IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Пак нищо не разбрахте ...
    Блаженни невежите- Иване

Мене ми стига ,че пазара е в моята посока,колкото по малко знам по малко се бъркам
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      ---------------------------------------------------------------
      Опровергаха те
      --------------------------------------------------------------
      Джейс и аз така мисля

Пак нищо не разбрахте ...
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• пич, предния аватар си беше супер,
        мани го тоя плешивец
        Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Като гледам златният ден се отлага поради влошени метеорологични условия Еми кво да се прави. Куректорите ще вземат да познаят за едни 100 пойнта в посока юг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
          Много им обръщаш внимание! Ако сега обърне пазара означава, че всички ще направите пари! Е ТОЧНО ЗА ТОВА пазара ще продължи с анемичният си ръст, който колкото и да е анемичен ще е достатъчен да ви по пръсне... И като се отчаяте ще корегира за 3-4 сесии...

Лично мнение! Не искам да засягам никой, просто много сентимент се е събрал на шорт за да падне!
          ---------------------------------------------------------------
          Опровергаха те
          --------------------------------------------------------------
          Джейс и аз така мисля

Коментар

• ....1 339 key !!!!! 1 341 pivot point !!!! .....possible target 1 332 !!!

Коментар

• Като гледам златният ден се отлага поради влошени метеорологични условия Еми кво да се прави. Куректорите ще вземат да познаят за едни 100 пойнта в посока юг.
              Last edited by Fiscalist; 14.02.2012, 20:10.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Интересно е тази година на какви нива ще завършат Индексите S&P 500 и DJIA
                то на теб всичко ти е интересно. Ама вземи изкарай малко $$$ отнякъде най-накрая..

Коментар

• Интересно е тази година на какви нива ще завършат Индексите S&P 500 и DJIA
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                    Много им обръщаш внимание! Ако сега обърне пазара означава, че всички ще направите пари! Е ТОЧНО ЗА ТОВА пазара ще продължи с анемичният си ръст, който колкото и да е анемичен ще е достатъчен да ви по пръсне... И като се отчаяте ще корегира за 3-4 сесии...

Лично мнение! Не искам да засягам никой, просто много сентимент се е събрал на шорт за да падне!
                    Мда съгласен..ефекта е подобен на валяк минаващ върху паста за зъби Накрая на върха всички ще си плюят късите Естествено това се отнася за най-вече за реалните акаунти...

Коментар

„Смятам, че пазарът ше направи пауза и/или известно връщане при тези нива”, коментира Джефри Саут, главен инвестиционен стратег в Raymond James, цитиран от CNBC.

Според Саут притеснителен сигнал за пазара е ръстът на късите позиции от страна на хедж фондовете. „Умните пари са на късо за около 7,4 млрд. долара срещу различни индекси. Това е един от най-големите седмични ръстове, които съм виждал, след като преди седмица късите позиции бяха за 2,7 млрд. долара”, обяснява той.

Ха дано!

From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• През 2007-а година един анализатор беше казал нещо от сорта:

"тези нива на SOFIX от 1900 + ще ги видим чак след 10 години отново".

т.ч. май така и щес стане... 5 години минаха... да видим за следващите 5 години дали SOFIX ще може да възстанови нивата си

Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                        a за бфб !? някакви очаквания ?
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

„Смятам, че пазарът ше направи пауза и/или известно връщане при тези нива”, коментира Джефри Саут, главен инвестиционен стратег в Raymond James, цитиран от CNBC.

Според Саут притеснителен сигнал за пазара е ръстът на късите позиции от страна на хедж фондовете. „Умните пари са на късо за около 7,4 млрд. долара срещу различни индекси. Това е един от най-големите седмични ръстове, които съм виждал, след като преди седмица късите позиции бяха за 2,7 млрд. долара”, обяснява той.

Ха дано!
                          И кои са тези умните пари...за мен Фед-а са най-умни щото винаги могат да си купят каквото си поискат и каквато и позиция да вземат винаги ще са на печалба

Коментар

• „Смятам, че пазарът ше направи пауза и/или известно връщане при тези нива”, коментира Джефри Саут, главен инвестиционен стратег в Raymond James, цитиран от CNBC.

Ха дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Добро утро от едни други географски ширини и дължини. Днес очаквам златен ден на NYSE.
                              a за бфб !? някакви очаквания ?
                              Не е препоръка

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/todays...-over-one-hour

Коментар

Working...
                                X