазара с ликвидност, а това влачи нивата на лихвите по депозитите на италианските и т.н. „форексмасъри” надолу, което ще доведе и до крайната цел. Ако трябва ще вдигат пазара и инфлацията едновременно и неотклонно, докато не стане ясно и на последния глупак какво се очаква от него.

Поздрави

Коментар

• VMware паднаха стабилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                      ...имасхе 4 поин-та селл ,но затвори мyни4ко над вyрха си на отвариане , мислиа 4е бе6е 1 236 добро ниво за таке профиt
                      ...be smart !!!!

...Наивник ,приател4е не приемаи коментара ми за обида , в една ко6ни4ка сме ...образно се изказах...

...Круме ...да имам JD в кравта ,но моиата мисал е винаги трезва дори когато сyм емоционален ...keep in mind .....понеје ми зву4и6 предизвикателно ако ре6и6 да си мери6 пи6ката с мен аз сyм готов xиxиx

....приатели
                      Кви обиди, кви 5 лева. Попитах като казваш 1236 индекс ли да гледам или търгуваемото мини.

Коментар

• ...имасхе 4 поин-та селл ,но затвори мyни4ко над вyрха си на отвариане , мислиа 4е бе6е 1 236 добро ниво за таке профиt
                        ...be smart !!!!

...Наивник ,приател4е не приемаи коментара ми за обида , в една ко6ни4ка сме ...образно се изказах...

...Круме ...да имам JD в кравта ,но моиата мисал е винаги трезва дори когато сyм емоционален ...keep in mind .....понеје ми зву4и6 предизвикателно ако ре6и6 да си мери6 пи6ката с мен аз сyм готов xиxиx

....приатели

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          1242,14/10,50,58
                          Джей питам. Инак 1236,25 по същото време

Коментар

ФЕД реагира бързо и веднага даде на банките достатачно време да протакат затягането на коланите.

Не че не се очакваше, да видим европейските регулатори, дали ще осмислят хода до 2-3 месеца или ще им трябва повече време
                            що ми се струва,
                            че ецб раздаде на тез
                            които отписваха маляшки
                            дълг , за покриване на
                            счет загуби,
                            и всичко това прикрито
                            като нисколихвено финансиране

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Ай кажи моментна котировка да те знам за какво говориш. Дай само цифра а аз много лесно ще си напиша домашното
                              1242,14/10,50,58

Коментар

• ...консулидациа е ,не би триабвало да затвори над вyрха си !!!! ...за скасиаване е опасно моје би 65-35 % !!!!

Коментар

Working...
                                X