IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами според мен, когато има обем над 3 пъти нормалния, движението обикновено продължава... По вероятно е да си хванал ножа на корнинг, отколкото дръжката.

Коментар

• Айде, и Corning GLW сложихме днес на 12.5$ в торбичката на дядо Мраз.
      Само че по-малко количество, понеже ми е 1-ва тех. акция,а те ме притесняват малко. Тамън ще има за усредняване 10-15% по долу,ако се окаже че съм се набол на ножа вместо да го гепам за дръжката.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Мисля, че днес наблюдавахме фундаментална промяна, която се размина с моите очаквания. Това, което чухме от ФЕД ( да потвърди и удължи срока) е, че ще гарантират за подържането на цените на активите с 0% лихва за следващите 3 години. От тук нататък за мен всякакви къси на акции са равносилни на игра на "сляпа баба на паркинг". Това е
        1) Тази фундаментална промяна е била изненда само за теб, eurodollar futures for z 2013 са без промяна. Пазарните лихви не се промениха

2) Лихвите по държавните облигации са рекордно ниски. Моделите за зависимост между тези лихви и пазарните валюации, никога не са били особено акуратни, но сега са просто безполезни. Това не са корелирани пазари, или поне не са корелирани в нормални условия.

3) Да това е бичи пазар, но все пак пазар. Бъдещето може да е различно, и къси позиции, не трябва да се забравят, а де се използват внимателно.

успех.

Коментар

• Днеска май ще се ухилвам до уши.
          И вчера не бе зле,мойто ПФ не потъна като индексите,най вече благодарение на STD и RIO. Сега е ред на Тransocean да дърпа каруцата.

http://www.bloomberg.com/news/2012-0...tml?cmpid=yhoo

Коментар

• Тук се чака отнасяне на 13К за Дау като куцо пиле домат дет се вика
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• кАТЕРПИЛАРИТЕ-корави машини изтеглиха цялата USA икономика-бравос,ама да видим до кога ще имат сили да я теглят!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Днес май пак се очертава корава формула 1.
                Особено като гледам премаркета на мойте - доволен.
                RIG и RIO - уж влязох много лонг, ако се задържи още 3-4 дена това темпо ще си изпълнят на 85-90% 1 и 2 годишните таргети за месец време и ще продам. Пу пу пу - ха дано.
                И Сантандерката нагоре, ма тя има бол път още,пък и снася 11% годишно, не я бързам. SKM - също.И от BHI тепърва ще чакам медец.

Коментар

• Мисля, че днес наблюдавахме фундаментална промяна, която се размина с моите очаквания. Това, което чухме от ФЕД ( да потвърди и удължи срока) е, че ще гарантират за подържането на цените на активите с 0% лихва за следващите 3 години. От тук нататък за мен всякакви къси на акции са равносилни на игра на "сляпа баба на паркинг". Това е
                  Last edited by IvanG; 25.01.2012, 23:44.
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                    Купувай Corning сега само ако си убеден че пазара ще е само нагоре. Дават го strong sell... ако пазара е надолу ще го разпорят и тогава ще има възможности
                    Ааая прав си, посоката на пазара е важна.
                    Техничарите да кажат тука какво им говорят фигурките по индексите.

А и абсурд от 1-я ден да се включа още на падащ нож, нека си падне добре.Щом е стронг сел,нека си я разселят още акцията. Че цели 14% още до дъното има.
                    Тамън да попрочета туй онуй в това време.
                    Като гледам многогодишната графика може и до 12$ да се сгромоляса че и по надолу.Зер почти на 1/2 са им EPS днес..има резон да се танкира още.

http://finviz.com/quote.ashx?t=GLW&ty=l&ta=0&p=m

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                      NFLX.......днес излиза отчета след сесията,............ аз мисля, че са за шортене, ама засега си стоя на ръцете и не мисля да пипам...
                      Добре, че не скъсих, че като гледам как дръпна с +20% след отчета....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                        Гледах ги за някакъв ботъм пикинг, ама така и не намерих от къде да ги пикна : ))))
                        Купувай Corning сега само ако си убеден че пазара ще е само нагоре. Дават го strong sell... ако пазара е надолу ще го разпорят и тогава ще има възможности

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Е, аз съм по скоро weekend трейдър и повече фундаменталист.
                          Bottom/value fisher. Щото не съм изучавал ТА

Ей, янките пак се емнаха нагоре. Фед-а ги подскокороса.
                          Добре че обявиха за лихвите малко по късно, че да сваря си напазаря в началото.

Какво Ви е мнението за GLW ?
                          http://finviz.com/quote.ashx?t=GLW

Лош отчет днес. Тия ли бяха дето правят горилските стъкла на смартфоните ? Че не ми се рови..
                          Греъм ми дава fair value 20$ . Знам че работи ОК формулата при basic materials, O&G and healthcare, ама за тех.сектора по-скоро ме съмнява. А и не ги познавам техническите акции..
                          А иначе е прилична компания по маржини и рейшиос.
                          Гледах ги за някакъв ботъм пикинг, ама така и не намерих от къде да ги пикна : ))))
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• От лонг се чудя дали да мина на Шорт на AAPL. Резултата на мен ми изглежда като "tribute to Steve Jobs". Конкурентната ситуация ще ескалира зверски съвсем скоро. Освен това при такъв отчет акцията трябваше да скочи повече. според мен... но най вероятно такива скептици като мен има много и затова ще се огранича с шортване на 10 акции засега при следващ спайк нагоре.

Коментар

• NFLX.......днес излиза отчета след сесията,............ аз мисля, че са за шортене, ама засега си стоя на ръцете и не мисля да пипам...

Коментар

• Е, аз съм по скоро weekend трейдър и повече фундаменталист.
                                Bottom/value fisher. Щото не съм изучавал ТА

Ей, янките пак се емнаха нагоре. Фед-а ги подскокороса.
                                Добре че обявиха за лихвите малко по късно, че да сваря си напазаря в началото.

Какво Ви е мнението за GLW ?
                                http://finviz.com/quote.ashx?t=GLW

Лош отчет днес. Тия ли бяха дето правят горилските стъкла на смартфоните ? Че не ми се рови..
                                Греъм ми дава fair value 20$ . Знам че работи ОК формулата при basic materials, O&G and healthcare, ама за тех.сектора по-скоро ме съмнява. А и не ги познавам техническите акции..
                                А иначе е прилична компания по маржини и рейшиос.

Коментар

Working...
                                X